Şimdi Ara

Dava sonuçlanın FBnin Suçsuz Olduğu Ortaya Çıkarsa Ne Olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha belgeler Platinin bile eline gelmemişken acaba bizi nasıl suçlu buldu.Bu'da aynen Emniyet'in boşa silah atmasına benzedi.
    Herkes basbas bağırıyor belgeler ciddi diye ama kimse neden açıklama zahmetine katlanmıyor,yoksa hala itirafçı mı arıyolar,zaten ellerinde son 5 maçın sonucu yok mu?Neden dava etmemize izin veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Fenerbahce davadan aklanırsa alacagı tazminatlar ile avrupanın en güclü takımlarından biri haline gelir...

yargıtayın yerleşmiş içtihatları gereğince ceza davası sonrasında takımın bir tazminat hakkı bulunmamaktadır. ancak şahıslar iceride kaldıkları gün miktarında tazminat talep edebilirler. bu da her gün başına devletni belirlediği bir miktar kadar olacaktır. öyle ki "tazminat zenginleşmeye sebep olamaz" şeklinde de bir yargıtay içtihadı bulunmaktadır. bu nedenle öyle sandığınız gibi uçuk bir tazminat da olmayacaktır şahıslar açısından. Ancak mahkeme sırasında aziz yıldırımın dahi 10-20 bin gibi rakamlarla gelir belirlediği düşünülürse belki 100 bin liralık bir tazminat talebi olabilir ki bunun dahi kamu yararı gerekçesi ile reddi veya azaltılması mümkündür.

uefa bi 50 milyon dolar oder ama en az hemde. cok ciddi bir karar aldilar cunku.

ama uefa kolay kolay yanlis yapmaz bence tazminat durumu soz konusu olmayacaktir.

bu soyledıgını destekleyebılecek yargıtay kararları var mı? hangı dayanaklarla bunu soyluyorsun? hukukcu musun? kac yasındasın?

ben bır hukukcu olarak kanunen mumkun gormuyorum. cok ornek gordum, cok ornek yasadım. buraya savımı destekleyecek yargıtay ıctıhatları da koyabılırım. ama sen aksını dusunuyorsan ve soyluyorsan da aynı sekılde destekleyecek argumanları kaynakları ıle bırlıkte buraya koy da gorelım. belkı yargıtay falan yanlıs bılıyordur. yenı bır ıctıhat yaratmıssındır.

• ya platini bile dünya alem biliyor siz hala anlamakta güçlükmü çekiyorsunuz dedi , bunlar hala sidik yarışındalar !.. anlayın işte bizden uzağa işeyemiyorsunuz !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

ya platini bile dünya alem biliyor siz hala anlamakta güçlükmü çekiyorsunuz dedi , bunlar hala sidik yarışındalar !.. anlayın işte bizden uzağa işeyemiyorsunuz !..

anlamakta güçlük çekilen nokta , gizlilik yasağı olan soruşturmayı Platini'nin bile bilmesi :)

Ya TFF yetkileri 3 yıl hapsi göze alıp elindeki bilgileri komple verdiler (ki bu bilgiler iddianameyi oluşturacak bilgiler , yani hala birşey ifade etmiyor) ya da Platini , Türkçe yazmayı beceremeyen Karlıbel'in oyununa gelmiş..

Neresinden bakarsan bak , burada bir hukuksuzluk var.
    Bu hukuksuzluk FB'ye değil , Türk futboluna yapılıyor.
    Daha açık izah edeyim özellikle senin için lazminatör.
    Eğer Fenerbahçe bir Portekiz takımı olsaydı ve bugün iddia edilenlerin aynısı orada iddia edilseydi.Fenerbahçe , bugün hala şampiyonlar liginde idi.
    Fenerbahçe sadece ve sadece Türk takımı olduğu için tarihte eşi olmayan bir hukuksuzluğa mahkum edildi.
    Tabi bu durumda haketmeden ŞL'ne giden senin takımın olduğu için bugün tuzun kuru..Bir Yunan takımının yerine gitmiş kadar mutlusunuz...Herşeyi çok net analiz ettiğinizi sanıyorsunuz.Ve anlamakta güçlük çekmekle bizi suçluyorsunuz.

Sen neyi anlamışsın bana bir anlatsana???

