Şimdi Ara

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
6
Favori
208.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar Mac osX yüklemenin dışında üst kapağı modifiye ederek ışıklı elmayı koymuşlar :D
    http://www.youtube.com/watch?v=vW5fAzADzeQ
  • Naviga şu mac için "MSIWindOSX.iso " iso file ı bi bulsam neler yapıcam da bulamadım :)
    boncuk2004 kullanıyor su anda umarım detaylarıda yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bikurti

Naviga şu mac için "MSIWindOSX.iso " iso file ı bi bulsam neler yapıcam da bulamadım :)
    boncuk2004 kullanıyor su anda umarım detaylarıda yazar.

Sabahtan beri msi forumlarını okuyorum o kadar çok şey yazılmış ki, birde mac ilgi alanım olmadığı için anlayamadım :(
  • ben de kullanmadım daha önce :)
    ama yapılabiliyorsa neden olmasın dedim boncuk2004 yapmış foruma girince dinleriz.
  • Selam arkadaşlar bir şey sorucam da

ben de ki windows xp 6 gb yer kaplıyor.Kendi içinden çıkan windows a hiç dokunmadım.Her geçen gün büyüyo:)

Çerezleri ve geçici dosylarıda c cleaner ile siliyorum.Ama pek fark etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Selam arkadaşlar bir şey sorucam da

ben de ki windows xp 6 gb yer kaplıyor.Kendi içinden çıkan windows a hiç dokunmadım.Her geçen gün büyüyo:)

hem vista hem xp kullanıyorsanız,ortak dosya kullanımından kaynaklanıyor bu durum,vistaya kurduğunuz dosyalar aslında bir bakmışsınız xp kısmına kurulmuş,yada tam tersi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 7 Ekim 2008; 18:06:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

bu datronun bataryası harici olarak nerde satılıyor bilen varmı? alıp casper minibook a takmayı düşünüyorum!
  • Dostum Komple DATRON bile şu anda çok zor bulunuyor ama genede Teknik Servislerine bir sormakta fayda var.

quote:

quote:

bu datronun bataryası harici olarak nerde satılıyor bilen varmı? alıp casper minibook a takmayı düşünüyorum!

Datron Mobee 10' (MSİ Wind-CASPER Minibook-Medion Akoya E1210)

ONLİNE DESTEK

http://www.datron.com.tr/datron/bizeyazin.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 7 Ekim 2008; 22:46:54 >

• quote:

Bendeki Windows klasörü 2.79 Gb yer kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 7 Ekim 2008; 22:55:20 >

• casper minibook için ufak,hafif aynı zamanda her zeminde çalışabilecek maksimum 50-60 liraya alınabilecek kablosuz menzili iyi mause arıyorum tavsiyeniz nedir?
  • bende 3.77 GB
    xp pro. kullanıyorum sp3 yüklü...

• khaos ben bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. yazı altta. Pil ömrü 18 ay

Mouse almamıs olan arkadaşlara ben LOGITECH 910-000699 V550 KABLOSUZ NANO LASER NB GUMUS MOUSE kullanıyorum mouse yanındaki aparatı ekranın üstüne taktığınızda mouse tasımak gibi bir sorun kalmıyor ve takılıyken kapalı konumda çıkarttığınızda açılıyor.
    sökmek istersiniz diye düşünen Logi yanında onun içinde bir alet vermiş cevirerek cıkıyor denedim

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190814&CS_Category=_MOUSE661&CS_Catalog=_BILGISAYAR

LOGITECH 910-000699 V550 KABLOSUZ NANO LAZER MOUSE

Ofislerinde, evlerinde notebooklarını odadan odaya taşıyan kullanıcılar artık mouselarını düşürmeyecekler, Logitech V550 Nano tak ve çık mouse’u üretti, Rahat ve konforlu bir kullanım sağlayan bu ürünün diğer üstün özellikleri;

V550 NANO ile kablosuz özgürlüğün tadını çıkartın,
    Dünya'da bir ilk daha 1,5 yıl ( 18 ay ) pil ömrü sayesinde pil derdine son,
    Işıklı pil seviye göstergesi, yeşil olduğunda pil dolu, kırmızı olduğunda 1 hafta içinde pil bitecek değişimini yapın mesajı,
    Tak ve Çık özelliği ile hareketli kullanıcılar icin geliştirilmiş kolay kullanım, özgürce taşınabilirlik ve konfor imkanı sağlıyor,
    Dünyanın en küçük alıcısı olan NANO sayesinde Notebooklarınıza TAK ve UNUT özelliği ekleniyor,
    NANO alıcı, kolay taşıma dışında Notebooklarınızda USB portlarının kırılma riskini ortadan kaldırıyor ve güvenli bir kullanım sağlıyor,
    Logitech'in geliştirdiği özel 2,4 GHz teknolojisi ile üretilen NANO alıcısı, 10 metre mesafeden çalışma imkanı sağlıyor,
    2,4 GHz ve şifreli kodlaması sayesinde herhengi bir takılma ve gecikme yapmadan, başka frekans ve sinyallerden etkilenmeden, aynı ortamda birçok Logitech mouse ile ve birbirinden etkilenmeden çalışıyor,
    Alıcısının mouse üzerinde taşınabiliyor,
    Alıcısı takıldıgında kendi kendisini otomatik olarak kapanıyor,
    Kullanılmadığı durumlarda aç/kapa butonu ile kapatılabiliyor,
    Sağa ve sola scroll hareketi ile tekerleğe istenilen ek gorev tanımlanabiliyor,
    Logitech'in bulduğu Hyper Fast Scrolling özelliği ile vitesli tekerlek kullanımı sağlanıyor,
    Vitesli scroll özelliği ile bir Excel sayfasında 7 saniyede 10.000 satır ilerletme imkanı oluyor,
    Bu Lazer teknolojisi sayesinde yüksek tarama frekansı ve yüksek performans elde ediliyor.

