Şimdi Ara

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
6
Favori
208.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da benim Datron mobee 19" masaüstü versiyonu
    Benim mobee burada minitower kasa rolünde

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210)

• Çanta arayanlara herhangi bir kırtasiyeden 10-15 liraya bulabilecekleri öğretmen çantaları bu makina için çok ideal

not: aşağıdaki bilgisayar casper minibook

• Selam arkadaslar beni de fan club a üye yapın

Türkiye bu modeli ilk alan kişilerden biriyim.Media markt a çıktığı gün aldım.MSI benim ki

Tek bir problemim war touch pad im çok kullanılmış gibi çok parlak sanki biri yağlı bir sey yiyip kullanmış gibi siyah olduğu için çok parlıyo.Neden böye oldu anlaamdım

Bir de ekrandaki saatli wall paper ı nereden buldu ss leri veren arkadaş
  • />

Aramıza hoşgeldiniz.
    Saati aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Freeware bir proğramdır.

http://www.gljakal.com/clock/index.php

quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Selam arkadaslar beni de fan club a üye yapın

Türkiye bu modeli ilk alan kişilerden biriyim.Media markt a çıktığı gün aldım.MSI benim ki

Tek bir problemim war touch pad im çok kullanılmış gibi çok parlak sanki biri yağlı bir sey yiyip kullanmış gibi siyah olduğu için çok parlıyo.Neden böye oldu anlaamdım

Bir de ekrandaki saatli wall paper ı nereden buldu ss leri veren arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 5 Ekim 2008; 23:19:37 >

• arkadaşlar bu datron için geçerli olan herşey casper minibook için de geçerli mi?bildiğim kadarı ile aynı özellikteler çünkü.
  • Tüm özellikler genel olarak DATRON-MSİ WİND-CASPER MİNİ BOOK için geçerlidir.

quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

arkadaşlar bu datron için geçerli olan herşey casper minibook için de geçerli mi?bildiğim kadarı ile aynı özellikteler çünkü.
  • DATRON MOBEE ye BEKO TABLET PC m ile birlikte gelen GVZ Komutanlar vr GVZ PC Okur proğramlarını yükledim.
    İstediğim metinleri Türkçe okuyor. Ve istediğim işlemleri mause kullanmadan sadece sesim ile komut vererek yapabiliyorum.

Lisanslı bir proğram olduğundan link veremiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim.
  • madem DATRON-MSİ WİND-CASPER MİNİ BOOK genel olarak aynı bilgisayar bu forum başlığını sadece datron ile sınırlamamak daha iyi olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 5 Ekim 2008; 23:51:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

madem DATRON-MSİ WİND-CASPER MİNİ BOOK genel olarak aynı bilgisayar bu forum başlığını sadece datron ile sınırlamamak daha iyi olmazmı?

Bir önceki sayfada bunu konuşmuştuk şimdi Ufocu arkadaşa Pm attım bencede özellikler aynıyken birleşmeliyiz :D

quote:

Çanta arayanlara herhangi bir kırtasiyeden 10-15 liraya bulabilecekleri öğretmen çantaları bu makina için çok ideal

not: aşağıdaki bilgisayar casper minibook

Evet hep klasik yatay duruşa alışmışız bence dikey duruş daha güzel zaten cihaz küçük bu fikri değerlendiricem saol ;)
    Bu arada aramızda casper, msi, datron ayrımı yok hepimiz kardeşiz ayırmayalım öyle casper falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 6 Ekim 2008; 0:27:08 >

• Konu başlığı istek üzerine DATRON MOBEE 10" -MSİ WİND-CASPER MİNİ BOOK FUN CLUP olarak değiştirilmiştir. MSİ Wind ve CASPER Minibook kullanıcılarınıda aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Sonuçta ayrı markalar altında aynı cihazı kullanıyoruz.
    MSİ Wind ve CASPER topiclerinede FunClup ımızın linki verilmiştir.
    Konu Başlığı hakkında Teklifleriniz olursa değerlendirilecektir.
    Teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Navigate

quote:

madem DATRON-MSİ WİND-CASPER MİNİ BOOK genel olarak aynı bilgisayar bu forum başlığını sadece datron ile sınırlamamak daha iyi olmazmı?