• portekiz takımı olsaydı fb çoktan 2. Ligteydi. Keser gibi her olayı lehinize yontmaya çalışıyorsunuz. Fanatikliğiniz öyle bir düzeye gelmişki platini bile size vız geliyor. Yarın küme düşsenizde aynı şeyleri sayıklayacksınız. Sizi böyle tırmalarken görmekte güzel. Beter olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

portekiz takımı olsaydı fb çoktan 2. Ligteydi. Keser gibi her olayı lehinize yontmaya çalışıyorsunuz. Fanatikliğiniz öyle bir düzeye gelmişki platini bile size vız geliyor. Yarın küme düşsenizde aynı şeyleri sayıklayacksınız. Sizi böyle tırmalarken görmekte güzel. Beter olun.

o dediğini sen yapıyorsun işte.
    Portekiz ligini kasten örnek verdim ki balıklama dalasın istedim.Nitwekim beni yanıltmadın sazan gibi atladın....
    Ben anlatmayacağım.
    Sen google'a Porto ve şike yazacaksın.
    Oku bakalım Porto başkanı neler yapmış , Portekiz Federasyonu , Porto'ya ne ceza vermiş.UEFA ceza vermiş mi?
    Porto CAS'a gitmiş mi?

Oku bilgilen öyle gel..
    Ondan sonra konuş.
    Tırmalamak konusunu ondan sonra bir konuşalım senle
    Hadi oku da öğren şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fenerbahce davadan aklanırsa alacagı tazminatlar ile avrupanın en güclü takımlarından biri haline gelir...

yargıtayın yerleşmiş içtihatları gereğince ceza davası sonrasında takımın bir tazminat hakkı bulunmamaktadır. ancak şahıslar iceride kaldıkları gün miktarında tazminat talep edebilirler. bu da her gün başına devletni belirlediği bir miktar kadar olacaktır. öyle ki "tazminat zenginleşmeye sebep olamaz" şeklinde de bir yargıtay içtihadı bulunmaktadır. bu nedenle öyle sandığınız gibi uçuk bir tazminat da olmayacaktır şahıslar açısından. Ancak mahkeme sırasında aziz yıldırımın dahi 10-20 bin gibi rakamlarla gelir belirlediği düşünülürse belki 100 bin liralık bir tazminat talebi olabilir ki bunun dahi kamu yararı gerekçesi ile reddi veya azaltılması mümkündür.

uefa bi 50 milyon dolar oder ama en az hemde. cok ciddi bir karar aldilar cunku.

ama uefa kolay kolay yanlis yapmaz bence tazminat durumu soz konusu olmayacaktir.

bu soyledıgını destekleyebılecek yargıtay kararları var mı? hangı dayanaklarla bunu soyluyorsun? hukukcu musun? kac yasındasın?

ben bır hukukcu olarak kanunen mumkun gormuyorum. cok ornek gordum, cok ornek yasadım. buraya savımı destekleyecek yargıtay ıctıhatları da koyabılırım. ama sen aksını dusunuyorsan ve soyluyorsan da aynı sekılde destekleyecek argumanları kaynakları ıle bırlıkte buraya koy da gorelım. belkı yargıtay falan yanlıs bılıyordur. yenı bır ıctıhat yaratmıssındır.

hukukcu fln degilim, simdi sen bana diyosun ki uefa seni haksiz yere sampiyonlar liginden ve 25 milyon dolardan( en az ) men etsin ve tazminat hak getire olsun oyle mi ?

diger taraftan hukukcu olsan bile kac tane uefa davasina baktin soyleyebilir misin ? uefanin normlariyla turk ceza kanunlari bir degil merak etme.sacma sapan kanunlarimiz var bu yuzden sacma sapan hukukcularimiz oluyo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hukukcu fln degilim, simdi sen bana diyosun ki uefa seni haksiz yere sampiyonlar liginden ve 25 milyon dolardan( en az ) men etsin ve tazminat hak getire olsun oyle mi ?

diger taraftan hukukcu olsan bile kac tane uefa davasina baktin soyleyebilir misin ? uefanin normlariyla turk ceza kanunlari bir degil merak etme.sacma sapan kanunlarimiz var bu yuzden sacma sapan hukukcularimiz oluyo.

ıllakı davaya bakmak gerekmez. bır suru kaynak var ıncelenebılır. sen bıle dıyorsun bak 25 mılyon dolardan men ettı ıse 622 mılyon euro sıke yaptıgı kanıtlanan bır takıma verılmıs olabılır mı? hukukcu olmana gerek yok elını vıcdanına koy ve soyle. (juventus ıcın soyluyorum)

fener ıcın de durum farksız degıl. uefanın normlarının alı kıran bas kesen oldugu da acık zaten. adamlar benım topum oynatmıyorum da dıyebılıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ıllakı davaya bakmak gerekmez. bır suru kaynak var ıncelenebılır. sen bıle dıyorsun bak 25 mılyon dolardan men ettı ıse 622 mılyon euro sıke yaptıgı kanıtlanan bır takıma verılmıs olabılır mı? hukukcu olmana gerek yok elını vıcdanına koy ve soyle. (juventus ıcın soyluyorum)

fener ıcın de durum farksız degıl. uefanın normlarının alı kıran bas kesen oldugu da acık zaten. adamlar benım topum oynatmıyorum da dıyebılıyor.

elbette aslinda bir cok degiskene bagli nasil bi karar cikcagi belli olmaz. ote yandan daha sucsuzlugu kanitlanmadi fenerbahcenin o yuzden simdlik ne desek bos.

• Ne olacak bişe olmayacak
  • platini'nin açıklamasına göre sezon sonu niye fenerbahçeyi şampiyonlar ligine almadıklarını herkesin anlayacak...

yani bu işten kurtuluş yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

yalnız dava ile futbolda olanlar farklı şeyler davada kişiler yargılanıyor ayrıca davada ses katıyları fln delil sayılmıyor

arkadaşım neden sayılmıyor sence? değiştirilebildiği için. yani ses kaydının onlara ait olduğunu yediremezsin kimseye sahte delil geçmez. verebildiği kadar hasar vermeye çalışıyorlar şu anda. dava sonuçlanınca konuşulur bunlar şu anda görmediğimiz bilmediğimiz şey hakkında konuşamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

50 milyon Euro tazminat isterlerken yeni bir ağır ceza daha gelecek FB'ye bence !!!

Ne yüzle bir de üste tazminat isteme cüreti gösteriyor bu şikeciler ! Pişkinliğin bu kadarı çok fazla

Fenerbahçe neyi sebep gösterip tazminat istemiş önce onu öğrenip yorum yaparsanız bir şeye benzeyebilir yazdıklarınız.

Biliyoruzdur, herhalde. Malumu ilan etmeye her zaman gerek yoktur. Neymiş FB'ye usulsüz ceza kesilmişmiş. Cem Uzan da memleketi soyup bir de şirketlerine usulsüz el konuldu diye tahkime gitmiş utanmadan. FB tam da CAS'a başvururken geldi haberi. Havasını alacağı belli zaten FB'nin CAS'tan.

Evet turk mahkemelerını cozen arkadas sımdıde cas ı cozdu.Dagılabılırız muneccım parmagı yemıs arkadas noktayı koydu.Fener bahçe cas tan avucunu yalayacak.Ayrıca uefa fenere daha agır bı ceza verecek.

Görünen köy klavuz istemez zaten !

Israrla ,fanatizme kendi kaptırmaları yüzünden, gerçekleri görmek istemeyenler girdikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu ancak duvara toslayınca anlıyorlar.

O mesajı yazdığımda CAS'tan daha karar açıklanmamıştı ama belli bir şeydi FB'nin oradan da tekmeyi yiyeceği !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 11 Eylül 2011; 13:06:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

50 milyon Euro tazminat isterlerken yeni bir ağır ceza daha gelecek FB'ye bence !!!

Ne yüzle bir de üste tazminat isteme cüreti gösteriyor bu şikeciler ! Pişkinliğin bu kadarı çok fazla

Fenerbahçe neyi sebep gösterip tazminat istemiş önce onu öğrenip yorum yaparsanız bir şeye benzeyebilir yazdıklarınız.

Biliyoruzdur, herhalde. Malumu ilan etmeye her zaman gerek yoktur. Neymiş FB'ye usulsüz ceza kesilmişmiş. Cem Uzan da memleketi soyup bir de şirketlerine usulsüz el konuldu diye tahkime gitmiş utanmadan. FB tam da CAS'a başvururken geldi haberi. Havasını alacağı belli zaten FB'nin CAS'tan.

Evet turk mahkemelerını cozen arkadas sımdıde cas ı cozdu.Dagılabılırız muneccım parmagı yemıs arkadas noktayı koydu.Fener bahçe cas tan avucunu yalayacak.Ayrıca uefa fenere daha agır bı ceza verecek.

Görünen köy klavuz istemez zaten !

Israrla ,fanatizme kendi kaptırmaları yüzünden, gerçekleri görmek istemeyenler girdikleri yolun çıkmaz sokak olduğunu ancak duvara toslayınca anlıyorlar.

O mesajı yazdığımda CAS'tan daha karar açıklanmamıştı ama belli bir şeydi FB'nin oradan da tekmeyi yiyeceği !

Daha açılan davanın ne olduğunu bilmiyorsun kardeş.Benim dediğimde bu işte.Ana dava daha yeni görülmeye başladı.O sadece öylesine ortaya konulmuş bi istekti cas takı dava ıle ne ılgısı var nede cas dakı davaya bı etkısı.Once acıp bıraz bakın fenerbahcenın casa olan ana basvurusu ne. Bılmeden konup ardından bırde fanatızm dıyor. Şaka gıbı.

• Merak etme ben biliyorum olan biteni ayrıntısıyla. Herşeyi tekrar etmeyi gereksiz gördüğümden yazmıyorum sadece.

Verilen bu karar önemlidir. Siz o avukatların sözlerine pek itibar etmeyin. Onlar avukattır neticede, herşeyi siyaseten söylerler ;) Hani ne oldu bunlar Şampiyonlar Ligi'ni oynatmayacaklardı başta. Siz avukatları tanımıyorsunuz.

UEFA ve Federasyonun geniş yetkileri var. CAS bunlara saygı gösterecektir diye düşünüyorum.

Konunun ayrıntısına şimdiden daha fazla girmemizi gereksiz görüyorum. Göreceğiz bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilmaz07 -- 11 Eylül 2011; 13:43:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

yalnız dava ile futbolda olanlar farklı şeyler davada kişiler yargılanıyor ayrıca davada ses katıyları fln delil sayılmıyor

arkadaşım neden sayılmıyor sence? değiştirilebildiği için. yani ses kaydının onlara ait olduğunu yediremezsin kimseye sahte delil geçmez. verebildiği kadar hasar vermeye çalışıyorlar şu anda. dava sonuçlanınca konuşulur bunlar şu anda görmediğimiz bilmediğimiz şey hakkında konuşamayız.

sahte delil olabilmesi olayı asıl alınmamasının nedenş varda hukuka aykırı olduğundan dolayı(haberleşmenin ihlali) karşı taraf dinlendiğini bilmiyorsa delil olarak değerlendirilmez ayrıca kişi dinlenildiğini fark ederse dava açarak tazminat vs.. alabilir.Ayrıca sence emniyetin fenere ne gibi bir garezi olabilirki gelip ses kayıdını değiştirecek hayali delillerle operasyon yapacak

• quote:

quote:

quote:

sahte delil olabilmesi olayı asıl alınmamasının nedenş varda hukuka aykırı olduğundan dolayı(haberleşmenin ihlali) karşı taraf dinlendiğini bilmiyorsa delil olarak değerlendirilmez ayrıca kişi dinlenildiğini fark ederse dava açarak tazminat vs.. alabilir.Ayrıca sence emniyetin fenere ne gibi bir garezi olabilirki gelip ses kayıdını değiştirecek hayali delillerle operasyon yapacak

Sence bu olayı başlatanlar gerçekten emniyet mi? Ve neden sence şu anda ellerinde yeterli delil varsa feneri düşürmüyorlar? Ve hala neden yeterli delil olmadığı halde lig bitene kadar delil aramaya devam edip Aziz Yıldırımı kilit altında tutuyorlar?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sence bu olayı başlatanlar gerçekten emniyet mi? Ve neden sence şu anda ellerinde yeterli delil varsa feneri düşürmüyorlar? Ve hala neden yeterli delil olmadığı halde lig bitene kadar delil aramaya devam edip Aziz Yıldırımı kilit altında tutuyorlar?

Bence olayın emniyet tarafından başlamadığı siyasi olduğu yok derin devletin yaptığı komlodan öteye gidemez ayrıca olayın siyasi yanı şuydu bazı insanların kendi menfaatleri için operasyonu şeçim sonrasında yapmasıydı bence tek siyasi yanı buydu.Feneri yeterli delil varsa neden düşürmediler demişsinnde 16 takım gidip bakana düşürme kalksın yayıncı kuruluş filan gelirleri düşürür dediler mehmet ali aydınlar durum vahim diyip elimizde yeterli delil yok demesi yani kişilerin taraf olması olabiliir ve aziz yıldırımın tutuklanması da şunu söyleyeyim haberlerde söyledi unuttum adamın adını unuttum adamın adını adam yatalak olduğu halde tutuklanmış milletvekili tutuksuz yargılanmasını sağlamış 4ay sonra oda o adam tutuklanırken aziz yıldırım kuvvetli şuç şüphesi varken çıksın demek doğru değil bence hem de aziz yıldırım kuvvetli şuç şüphesi ile orda tutuluyor mesela tutuklanmaların yapıldığı gün şekip mustoroğlunun bir yöneticiyi arayıp kaçmasını söylediği kaçarken yakalandığı fln söyleniyor böyle birşey olsada olmasada aziz yıldırımın kaçmıyacağı ne malum kimse bunun garantisini veremezki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence olayın emniyet tarafından başlamadığı siyasi olduğu yok derin devletin yaptığı komlodan öteye gidemez ayrıca olayın siyasi yanı şuydu bazı insanların kendi menfaatleri için operasyonu şeçim sonrasında yapmasıydı bence tek siyasi yanı buydu.Feneri yeterli delil varsa neden düşürmediler demişsinnde 16 takım gidip bakana düşürme kalksın yayıncı kuruluş filan gelirleri düşürür dediler mehmet ali aydınlar durum vahim diyip elimizde yeterli delil yok demesi yani kişilerin taraf olması olabiliir ve aziz yıldırımın tutuklanması da şunu söyleyeyim haberlerde söyledi unuttum adamın adını unuttum adamın adını adam yatalak olduğu halde tutuklanmış milletvekili tutuksuz yargılanmasını sağlamış 4ay sonra oda o adam tutuklanırken aziz yıldırım kuvvetli şuç şüphesi varken çıksın demek doğru değil bence hem de aziz yıldırım kuvvetli şuç şüphesi ile orda tutuluyor mesela tutuklanmaların yapıldığı gün şekip mustoroğlunun bir yöneticiyi arayıp kaçmasını söylediği kaçarken yakalandığı fln söyleniyor böyle birşey olsada olmasada aziz yıldırımın kaçmıyacağı ne malum kimse bunun garantisini veremezki

yurt dışına çıkmasını yasaklayabilirler. ayrıca şu anda ne ben ne de hiçbir kimse fenerin şike yapıp yapmadığı konusunda yorum yapamaz çünkü daha delilleri gören yok.
    şimdi ben ne şike yapılmış ne de yapılmamış diyebiliyorum. çünkü henüz bildiğim bişey yok ama eğer sadece ses kayıtları varsa delil olarak ben buna inanmam. ve sadece ses kayıtlarıyla da ne feneri küme düşürebilirler ne de aziz yıldırımı içerde tutabilirler.

şöyle bi olay varki fener tek başına şike yapamaz. eğer şike varsa bunu birden fazla kişi yapmıştır ve para alan takımlarında düşmesi gerekir. ayrıca ibb maçında bi halt varsa büyük ihtimal beşiktaşda düşecektir.

ama anlamadığım nokta ellerinde davayı sonuçlandıracak delil yokken gizliden yürütülen bir operasyon neden birden gün yüzüne çıkıyorda ortalık karıştılıyor ardından play off denen bir sistem bu kargaşanın arasında gümbürtüye getirilmeye çalışılıyor (sırf yayıncı kuruluşlar daha fazla kazansın diye) şimdi sürdürülen operasyon gizli bir şekilde devam edemezmiydi? ellerinde davayı alabilecek delil yokken bunu ortaya çıkarmak niye?

bu olay ortaya çıkınca ne oldu derseniz?

Davada ne ilerleme oldu?
    Bildiğim kadarıyla hiç..?

