Şimdi Ara

DATA KURTARMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BASIMA COK KOTU BISEY GELDI. 200 GB LIK DISKIMIN C VE D PARTITIONLARINI YANLISLIKLA KALDIRDIM TEK PARCA OLDU BU ARADA ICINDEKI TUM DATALARIM UCTU. ICINDE COK ONEMLI MESLEKI BELGELERIM VE DE AILE RESIMLERIM VE ELIM KOLUM GIBI OLAN PROGRAMLAR VARDI...DISKE TEKRAR HICBIR ISLEM YAPMADIM. BILINEN TUM DISK KURTARMA PROGRAMLARINI DENEDIM AMA PARITIOIONLARI GÖRÜYOR MAALESEF ICERIGINI GOREMIYOR... VATAN MILLET SAKARYA ADINA YARDIM EDEBILECEK BIRI VAR MI:-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medware -- 8 Nisan 2005, 17:15:14 >

• maalesef kardesim drekt partionları kaldırdıysan nasıl geri getireceksin makinanın direkt olarak sıfırlamamıssın .......
  • getirebilirsin..aynı sorunu bende yaşamıştım ...hiren boot cd ile.... internetten indirebilirsin bağlantın yavaş ise zaman alır...ama bilgisayarcıya bıraksan daha iyi olur bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trt -- 8 Nisan 2005, 17:29:21 >
  • Aslında disk üzerinde işlem yapmamışsan ve eski partitions bilgilerini biliyorsan partitions araçları ile eski partitionsları ayarlayarak diski önceki haline getirebilirsin. Ama eski ayırma bilgilerini bilmen gerekiyor.
  • imzama girip üye ol.recover my files programını indir.carckide mevcut içinde.bütün verilerini (%99 unu) geri getirebilirsin.
  • arkadaslar tesekkurler
    dediklerinizi deneyeceim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener

imzama girip üye ol.recover my files programını indir.carckide mevcut içinde.bütün verilerini (%99 unu) geri getirebilirsin.

Üstad GHOST2 daha iyi olmazmı...Partition olayı var...Ha unutmadan bende üye olayım aklımdayken...
  • kardeşim partitionları kaldırdıysan biraz zor görünüyor.Canın sağolsun.
    yalnız şimdi baktım ama bulamadım fazla vaktimde yok ancakwww.tomshardware.com.tr den dökümanlar bölümünde rastlamıştım.İnşaallah yardımcı olur
  • İSTİYORSAN DATA RECOVERY MY FİLES I GÖNDERİM BENDE VAR İŞEDE YARIYOR YANİ
  • aynı dertten daha önce muzdarip olmuş bri olarak
    en iyi sonucu "active file recovery" isimli programdan aldım.
    tavsiye ederim
    getdataback da iyi ama afr kurtarırken dosya adlarını da gösteriyor
  • Dostlarım benimde yardıma ihtiyacım var. Yeni bir topic açmak istemedim.
    Benim derdim şu:
    Cihazın problemi yüzünden teknik servisine gönderdik. 20 GB lık HDD üzerinde işletim sistemi vardı. 80 GB lık diğer bir HDD üzerinde ise çok önemli arşiv vardı. Cihazın problemi üzerinde işletim sistemi kurulu olan 20 GB lık HDD arızasından kaynaklanıyormuş. Buraya kadar tamam ama dallama teknik servisçiler 80 GB üzerindeki yaklaşık 70 GB veriyi uçurmuşlar. Bilgisayarı açtığımızda şu an 80 GB lık HDD' ı BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ olarak görüyor. Üzerine herhangi bir şey yazılıp tekrar silinmedi ise verileri kurtarma ihtimalim nedir? hangi Recover programı ile nasıl yapmam gerekiyor? Örneğin Başka bir makineye easy recover'ı kurup ondan sonra bu biçimlendirilmemiş diski de ona bağlarsam kurtarabilir miyim? Nasıl yapılır bilginize acil ihtiyacım var

• bak bunu final data ile de yaparsın ama eger alanlar ntfs degilse benim tavsiyem teramisu
    istersen sana mail atarım ama alanların ntfs olmaması lazım %60 kurtarırsın en kotu ihtimalle
  • ARKADAŞLAR BURADA HERKESE ÖNEMLİ AÇIKLAMA DA BULUNMAK İSTİYORUM. WİNDOWS UYGULAMALARINDA SİLİNEN BİLGİLERİN HEPSİ GERÇEKTE SİLİNMİYOR.WİNDOWS SİLİNMİŞ KABUL EDİYOR.FAKAT BİLGİLER HARDDİSK ÜZERİNDE DURMAKTA; NE ZAMANA KADAR ,HARDDİSK DOLUNCAYA KADAR ,YANİ YENİ VERİLER İŞLENİNCEYE KADAR ESKİ BİLGİLER ORADA DURMAKTADIR.FORMAT DAHİ ATILSA ,YİNE DE BİLGİLERE ZARARI YOKTUR.BU DURUMDA KULLANICILAR PANİK YAPMAMALILAR,BAZEN PANİK FORMATTAN DAHA TEHLİKELİ DURUMLARA YOL AÇAR.SİZLER ESKİ BİLGİLERE TEKRAR KAVUŞABİLMENİZ İÇİN YA AYRI PARTİTON DA ÇALIŞACAKSINIZ YA DA HARRDİSKİ BAŞKA BİLGİSAYARA TAKIP VERİLERİNİZİ ÖYLE KURTARACAKSINIZ.AYNI PARTİTİON DA VERİ KURTARMAYA ÇALIŞIRSANIZ VERİLERİNİZ AYNI DOSYA ÜZERİLERİNE TEKRAR YAZILMAK İSTENECEĞİNDEN KURTARILAMAYACAKTIR. KURTARMA İŞLEMLERİN DE EASY RECOVERY PRO PROGRAMI BAŞARILI OLMAKTADIR. SAYGILAR SUNUYORUM KESİN DESTEK-İSTANBUL
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesin

ARKADAŞLAR BURADA HERKESE ÖNEMLİ AÇIKLAMA DA BULUNMAK İSTİYORUM. WİNDOWS UYGULAMALARINDA SİLİNEN BİLGİLERİN HEPSİ GERÇEKTE SİLİNMİYOR.WİNDOWS SİLİNMİŞ KABUL EDİYOR.FAKAT BİLGİLER HARDDİSK ÜZERİNDE DURMAKTA; NE ZAMANA KADAR ,HARDDİSK DOLUNCAYA KADAR ,YANİ YENİ VERİLER İŞLENİNCEYE KADAR ESKİ BİLGİLER ORADA DURMAKTADIR.FORMAT DAHİ ATILSA ,YİNE DE BİLGİLERE ZARARI YOKTUR.BU DURUMDA KULLANICILAR PANİK YAPMAMALILAR,BAZEN PANİK FORMATTAN DAHA TEHLİKELİ DURUMLARA YOL AÇAR.SİZLER ESKİ BİLGİLERE TEKRAR KAVUŞABİLMENİZ İÇİN YA AYRI PARTİTON DA ÇALIŞACAKSINIZ YA DA HARRDİSKİ BAŞKA BİLGİSAYARA TAKIP VERİLERİNİZİ ÖYLE KURTARACAKSINIZ.AYNI PARTİTİON DA VERİ KURTARMAYA ÇALIŞIRSANIZ VERİLERİNİZ AYNI DOSYA ÜZERİLERİNE TEKRAR YAZILMAK İSTENECEĞİNDEN KURTARILAMAYACAKTIR. KURTARMA İŞLEMLERİN DE EASY RECOVERY PRO PROGRAMI BAŞARILI OLMAKTADIR. SAYGILAR SUNUYORUM KESİN DESTEK-İSTANBUL

Sevgili Kesin,
    Detaylı açıklamaların için teşekkür ederim. Bir de en iyi ve hasarsız şekilde bilgileri hangi programla kurtarabilirim?

• arkadaşlar yeni topic açmak yerine buraya yazayım....
    lütfen bilen varsa yazssınçünkü hayati bir olaydır bu.

win xp pro yuklü bilgisayarımda 2 kullanıcı hesabı vardı. benim hesaptaki dosyaları diğerkullanıcılar erişmesin diye erişilmez yaptım yani benim kullanıcı hesabını şifre ile açmadan o dosyalara erişilemezdi. sonra windows çöktü bilgisayarı açamadım ve 1. harddiskime format attım. sonuç tüm dökümanlar olduğu yerde ama dosya açılmaz, erişim engellendi der. ben yine aynı kullanıcı ismini ve şifreyi tekrar yarattım ama olmadı.
    bu sorunun çözümü benim için çok önemli çünkü ofisin tüm önemli belgeleri orda ve sorumluluğu bana aitti.
  • şu anda en iyi veri kurtarma programları get data back- easy recovery pro- go data back gösterilmektedir...KESİN DESTEK-İSTANBUL
  • DiskAnaliz micro technology veri kurtarma

$100 profesyonel veri kurtarma 1 günde

windows veri kurtarma, mac veri kurtarma, raid array veri kurtarma,linux veri kurtarma disk tamir

data kurtarma, server veri kurtarma, raid kurtarma,harddisk tamir,bilgi kurtarma,dosya kurtarma,güvenli veri silme

datakurtarma@diskanaliz.com

http://www.diskanaliz.com

Arkadaşlar eğer data`larınız kaybedilemeyecek kadar önemliyse profesyonel yardıma ihtiyacınız var demektir.unutmayın diskinize yapacağınız her yanlış hamle sizi data`larınızdan biraz daha uzaklaştıracaktır...

• Arkadaşlar daha yeni yanlışlıkla çöp kutusuna attığım datayı yine yanlışlıkla çöp kutusunu temizleyince zip li dosyam gitti.(1GB)...
    Foruma biraz baktım Recovery My files programını bulup indirdim,belki kurtarabilirim diye ...ama parogramı nasıl kullanacağım konusunda yardımcı olurmusunuz..yani kurtarabilirmiyim datayı....
    Lütfen bilen arkadaşlar programda hangi yolu izleyeceğim konusunda aşamalı anlatabilirlermi ....Lütfen bu benim için çok önemli ....tekrar teşekkürler..
  • Yardımcı olacak arkadaş yokmu ?........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.