Bir önceki sayfada bunu konuşmuştuk şimdi Ufocu arkadaşa Pm attım bencede özellikler aynıyken birleşmeliyiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 6 Ekim 2008; 0:09:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: noqturno

Bende sizinle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz datron mobee 1024x600 çözünürlüğe sahip. Yatayda çözünürlük yeterli iken dikeyde az. Birçok sitenin 1024x768 çözünürlüğe göre hazırlandığını biliyoruz. Bende İnternet gezintilerim sırasında dikeydeki düşük çözünürlükten rahatsız oldum. F11 e basıp tam ekran gezmeyede alışamadım nedense.
    Gezinti ekranımı nasıl genişleteceğimi düşündüm. Ve bir Firefox kullanıcısı olarak çözümü yine Firefoxta buldum.
    Resimlere bakınız

http://forum.donanimhaber.com/m_26716992/mpage_4/key_/tm.htm#26995526

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 6 Ekim 2008; 10:59:21 >

• Datron fun club a birkaç wallpaper....

• wall

• @bikurti

Wallpaperlar çok iyi. Üzerinde çalışılmış. Ama bence gerek okuma rahatlığı ve göz sağlığı gerekse pil tüketimine etkisinden dolayı Siyah veya koyu renk bir arka fon kullanımı daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 6 Ekim 2008; 0:54:10 >
  • peki arkadaşlar bios update'i nasıl yapmam gerek casper minibook'a?usb ile oluyo mu?yoksa windows üzerinden mi yapıyoruz update'i?
  • Yahu profilime naçizane bi imza koyayım dedim olmadı
    Habire gsm numarası istiyo. Vermek istemiyorum mecburmu yani.
    Neyse ben profilimi değiştiremedim. siz belki beğenirsiniz

• Arkadaşlar ürünü herhangi bir teknosada bulabilen varsa bana haber verebilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

peki arkadaşlar bios update'i nasıl yapmam gerek casper minibook'a?usb ile oluyo mu?yoksa windows üzerinden mi yapıyoruz update'i?

Öncelikler Casper'da aynı Bios'umu kullanıyor onu kontrol edelim system information'da EN011TMS ver. 106 mı yazıyor? öyleyse benim konuda yazdıklarımı dikkatlice uygulayarak Windows ürerinden yapacaksın.. Ama öncelikle bios'a bakmayı unutma yoksa problem yaşabilirsin..
    http://forum.donanimhaber.com/m_26716992/mpage_2/key_/tm.htm#26918232

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar ürünü herhangi bir teknosada bulabilen varsa bana haber verebilir mi ?

Ankara'da Necatibey teknosadan aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 6 Ekim 2008; 2:16:21 >

• Arkadaşlar yine sizin için ilginç bir şeyler buldum, öyle firefox eklentisi ile falan uğraşmasın kimse :)

http://r........e.com/files/151250814/DownScaling_Switcher.zip.html

Boşlukları doldurun yükleyin ve sadece exe.yi çalıştırarak enable disable edebileceksiniz ama önce 1024*768 için aşağıdaki ayarlardan "Bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla" kutucuğunundaki Tick'i kaldırıyoruz sonra exe.yi çalıştırıyoruz yoksa olmuyor :)

1024*768 full tam ekran görüntü almak isteyenler içindir

1024*600 Normal Mod

1024*768 Aynı sayfa aynı mobee ekranı :) Farkı görün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 6 Ekim 2008; 10:58:27 >

• Ben dediğini yaptım ama kendi çözünrlüğü gibi olmadı ben de.yani bozulmalar var metinlerde az da olsa ekranı böyle yapınca.sizde de aynı mı durum?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.