Arkadaşlar ben Daum'a çok inanan bir tarafatarım. Daha Beşiktaşta iken çok hoşuma giden bir teknik adamdı,Fener'e gelmesinide çok istiyordum.Geldi ve bence Türkiye ve Avrupada başarılı oldu. Şimdi Daum giderse Fenerbahçe dağılır mı? yeni gelen hoca kendi kafasına göre yabancı transferi yapıp bu kadroyu bozar mı? F.B eski günlerine döner mi?
Milan ile oynanan maçı yedek kulübesinden sinema izler gibi izleyen,kötü gitmeye başlayan maça gerekli müdahalelerde bulunmak adına hiçbirşey yapmayan,Kemal denilen ve üst düzeyde antrenman eksiği olan bir oyuncuyu böylesine önemli bir maçta oyuna dahil edip,15 dakikada geri oyundan alan ve en önemlisi alınan mağlubiyet sonrasında "-Ben aslında gereken taktikleri vermiştim ama oyuncularım duygusal davrandılar " gibi anlamsız bir açıklamayla,resmen oyuncularını satan bir teknik direktörün hayran olunacak yanı neresidir,bize de anlatın lütfen.....
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu_srkn
Milan ile oynanan maçı yedek kulübesinden sinema izler gibi izleyen,kötü gitmeye başlayan maça gerekli müdahalelerde bulunmak adına hiçbirşey yapmayan,Kemal denilen ve üst düzeyde antrenman eksiği olan bir oyuncuyu böylesine önemli bir maçta oyuna dahil edip,15 dakikada geri oyundan alan ve en önemlisi alınan mağlubiyet sonrasında "-Ben aslında gereken taktikleri vermiştim ama oyuncularım duygusal davrandılar " gibi anlamsız bir açıklamayla,resmen oyuncularını satan bir teknik direktörün hayran olunacak yanı neresidir,bize de anlatın lütfen.....
sende futboldan anlıyorsan varya adamın orda yaptıgı takımdaki appiahın yerine oynuyacak tek adam kemaldı takımın düzenini bozmak istemedi takım iyi oynuyordu.. yok efendim 90 da oyuncumu değiştirilir bu hocamı yok kemal kim onu nasıl oyuna alıyor..
biz daum'dan memnunuz siz memnun degilsiniz
sonuna kadar daum'un destekcisiyim...
en azından mersin gibi bir takımı yenerse havalara uçmaz:)
Acıkcası daumu anlayamıyorum. gecen sezon sonuna kadar gitmesi taraftarıydım. Ama bu sezon dediklerini hep yaptı. Takımın 6. haftadan sonra acılacak dedi cıktı milan macına giderken puan için gidiyoruz dedi bir kaç hata yüzünden puansız geldik, psv yi yencez dedi yendik shalke macından en az 4 puan bekliyroum dedi burda sanssız bir sekilde berabere kaldık. Bunlar kendisine güvenemye basladıgım noktalardı. Taa ki schalke macında FB nin 1-0 dan 1-2 yenik duruma düşmesine kadar. Yahu arkadaş ben tv den maçı izlerken golun bagıra baıgra geldiğini görüyorum da onun gibi bir adam nasıl olur da göremiyor ve oyuna müdahale edemiyor. Dedim ya Daum konusunda hala kararsızım.
**** bu arada bu topic niye acıldı bilmiyorum. Durup dururken yani
quote:
Orjinalden alıntı: d.tankisi
sende futboldan anlıyorsan varya adamın orda yaptıgı takımdaki appiahın yerine oynuyacak tek adam kemaldı takımın düzenini bozmak istemedi takım iyi oynuyordu.. yok efendim 90 da oyuncumu değiştirilir bu hocamı yok kemal kim onu nasıl oyuna alıyor..
biz daum'dan memnunuz siz memnun degilsiniz
sonuna kadar daum'un destekcisiyim...
en azından mersin gibi bir takımı yenerse havalara uçmaz:)
Arkadaş,hadi Kemal olayına öyle bir kılıf uydurdun,pekala sayın Daum'un maçın sonunda takımı için yaptığı yorumu niye açığa kavuşturmuyorsun?
Not: Futbol bilgimin senin gibi at gözlüğü takan taraftarlar ile tartışmaya girmeye yetmeyeceğinin farkındayım.Çünkü daima kendinizi haklı görür,daima takımınızı övecek bir yan bulursunuz.
daum giderse fener kesinlikle daha iyisini getirir bundan kimsenin şüpesi olmasın fanatik galatasaraylı olarak daumun hiç gitmemesinden yanayım
quote:
Orjinalden alıntı: hidoretti
daum giderse fener kesinlikle daha iyisini getirir bundan kimsenin şüpesi olmasın fanatik galatasaraylı olarak daumun hiç gitmemesinden yanayım
bravo kardeşm kabullunmk gibi büyük erdemlilik yoktur....
+1907
Tabi kokainman teknik direktör bulmak çok zordur
quote:
Orjinalden alıntı: iron eagle
quote:
Orjinalden alıntı: hidoretti
bravo kardeşm kabullunmk gibi büyük erdemlilik yoktur....
+1907
yanlış anlaşılmasın sadece fenerin daumdan daha iyisini bulabileceğini kabul ettim tıpkı galatasarayın haginin yerine garetsi bulduğu gibi
bence daum türkiye'nin 1 numaralı hocası.su an hem fenerbahceye hemde milli takıma katkıları tartısılmaz.2sene üstüste sampiyon yaptıgında bile tüm basın gitsin diyordu ve ne yazık ki taraftarlarımızda...
daumun yerine daha ii kim gelebilir ben onu anlamadım.ismi sürekli almanya ile gecen;3 ülkede sampiyonluk yasamıs sayılı teknik adamlardan 1 i olan 1 adamı macı sadece izledi diye elestirmek bence sacma olur.sonucta bu adam futbolu bizden daha ii biliyo ki fenerbahcenin basında.yani bizim gördüklerimizi oda görebilir
beyler bende bu seneye kadar daum'un gitmesi taraftarıydım ama artık kalsın diyorum.. Ama gitse de üzüntüm fazla uzun sürmez garip sinyaller veriyor avrupa basınına kafamı karıştırıyor.. Açıkçası böyle oturmuş, önemli yıldızlarla dolu çok iyi bir kadroyu kime verseniz iyi işler yapar.. Açıkçası ben daum'dan çok Ersun Yanal'ı istiyordum, milli takımdaki başarısızlığı ayrı tabi.. Neyse Daum'dan memnunum şu anda bence kalmalı, gitmemeli.. Ama hidoretti'nin de dediği gibi gitse de yerine çok iyi birini buluruz.. ama bu sene de Türkiye Kupasından elenip şampiyonlar liginde bir anda çökersek gidiş yolü gözükebilir.. Ama şu ana kadarki durumumuz devam ederse iddialı konuşuyorum ; "vay bizim karşımıza çıkan takımın haline.."
quote:
Orjinalden alıntı: imparatorf.
Tabi kokainman teknik direktör bulmak çok zordur
feyk ama genede cvpp verecegim sizin hojanız nasil kiiii zamanında şike olaylarına karışmıs + cezada almıs 1 veya 2 olması lazım ....
Daum gider yenisi gelir.Ben bu karamsarlığa Ali Şen 96 da Oğuz ve Aykutu gönderdiği zaman düşmüştüm.Ne olacak şimdi Fenerin hali demiştim.Ama sonra sonra öğrendim ki asıl olan camiadır.Kişiler gelip geçici.Bazı arkadaşlar Aziz Başkan için aynı şeyi söylüyorlar.Evet Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de bir dönüm noktasıdır.Ama Fenerbahçe'nin bundan sonra Aziz Yıldırım'lara ihtiyacı yok.Yeni başkanlar gelecek ve bu böyle sürüp gidecek.
bende uzun süren ilişkileri sevmiyorum gitsinler yenileri gelsin 3 sene iyi mesala..
Eğer hala kulübe birşeyler katıyorsa ve alternatifi yoksa kalabilir.Ama Seba örneğinde olduğu gibi eşşeğin kulağına suyu kaçırmamak lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme