Arkadaşlar, uzun zamandır notebook konusunda araştırıyorum ve sonunda bu modelde karar kıldım Ancak kafamda hala bazı soru işaretleri var Bazı kişiler Datronun duyulmadık bir marka olduğunu ve pişman olabileceğimi söylüyorlar Ancak piyasada bu fiyata bu özellikler başka bilg. de yok sanırım
eğer Datronkullanan veya fikir sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirirlerse sevinirim bu arada özellikleri
Ağırlık 2.75 kg Güç Kaynağı 8 hücre 65Wh Li-ion modüler batarya, 5.5 saat StandBy süresi Garanti Süresi 2 Yıl Aksesuar Orjinal DATRON ÇANTA ve USB BLUETOOTH HEDİYE !..
arkadaşım, datron kxa 1.6 yı arkadaşım şu an kullanıyor. harika bir bilgisayar. sen bu bilgisayarı hangi siteden buldun. fiyatı nedir.
hocam datron die türkiyee de bilinen bu makinaların hepsi Dünyanın en büyük notebook üreticilerinden olan Quanta nın modelleridir, benim çalıştıım şirketten de kullanmam için bana aero cx modeli verildi, şu an kullanmaktayım hiçbir yamuğunu görmedim performansı gayet iyi, wifi kaliteli touchpad synaptic, hdd fujitsu, ekran kartı radeon 9600, işlemci dothan 1.6 card reader falan da var gayet güzel, işçilik de ortanın üzerinde ve ekran sxga(1400*1050).... kilitlenme uyumsuzluk hiç bir problem yaşamadım pil de fena gitmiyor(ortalama kullanım ile 3,5 saat, sadece net word falan 4,5 saate yakın)...Tavsiye edilir...saygılar.
bu laptop ile ilgile ne olacak ki? herkes sorup duruyo. görülen köy klavuz istemez. mükemmel fiyat / performans oranı var. zaten yok satıyor. ayrıca burda "dandik bilgisayar. sakın almayın. laptopta toshibadan şaşmayın" deyipte kendisine daha önce sıra gelmesini umarak bu bilgisayarı alan adamlar war. forumlara her zaman güwenmiceksin kerdeşim...
Tamam bilgisayar iyi de , fiyatı da iyi araştırdığım kadarıyla kdv dahil 2300-2400 dolar falan olacak .Sizce bu makineye değer mi? Ayrıca bu makineyi ucuza bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? (Ben En uygunwww.pcsatis.net te buldum=1.904,47 $)