Şimdi Ara

Datron RTA1030W Adaptör DC? AC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Datron RTA 1030W modemim var ama adaptörünü kaybettim, aranızda bu modemi kullanan birileri varsa bana adaptörünün çıkışı hakkında bilgi verebilir mi, yada adaptörün üstünde bilgilerin yazdığı kısmın bir fotoğrafıda işe yarayabilir :) Tek öğrenmek istediğim adaptör AC çıkışlı mı yoksa DC çıkışlı mı?
    Modemin altında 12VAC, 1A yazıyor, AC beslemeli olduğunu düşünüyorum ama saçma geldi DC dönüşümü modem neden yapsın adaptör varken diye düşündüm.
    Elimde DC çıkışlı 12V, 1A adaptör var ama bağlıyamıyorum modem yanar korkusu ile. Kullananların yardımına ihtiyacım var.
    Datron'a mesaj attım ama aldığım cevapta benim sorduğum soru dışında her şey yazıyor :)

Gönderdiğim mail ve gelen cevapta şöyle;
    quote:

Değerli datron kullanıcısı..

ADAPTÖR ÖZELLİKLERİ:

MODEL NO-AA121ABN

INPUT-230V-50HZ 140mA

OUTPUT-12V-1A

BU ÖZELLİKLERDE BİR ADAPTÖR KULLANA BİLİRSİNİZ..

İYİ GÜNLER..

SORUNUZ :

Merhaba;
    Bir adet Datron RTA1030W modeminizi satın almıştım, fakat ev değişimi nedeniyle, taşınma sırasında modemin güç adaptörünü kaybettim. Bu modemden memnundum tekrar kullanmak istiyorum alt yüzünde 12 VAC, 1A yazıyor. Şimdi ben AC çıkışlı adaptör mü, yoksa DC çıkışlı adaptör mü satın almalıyım bilemiyorum.
    Modemin beslemesi hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

• Aranızda bu modemden kullanan yok mu arkadaşlar :(
  • dc adaptörde bağlanırsa teknik olarak bişey olmaması lazım sonuçta her türlü ac-dc akım dc ye dönüşecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.