Şimdi Ara

DATRON TW8A nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DATRON TW8A CORE 2 DUO P8600 2.4GHz 4GB 320 GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TW8A24MGWJD ( PARLAK EKRAN ) yi almaya karar verdim. Sizde nasıl?

Datron TW8A

Yalnız arkadaşlar, datron markası hakkında halen şüphelerim var çünkü duyduğum kadarıyla datronun yetkili firması ve distribütörü ufotekmiş ve bu firma zor durumdaymış ve neredeyse battı gibi birşeymiş. Siz ne tavsiye edersiniz? . Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasd100 -- 22 Ocak 2009; 12:05:38 >

• Hocam özellikleri çok güzel forumda berkan95 isimli bir arkadaş var herkese bunu öneriyor heralde bu makineyi kullanıyor en iyi izlenimlerini o arkadaştan alabilrisn yardımcı olacağına eminim ama makine özelliklerine göre hem fiyat hem performans olarak harika...Ama servisi firması hakkında hiçbir bilgim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 22 Ocak 2009; 13:07:42 >
  • özellik bakımından çok güzel ama ufotek battı diyorlar.Bunun ne gibi olumsuz yanları olur arkadaş sizce? Bir arkadaşıma sordum batarsa batsın dedi.Başka bir firma alır elbet.Onda sorun olmaz dedi.Sizce nasıl? Bir de hizlial.com nasıl bir site(Güvenilirlik ve kalite yönünden)? Çünkü bazı siteler vardı zamanında biraz ucuz fiyata sahte mal satıyorlardı.Şimdiden teşekürler
  • Sahip olmuşluğum yoktur ama kullanmışlığım vardır(2 gün süreyle)
    Şimdi hocam ben objektiflik taraftarıyım,
    Bundan şüpheniz olmasın,
    Bu makineyi kullanmıyorum ben,
    Sadece ödünç almıştım,
    En başta bu zamanda kimse laptop almasın,
    Biraz daha beklesin,
    Sonra bana gelen e-posta şöyle:

merhaba berkan kardeş seni bana orhan 6894 önerdi benim kafamda toshiba a300d 16n vardı ama orhan kardeş datron tw8ayıda alabilirsin dedi ve seni önerdi sen galiba bunu kullanıyormuşsun bu makine hakkında izlenimlerini alabilir miyim mesela cod4 cod5 pes 2009u yüksek çöz. kasmadan oynatır mı bi de bu alette hd veya blueray film izleyebilirmiyim aletin ısınma sorunu var mı...yanıtlarsan sevinirim
    Şimdi hocam çok ayrıntılı incelemedim,
    Oyunlar konusunda tereddütün olmasın,
    Ekran kartıyla işlemcisiyle mükemmel bir ürün,
    Bu fiyata da böylesi olmaz zaten.

Blueray yok heralde,
    Yine de tam bilmiyorum araştırmak lazım,
    1280*800 ideal ama çok yüksek sayılmaz.
    Eğer film izlemek çok önemliyse,
    Yani çok yüksek bir çözünürlük isteniyorsa başka modeller düşünülmeli
    1280*800 çok yüksek bir değer değildir ama düşük de değildir,
    Bence uygundur.
    Eğer 1680*1050 gibi çözünürlükler isteniyorsa Lenovo Sl500 düşünülebilir.

Isınma sorunu,malzeme kalitesi ve müşteri hizmetlerine gelirsek,
    Isınma sorunu hiç yok,
    Açık unutmuştum 16 saat çalışmış ordan biliyom
    Malzeme kalitesi dersek diğer Datronlar gibi değil,
    Gerçekten kaliteli,
    Ufotek sanırım bataklıtkan çıktı
    Hepsiburada.comda vs. stoklar tekrar doldu,
    Batma konusu da halledildi sanırım,
    Müşteri hizmetleri zaten çok iyiydi,
    1 günde halledip aynı gün kargoya yolladıklarını bilirim.

Yani genel olarak makinenin tek orta düzey özelliği 1280*800 ekran çözünürlüğü olması,
    Diğer özellikleri,müşteri hizmetleri,malzeme kalitesi,ısınma sorunu olmaması vs. konusunda şüphe olmasın.

• Öncelikle merhabalar ben berkan95 arkadaş herkese yani orta halli bir makine isteyen herkese bu makineyi tavsiye ettiği için dedim heralde kendisi bundan kullanıyor ama kısa süre kullanmış yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın =(
    Bildiğim kadarıyla blue-ray yok ve film izlemek için bu çözünürlük yeterli olmayabilir bunun yerine sl500 doğru bir tercih olabilir arkadaşın söylediği tekrar kusura bakmayın...
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de kararımı verdim Datron tw8a yı alacam.Şimdi sadece alacağım yer konusunda araştırma yapıyorum.Bu datronla aynı özelliklere sahip diğer markalar en az 150 lira daha fazla, casper hariç.
  • Buyrun en ucuza alabileceğiniz yer:
    http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1294.0052

