datron marka core 2 duo 2.3 ghz di sanırım + 2 gb ram + geforce 8600 ekran kartı olan sağlam çalışan labtop ımın ekran kartı problemlerinden dolayı anakartı değişimi zorunlu hale gelmiş.
size danışmak istediğim :
anakart değişimi ile sorunlarım ortadan kalkacak. Bana maliyeti : 350 tl civarı olacak. Ama bu anakart değişimi için 6 ay garanti veriyorlarmış.
bu labtop o paraya yaptırılırmı ? değermi?
Aynı laptop ve aynı soruna sahip birisi olarak ben o parayı vermezdim satabiliyorsan sağlam parçalarını sat ben oğluma oyuncak olsun diye parçalamıyorum, şimdilik ekran kartı devre dışı olarak çalışıyor film bile izleniyor
dostum bu kişiden kişiye değişir. kendimin başına böyle bir olay gelse 350 tl vermem.. değmez. ikinci el anakart bulur kendim takarım. yada çalışan diğer parçaları elimden çıkarıp yeni bir notebook alırım. 600 tl 1000 tl arasın oyun harici diğer işleri görecek sıfır notebooklar var onlardan almaya bakardım...
quote:
Orijinalden alıntı: kartalaraz
dostum bu kişiden kişiye değişir. kendimin başına böyle bir olay gelse 350 tl vermem.. değmez. ikinci el anakart bulur kendim takarım. yada çalışan diğer parçaları elimden çıkarıp yeni bir notebook alırım. 600 tl 1000 tl arasın oyun harici diğer işleri görecek sıfır notebooklar var onlardan almaya bakardım...
+1 350tl az bir miktar değil.Parçalarını elden çıkarıp yeni bir cihaz almak daha mantıklı.
izmirde varmı arkadaşlar parça parça satış yapabileceğim?