Bildirim
Data.Rescue.3.2.1.US.DVD.V2.dmg
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilen kimse yokmudur kimse yazmamış. -
Cd den (boot ile) çalışan program indirmiş olabilirsiniz
edit: isoya çevirdim yazdığınızı görmemişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Kasım 2011; 16:04:40 > -
daemon tools yükleyip o dosyayı Mount ettikten sonra
bilgisayarınıza girip oluşan sanal sürücünün içine girerek kurulumu başlatabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 30 Kasım 2011; 16:05:36 > -
Siz MAC için çalışan bir program indirmişsiniz..Hiç kasmayın windowsda çalıştıramazsınız.
windows için bir yazılım indirin. -
NOT: Dosya dmg uzantılıdır.bunu program vasıtasıyla iso ya dönderip kullanabilirsiniz.dmg uzantısı nedir gibi sorular sormayın
indirdiğim yerde boyle not vardı demekki windowsdada çalışıyor ama isoya da çevirdim exe yok nasıl kuruyorlarki anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozo80 -- 1 Aralık 2011; 0:54:50 > -
exe yok dediğin ekrandan bir görüntü alıp buraya ekler misin? -
işte bu
-
resim de yapıştırdım kimse görmemiş galiba. -
Hocam bu program mac için sanırsam..Mach kullanan arkadaşlar teyit ederse daha iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X