Şimdi Ara

data connection ekleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize iyi günler arkadaşlar. visual studio 2015 de sql data connection eklerken hata alıyorum. saatlerdir uğraşmama rağmen sorunu çözemedim. bir yardımcı olursanız sevinirim data connection ekleyememe
     data connection ekleyememe

• omercftcc kullanıcısına yanıt
    server name de verdiğin isim gelmiyor mu ? Test connectionda ne diyor yaptığında
  • carso kullanıcısına yanıt
    hocam server name'a hangi ismi verdiğimi bilmiyorum eskiden otomatik geliyordu. zaten tıklayınca da bağlanmıyordu. yeni c# çalışmaya başladım. veri tabanlarına giriş yaptım tam bu sefer sql i yükleyemedim. ilk başta yüklemeye çalıştım birçok hata aldım. daha sonra bilgisayardaki tüm sql dosyalarını falan silip tekrar yükledim. bu sefer oldu ama yukarıdaki hatayı aldım. daha sonra sql 2016 yükledim. bu sefer yine server name hatası falan alıyorum ve sürekli internette kopmalar yaşamaya başladım. ISS diye bir özellik var sanırım onu açtım falan ama tık yok. bir yardımcı olursanız rica etsem şu programı kursam? müsaitseniz teamwiwer falan?
    Hatalı bir kurulum yapmısın Sqlexpres mi yoksa mssql menegament studipo mu ?
    sql server management yüklü şuan. aynı zamanda sql 2016
    Çok oldu kullanmayalı MSSQL yıllar önce hata aldığımda bende registeri temizleyerek bulmuştum biraz araştırma yapın. İyi geceler
    iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.