yaklasık ıkı senedır datron modem kullanıyorum cok memnunum hıcbır problem cıkarmadı. yalnız dıkkatımı ceken bırsey var bıraz fazla ısınıyor sankı? belkı dıger modemlerde bu kadar ısınıyordur bılmıyorum ama ısınması bugune kadar bır sorun cıkarmadı.....
aynen çok ısınıyor ama bi sorun yok ben de 4 - 5 aydır kullanıyorum..
arkadaşlar bendede bu modem var. yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. yukarıda çok download yapmazsanız iyi falan denmiş. ben sürekli download yapan birisiyim. şimdiye kadar hiç bir sorunum yoktu. sadece günde bir iki defa bağlantı kesilip geliyordu. ama iki gündür sürekli bağlantı kesilip tekrar geliyor. sürekli your adsl rotuer is not ready to connect to internet diyo. arada bi iki dakika bi bağlanıyo tekrar gidiyo. neden olabilir acaba.
modemi resetlemeyi denedin mi arkadaşım?
arkadaşlar ben adsl olarak superonline kullanıyorum, kampanyasından dolayı üye olurken datron rta130w kablosuz modem verdiler. ilk başta çok kalitesiz olarak görmüştüm ama kullandıkça ve ihtiyaçlarıma sorunsuz cevap verdikçe ne kadar kaliteli bir modem olduğunu anladım. gerçekten hiç tereddütsüz tavsiye ederim bu modemi.
Uzun ömürlü bir modem değil çok ısınıyor ve bir süreden sonra modemden sesler geliyor ondan sonra sürekli kopma sorunları yaşıyorsun maksimum 2 sene gidiyor
Meraba bende bu modeme sahibim yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Tek bir sorunum var ortak internet kullanıyorum modem bir alt katta bazen internet o kadar yavaşlıyorki sayfayı açamıcak duruma geliyorum acaba bu modemin kullanıcılar için bant genişliğini ayarlama gibi bir özelliği varmı varsa nasıl ayarlayabilirim ?
evet arkadaslar modem tasarım olarak güzel ancak fazla ısı sorunu nedeni ile uzun ömürlü bir modem değil.ben üzerine işlemci fanı koyup ısıyı emdirip serin tutuyorum sorun yok.Ancak soğutulmazsa ömrü kısa bir modemdir..
evet ısınma sorunu çok fazla yaklaşık 2 yıldır kullanıyorduk hiç sorun olmadı ama bu aralar wireless sapıtmaya başladı. ethernet bağlantıda da messengerda sıklıkla iletişim sorunu yaşıyorum yazılımsal mı diye 2011i sürümü indirdim yine aynı. bu arada yeni messengerdan uzak durun tam bir felaket.
Arkadaşlar Modemi alalı 1 ay kadar oldu ben çok memnunum alacak arkadaşlara ucuz yollu bir wireless çözümü arıyorlarsa tavsiye ederim , modemin arayüzü ingilizce ama çok basit olarak port açma-yönlendirme, wireless güvenliği vb.. Yapılabiliyor kurulumda sıkıntı yaşayan arkadaşlar konu açıp bana pm atıp sorularını iletebilirler. Yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar.
Ne kadar çok ısınsa da harika bir modemdi superonlinenin kampanyasıyla 15.01.2007 de almıştım 10 gün öncesine kadar sorunsuz kullandım en sonunda iflas etti :D :D :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme