Şimdi Ara

Datron RTA-1320 modem ile internet paylaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet adsl kulanıyorum.. komşu ile internetimizi paylaşacağız..

modem Datron RTA-1320.. bu modem ile interneti paylaştırabilir miyim? ben usb ile bağlanacağım komşuya da ethernet kablo çekeceğiz..

aramızdaki mesafe 30 - 35 metre var.. ne tür kablo gerek ve bu mesafeden yeterli verimi alır mıyız?

yardım lütfen..

• Bahsettiğin modemi hiç kullanmadım. Ama tek port usb+ tek port ethernat olan modemlerde iki portundanda intenete bağlanaılabiliyor.
    En kötü ihtimal denersiniz olmazsa bir tane switch alırsınız (10ytl civarında) onunla bağlanırsınız.

Ethernat kablosu çekmeniz lazm Cat5 kablo piyasada var. 30-35 metrede sorun çıkmaz. aradaki mesafeyi tam ölçün 3-5metre fazla hesaplayın daha sonra bir bilgisayarcıya gidip kablo yaptırın iki tarafınada jack çaktırın.

Verim konusa gelince, benim tavsiyem ağınızın sağlamlığı açısından da bir switch almanız ve ikinizinde ethernat üzerinden ağa bağlanmasıdır.
    Böylece modeminiz ağdaki paylaşımlarınızda yük altında kalmaz.

Ama usb-ethernat şeklinde de ağ kurulumu yapabilirsiniz çok bir sıkıntı olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

ttnet adsl kulanıyorum.. komşu ile internetimizi paylaşacağız..

modem Datron RTA-1320.. bu modem ile interneti paylaştırabilir miyim? ben usb ile bağlanacağım komşuya da ethernet kablo çekeceğiz..

aramızdaki mesafe 30 - 35 metre var.. ne tür kablo gerek ve bu mesafeden yeterli verimi alır mıyız?

yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weberclas -- 22 Şubat 2009; 7:42:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.