Fenerbahçede ne gerileme oldu?
    Emenike, Lugano, Niang, Santos gitti.
    Fenerbahçe CL'den atıldı.

gizli operasyonu açıkladılarda ne oldu yeni bir delil mi kazandılar aksine bence eğer şike varsa olan delillerde saklanır. ortaya çıkması daha kötü oldu. ben sırf şike amacıyla yapıldığını düşünmüyorum. operasyon olduğu gibi devam edebilirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yurt dışına çıkmasını yasaklayabilirler. ayrıca şu anda ne ben ne de hiçbir kimse fenerin şike yapıp yapmadığı konusunda yorum yapamaz çünkü daha delilleri gören yok.
    şimdi ben ne şike yapılmış ne de yapılmamış diyebiliyorum. çünkü henüz bildiğim bişey yok ama eğer sadece ses kayıtları varsa delil olarak ben buna inanmam. ve sadece ses kayıtlarıyla da ne feneri küme düşürebilirler ne de aziz yıldırımı içerde tutabilirler.

şöyle bi olay varki fener tek başına şike yapamaz. eğer şike varsa bunu birden fazla kişi yapmıştır ve para alan takımlarında düşmesi gerekir. ayrıca ibb maçında bi halt varsa büyük ihtimal beşiktaşda düşecektir.

ama anlamadığım nokta ellerinde davayı sonuçlandıracak delil yokken gizliden yürütülen bir operasyon neden birden gün yüzüne çıkıyorda ortalık karıştılıyor ardından play off denen bir sistem bu kargaşanın arasında gümbürtüye getirilmeye çalışılıyor (sırf yayıncı kuruluşlar daha fazla kazansın diye) şimdi sürdürülen operasyon gizli bir şekilde devam edemezmiydi? ellerinde davayı alabilecek delil yokken bunu ortaya çıkarmak niye?

bu olay ortaya çıkınca ne oldu derseniz?

Davada ne ilerleme oldu?
    Bildiğim kadarıyla hiç..?

Fenerbahçede ne gerileme oldu?
    Emenike, Lugano, Niang, Santos gitti.
    Fenerbahçe CL'den atıldı.

gizli operasyonu açıkladılarda ne oldu yeni bir delil mi kazandılar aksine bence eğer şike varsa olan delillerde saklanır. ortaya çıkması daha kötü oldu. ben sırf şike amacıyla yapıldığını düşünmüyorum. operasyon olduğu gibi devam edebilirdi.

yurt dışına çıkması yasaklanan herkesin yurt dışına çıkamayacağını mı zannediyorsun olayın üzerinde başka olayların döndüğünü söylüyorsun bu olabiliyor fakat aziz yıldırım kaçamıyor yani herşey olabilir emniyet işini garantiye alıyor ne diyorum yatalak hastayı tutuklamış adamlar bende şike yapılmış diyemem ama vicdani kanaatim olur benim düşüncem telegolde m.baransunun dediğine göre bazı delilleri aziz yıldırımın avukatı vermiş ne amaçla verdi bilmiyorum dava açmışlar hatta onun hakkında yani herkesin vicdani görüşü vardır.ayrıca sadece ses kayıtları değil telefon dinlemeleri birsürü delilin olduğu söyleniyor ama tabiki bende dahil kimse yani kesin vardır diyemem ama görüşüm vardır birden fazla kişi vardır olayında haklısın para alan takımın bence düşmesi gerekir kim olursa olsundavayı sonuçlandıracak delilde yok değil daha mahkemeye çıkmadı lar tutuklular çıktıkları zaman iddiname hazırlanacak o bekleniyor zaten aynı zamanda aziz yıldırımın operasyondan önce dinlemelerde eşiyle kıbrısa gideceği söyleniyor doğru mu bilmiyorum bu olabilir ayrıca kişiler tutuklandıktan sonra belli bir süreç geçer ardından iddaname mahkeme filan olay yürür süreç böyle işler delil yok demek değil bu,play off denen sistemde hem gs,ts hem bjk,fblilerin olaya tepkisini göstermek için iptal etmeleri yayıncı kuruluşu gelirini düşürdü zaten bu yüzden fb düşürmek istemiyorlar aynı zamanda bence fenerin durumunda ki kötüleşmeyi emniyete değil bu şüpheyi oluşturan kişiler şuçludur bence artık zaten deliller çıkmış çıkacağı kadar ama şikenin var olduğunu düşün aziz yıldırımın serbest kaldığını mahkemeye kadar televizyona çıkıp hepsini reddettiği savcılara vs şuç attığını düşün bunun üzerine kaçabilirde dediğim gibi birde olay şike amacıyla yapılmadıysa ne amacıyla yapılmış olabilir kocaman türkiye devletinde bence aziz yıldırımı çok büyütüyorsunuz gözünüzde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.