Ama yine de biraz daha araştırma yapın
    Daha ucuza bulup buraya da linki koyarsanız mutlu oluruz.:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar.Datron tw8a modelinin siparişini bugün hepsiburadadan verdim. hizlial.com adresinden alacaktım şansıma bugün bitmiş(dün akşam baktığımda vardı :(().1740 lira civarına geldi havale ile.hepsiburada mikrofon ve mouse hediyeli. onları düştüğümde 1715e denk gelir. hizlialdan alsaydım(keşke) 1640 civarına denk gelecekti.yani 75 lira kârım olacaktı ama ne yapayım hayırlısı olsun. aslında beklerdim biraz daha belki hizlial yie kampanya yapar açar diye ama doların ne olacağı belli değil alayım dedim.freedos olarak geliyor. o yüzden güzel bir taraftan.robson memorysi var ama o vista da çalışıyormuş çünkü vistayı hızlandırmak içnmiş.yani robson memoryi kullanmak içni vista kurmak gerekiyor ama bence gerek yok şuanlık.xp yeter.
  • İzlenimleriniz neler,
    Kasa kalitesini beğendiniz mi? :)
  • daha elime geçmedi ama çok araştırdım, en son bunda karar kıldım. elime geçince daha iyi yorumlar yazacağım.sanırım haftaya elime geçer çünkü tedarik süresi felan derken çarşamba veya perşembeyi bulur.kasa kalitesi elbet sony kadar iyi olmayabilir ama ek klavye yardımıyla temiz kullanılırsa birşeyler olmaz.bu arada ben fazla oyun oynamam, ofis işlerinde şunda bunda kullanacağım diye bir bilgisayar arıyan varsa şu modele bir göz atsın : datron TW7M20XBWHVBT ve bunun fiyatı da gayet uygun(1050 lira civarında). işinizi görür bence.siparişim gelsin. datron tw8a kullanıcıları diye başlık açarız.
  • ürn eline geçince izlenimini bekliyoruz arkadaşım. Aslında bende spariş verecektim ama. Ön tarafının beyaz olması biraz soguttu beni. Ama hala alabilecegim ilk sıradaki bilgisayar
  • Merhaba arkadaşlar. siparişim geldi.size ilk izlenimlerimi yazayım.Freedos olarak geldi ve xp kurdum. xp olduğu için ramı 3 gb olarak görüyor.vista da 4 gb olarak görüyormuş veya xp 64 bit olacak diyorlar, o kadar anlamam ama yeterlidir 3gb ram. tasarım olarak normal.ekranı kapatırken yavaş kapatmanızı tavsiye ederim çünkü aniden inebiliyor kapatırken ve bu yüzden dikkatli olmazsak zarar verebiliriz ekrana. bir de şuanlık ekran kartıyla ilgili bir sorunum var gibi.sürücüleri felan her şeyi kurdum bilgisayarın ama bir şeyi açarken veya klasörleri açarken veya küçültürken hafif parparlanma veya donma gibi birşey var. mesela ekran özellikleri tıklayıp karşımıza gelen pencereden ayarlar sekmesine tıkladığımızda hafif bir gecikme veya donma var.sürücüden olabilir diye düşünüyorum ama siz de böyle bir sorunla karşılaştıysanız yardımlarınızı beklerim...
  • hafif donma demek istediğim geçişlerde biraz bir takılma var tahminim sürücüdendir.farcry 2 yi kurdum gayet güzel oynatıyor. bu da ekran görüntüsü : [simage][/simage]http://img48.imageshack.us/img48/7775/78641027so3.jpg[simage][/simage]
  • saniselik bir takılma bazen bendede oluyor. ben vista 64 kuruluydu bnde onunla alakaılıdr die düşündüm ama saçmalamış olabilrim.
    ancaaak oyun ve 3d yazılımlar için iyiki aldım diyorum hala.

bnim derdimse kasaya elimi dayadığımda galiba fandan kaynaklanan bir titreme olması bunu hissetmeden önce sorun yoktu ama birgün dikkatimi çekti ve artık çekiyor : ) sizlerde de öylemi bilemiyorum. birçok ürüne baktım farklı markalarda en iyisinden en kötüsüne kiminde daha şiddetlisi var kiminde hiç yok. ufoteğe mail attım "acaba bu kasa kalitesindenmi kaynaklanıyor?" diye sordum. servise getirin donanımla ilgili olabilir dediler. uygun bir fırsatta götürecem. hem express servis diye bir şey varmış sitede yazdığına göre bir deneyelim.

Ekspres servis

Datron kullanıcıları için 3 büyük şehirdeki 3 express servis noktasında Express servis hizmeti vermektedir. İstanbul, İzmir, Ankara�da bulunan merkez servislerde dizüstü bilgisayarını servise kendi getiren her Datron sahibi Express servis hizmetinden yararlanabilir. Express serviste ürün, sahibinden teslim alınır, derhal incelemeye alınarak sorunun ne olduğu tesbit edilir, mümkün olan en hızlı şekilde arıza giderilir. http://www.datron.com.tr/yeni/servis.php

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.