Bildirim
DATRON CPU ISINMA PROBLEMİ resime bir göz atın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Isıya Biosdan Baktınızmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 30 Nisan 2012; 2:39:21 > -
acaba soğutucusumu yetmiyor soğutucu üzernde bir değişiklik yapabilirmiyim -
AIDA64 Extreme Edition programı ile tekrar bakarmısın sıcaklıklara -
-
Algılayıcı diye bir seçenek var orda yazıyor sıcaklıklar.. -
-
Boşta kullanırken 55 - 60 arası olması gerekiyor. Isı problemi olabilir donma reset oluyor mu ?
Uygulamalar açıkken , oyunda esnasındaki sıcaklıklar ne kadar..
İşlemcinizn max sıcaklığı 100 C -
xp kuramıyorum direk hata ekranı veriyor mavi ekran win7 de bazen arka arkaya bazende 4gun atmıyor bu pc fazla yüklenilmiyor sadece face vs internet sayfaları içi kulanılıyor işlemci den olduğunu düşündüm t7400 taktım hiçbirşey değişmedi acaba cpu uzerndeki soğutucuyu aliminum chip sette kulanılan ince soğutucu desteklesem faydası olurmu -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
Boşta kullanırken 55 - 60 arası olması gerekiyor. Isı problemi olabilir donma reset oluyor mu ?
Uygulamalar açıkken , oyunda esnasındaki sıcaklıklar ne kadar..
İşlemcinizn max sıcaklığı 100 C
bide şuna dikat etim fan 58c de kesip 65c de devreye giriyor -
fikirlere açığım -
Yapmışsınızdır ya ,yeni bios sürümü atın ,sıfırlayın? -
önceden falanda böylemiydi ne zaman oldu fan yetersiz geliyo bence -
2 ay once xp kurdum o zaman farketim mavi ekran verdi fan devri 2166 normalmi ? -
biosu da güncelemişrim datron un sitesinden indirip hiç birşey fark etmedi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X