Selamlar; Arkadasa datron ALH181 PCI ADSL modem aldik yanliz bir turlu ayarlarini yapamadik. WAN networkden, VPI: 8 VCI: 35 PPPoE Seçtik connection type (LLC) diye birsey yok. multimode,t21.xxx, G-lite gibi seyler secebiliyoruz oda ayarlarda aciklanmiyor.
Kullanıcı adı: kullanıcıadı@ttnet olarak girdik Şifre: ADSL'e Bağlı Telefon Numarası yazdik,
Nasil yapicazda baglanicaz. Protokolleri oynaya oynaya "verifing user name and password"u gecti "registering computer to the netwok" diyor ve orda kaliyor ve baglanamadim diye hata veriyor. firevalldir guvenlis sifre gonderimidir onlarida kaldirdik ne yapmak lazim bu modemi calistirmak lazim... Tesekkurler. ps:Ankaradayiz bahcelievler santraline bagliyiz????
allah rizasi icin suna bir el atin... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ben sana soyle yardımcı olmaya calısayım umarım işine yarar
WAN Information: Mode: Routing Encapsulation: PPPoE Multiplexing: LLC VPI/VCI: 8/35 Service Name : ttdsl User Name : kullaniciadi@ttnet Password : xxxxxxx IP Address : Obtain an IP Address Automatically Network Address Translation: SUA Only Connect on Demand: Max Idle Timeout 0 sec.
LAN Information: IP Address: 192.168.1.1 IP Mask: 255.255.255.0 DHCP: ON Client IP Pool Starting Address: 192.168.1.5 Size of Client IP Pool: 50
denilen ayarlari bayagi bir denedim ama olmadi sonra baska bir model ADSL modemle denedik o zamanda PPPoE ile baglanmadi "PPPoA VC-Mux(sanirim)" ile deneyince oldu... bende anlamadim niye ATM secince calistigini Birde soyle birsey var user name ve password'u dogrulamaya calisirken ongorulen surede baglanti saglanamadi diyor. (Baglanti sekli eski modemler gibi...) bu sureyi uzatmanin bir yolu var mi?
Tesekkurler.
Santral Ankara bahceli acaba orda durum mu farkli?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme