Şimdi Ara

Datome, The Simpsons Dizinde Oynayacak [Gurur Point]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin oğlunun giydiği formayla övünenleri var bu ülkede. Biz ABD’nin en önemli ve efsanevi dizilerinden birinde reklam olacağız.

Datome, The Simpsons Dizinde Oynayacak [Gurur Point]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 26 Mart 2018; 22:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olaya bak
  • Daha ayrıntılı bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Daha ayrıntılı bilgi var mı?

http://m.haberturk.com/fenerbahceli-gigi-datome-simspsons-ta-oynayacak-1893060-spor

• Yine bir sidik yarıştırma konusu adama demezler mi milletin oğlu Galatasaray'ın formasını seçtiği için giyoyor. Ha dizi fenerbahçe konuk olsun dediyse ayrı konu ama oyuncuyu konuk ediyor?. Ne yani gençlerbirliğinde bir tanınan yabancı olsa ve onu konuk etseler çizerkende üzerinde o forma olsa gurur point mi bu saçmalamayın lütfen.

Ek olarak milletin oğlundanda gurur point almam demek istediğim üste yani ortada bir seçim var bir forma ve klüp seçilmiş.

Senin verdiğinde ise oyuncu seçilmiş oyuncuda sizde oynuyor diye forma gözüküyor işte binevi... Ha fenerbahçe seçildiyse o zaman affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Yine bir sidik yarıştırma konusu adama demezler mi milletin oğlu Galatasaray'ın formasını seçtiği için giyoyor. Ha dizi fenerbahçe konuk olsun dediyse ayrı konu ama oyuncuyu konuk ediyor?. Ne yani gençlerbirliğinde bir tanınan yabancı olsa ve onu konuk etseler çizerkende üzerinde o forma olsa gurur point mi bu saçmalamayın lütfen.

Ek olarak milletin oğlundanda gurur point almam demek istediğim üste yani ortada bir seçim var bir forma ve klüp seçilmiş.

Senin verdiğinde ise oyuncu seçilmiş oyuncuda sizde oynuyor diye forma gözüküyor işte binevi... Ha fenerbahçe seçildiyse o zaman affola.

Hadi diyelim o kabaca ifandendeki gibi bir durum var.Peki sen neden çekememezliğini bu kadar belli ediyorsun.

• Basket konusunu futbol bölümüne açmış bir de utanmadan laf atıp eğlenmeye çalışıyor formayla mormayla. Valla senin gibilere cuk uyuyor Aziz başkan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• .

(
    )

quote:

“Selam millet! Vay, dünkü paylaşım epey ilgi uyandırdı! Bunun bir hayal olduğunu söyledim ve bu bir hayal olarak kalacak. Dediğim gibi bu sadece Pino Russo’nun bir çizimiydi ve (maalesef) gerçek bir Simpsons bölümü ile hiçbir ilgisi yok. Bana gösterdiğiniz sevgi için herkese çok teşekürler, ama bunun da haricinde sözlerime verdiğiniz güven için teşekkürler!”

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

.

(
    )

quote:

“Selam millet! Vay, dünkü paylaşım epey ilgi uyandırdı! Bunun bir hayal olduğunu söyledim ve bu bir hayal olarak kalacak. Dediğim gibi bu sadece Pino Russo’nun bir çizimiydi ve (maalesef) gerçek bir Simpsons bölümü ile hiçbir ilgisi yok. Bana gösterdiğiniz sevgi için herkese çok teşekürler, ama bunun da haricinde sözlerime verdiğiniz güven için teşekkürler!”

Milletin oğlu konu açmış hayallerle övünüyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

.

(
    )

quote:

Milletin oğlu konu açmış hayallerle övünüyor demek ki.

Övündüğü hayallerde saçmalıktan ileri değil ama anlatamıyoruz. Bir markayı seçip onu anlatmak ayrıdır. Yakın ilişkileri olan senaristlerle yönetenle vs bir oyuncuyu seçip onun sayesinde 2sn gözükmek ayrıdır.

Bu farkı anlayamayan insanlar gurur point dioyr

Not: Fake olmasıda ayrı bir rezillik uefadan mektup olayı gibi

• Romanyada da hangi reklamdi hatirlamiyorum Fenerbahce basket takimini cikti diger iyi basket takimlariyla. Reklam neydi hatirlamiyorum belki TR de de cikiyodur o reklam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Romanyada da hangi reklamdi hatirlamiyorum Fenerbahce basket takimini cikti diger iyi basket takimlariyla. Reklam neydi hatirlamiyorum belki TR de de cikiyodur o reklam.

Rap mi söylüyordu oyuncular hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Curieux

quote:

Romanyada da hangi reklamdi hatirlamiyorum Fenerbahce basket takimini cikti diger iyi basket takimlariyla. Reklam neydi hatirlamiyorum belki TR de de cikiyodur o reklam.

Galiba evet ya, THY reklamimiydi acaba ? Ana sponsoru diye biliyorum cunku.
  • quote:

quote:

quote:

Zannediyorsam 7Days reklamıydı hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zannediyorsam 7Days reklamıydı hocam.

Odur o zaman guzel bisey ama TR ile ilgili biseyler gormek yabanci tvlerde. Zaten 30 tane turk dizisi oynatiyorlar kanallarda, Kanal D romanya subesi var burda hatta.

• Ahahahahaha, attığı linkte adam kendi yalanlıyor simpsonsta yer alacağı haberini, bizimki de içeriği okumadan başlığa bakarak linki atıyor Bi de övünmesi yok mu

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslında uzun kafasıyla falan simpsons oynamaya çok müsaitti tipi
  • Forma sarı lacivert, Simpsonslar da sarı olunca güzel olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.