Kutu içeriği:

2 adet Tak ve Çık klipsi, 1 adet klips kutusu, 1 adet klips sokme aparatı kutu içerisindedir,
    PC icin ekstra USB uzatma kablosu vardır,
    2 adet temizlik malzemesi vardır,
    2 adet AA kalem pil kutu içinde vardır,
    PC ve MAC ile çalışır,
    Windows® XP or Windows Vista® ile çalışır.

• quote:

Orjinalden alıntı: boncuk2004

Arkadaşlar mavide datron kalmamış bende çipseti hertürlü işletim sistemine açık MSI WIND satınaldım.

önce işe aleti ameliyatla başlayarak ve garantiyi feda ederek RAM 2GB ya çıkardım. harddiski 320 GB ya çıkarmaya çalıştım ise de vidasının birisi ulaşılamıyacak yerdeydi değiştiremedim. degiştiren arkadaş varsa bana yol gösterirse memnun olurum.

Harddisk upgrade i ile ilgili olarak aşağıdaki link faydalı olacaktır.

http://www.laptopmag.com/advice/how-to/msi-wind-hard-drive.aspx

• LOGİTECH V450 Laser mause nano yu kesinlikle tavsiye ederim. Alıcısı tak unut cinsi. Kullanmadığın zaman istersen mause un içindeki yuvaya takabiliyorsun. 25 metreden çekiyor. Aynanın bile üzerinde çalışıyor.

quote:

casper minibook için ufak,hafif aynı zamanda her zeminde çalışabilecek maksimum 50-60 liraya alınabilecek kablosuz menzili iyi mause arıyorum tavsiyeniz nedir?

• MACOSX kurmak isteyen arkadaşlar için gerekli bilgi ve driverleri detaylı bir şekilde anlatan link aşağıdadır.

yapılacak işlem;

1-netbook un harddiskini ikiye bölüp birinci partitiona XP kuralım (30-35GB) ,ikinci bölümü mac için boş tutuyoruz.

Xp kurulu netbookta iatkos1.4i otomatik olarak dual bootu kuruyor ve Ses kartını otamatik olarak tanıyor.

2-external DVD-+RW

3-iatkos 1.4i(son derece stabil çalışıyor),kalyway 10.5.2 veya Leo4allV3 DVD den birisi,

4-(http://wind-osx86.wikispaces.com/10.5+Post-Install) burada yeralan Macosx için gerekli ekran,ethernet driverlerını usb bellek veya HDD kaydedelim.

kurulumun detaylı anlatımı verdiğim linkte mevcuttur.

5- hiç sorunsuz birşekilde WINDBOOK a sahip olacaksınız.

6- en son olarak webcam ın driverini sonix in sitesinden mac için olanı indirip kuruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 7 Ekim 2008; 23:49:02 >
  • @Ufocu;

verdiğiniz link için çok teşekkür ederim.
  • Faydalı olduysa ne mutlu bana
    quote:

@Ufocu;

verdiğiniz link için çok teşekkür ederim.
  • quote:

MACOSX kurmak isteyen arkadaşlar için gerekli bilgi ve driverleri detaylı bir şekilde anlatan link aşağıdadır.

Peki mac osx programını nereden indiriyoruz? zaten benim bunları yapmam için önce harici dvd-rom edinenmem lazım o yüzden netten araştırdım biraz alttaki linkten bakar mısınız nasıl? hem slim hemde markası nec, tavsiyelerinize açığım.. ayrıca hala çanta işini halledemedim torbada geziyo yazık
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17&productid=bd99209#tablnk
    veya şundan alıp evdemi yapsam bu işleri :)
    http://urun.gittigidiyor.com/EN-UCUZ-USB-IDE-SATA-HDD-CD-DVD-ROM-RW-CEVIRICI_W0QQidZZ12864545#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navigate -- 8 Ekim 2008; 1:30:48 >

• Ankara maviden NEC 7590 USB SLIM HARİCİ DVD YAZICI yı 75 dolar artı kdv satınaldım. çanta olarakta daha önceden mevcut olan evrak çantamı kullanıyorum. Winbook siyah, external yazıcı siyah ve çanta siyah dolaysıyla tam renk uyumu içinde.

@navigate;

Macosx in ilk kurulumu için bilen bir arkadaştan yardım alırsanız ne kadar kolay olduğunu görürsünüz. Ayrıca proğram için google dan iatkos 1.4i olarak aratınız ve bir torrent linkinden indirebilirsiniz.

biliryosunuz aktif link vermek yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boncuk2004 -- 8 Ekim 2008; 6:45:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzay_üssü_alfa

quote:

hem vista hem xp kullanıyorsanız,ortak dosya kullanımından kaynaklanıyor bu durum,vistaya kurduğunuz dosyalar aslında bir bakmışsınız xp kısmına kurulmuş,yada tam tersi

Dostum kendi içinden çıkan xp kurulu başka hiçbir işletim sistemi kurmadım

Xp nin 6 gb olması normal mi?Değilse hangi dosyalarını silmem gerekir?

Yardım için şimdiden saolun

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.