Bırak şimdi dostum ben kesin konuşmuyorum ama aziz yıldırımı tutuklayacak yasanın çıkması ardından bu olayların patlak vermesi ardından gelen play-off sistemi sence tesadüf mü? Ayrıca mehmet baransuya gerçekten inanıyorsan seninle daha fazla konuşmayalım mümkünse hiçbir konuda. Mantıklı düşün aziz yıldırım aleyhinde delil vericek aziz yıldırımın avukatı ve hala avukat olacak öyle mi? Mehmet baransu bunu bilecek ama aziz yıldırım bilmeyecek. Mehmet baransu gazeteci mi? Sarıklı tayfanın usağıdır. He bu arada anlamadığım bir nokta daha var ev hapsi denen bir olayda var bi adamı mahkum etmek isterseniz. Her türlü edersiniz. Bu adam hastaydı ve durmadan hastaneye gidip geliyor.
Açıkçası ben bunun şike operasyonu olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı beşiktaş trabzon ve birçok takım çoktan küme düşmüş olurdu. Burda daha kişisel birşeyler olduğunu düşünüyorum. Komplo değil sanki daha çok bişeyden yıldırmaya çalışıyorlar gibi geliyor.
madem uefa çok hassas sıfı tolerans diyor bjk ile ts nin ne işi var avrupada?
fb madem avrupaya gidemeyecek kadar şike işine bulaşmış ne işi var süper ligde?
bu dava bittiğinde iki sonuçta uefa ve tffnin işi zor
1. fb nin suçsuz bulunması
2. fb ile bjk ya da ts nin suçlu bulunması
Ya bu çok biliyorumcuları okudukça katıla katıla gülesim geliyor.
Şampiyonlar Ligi'nin oynatmayacaklardı hani diyen var ya bir tane , bak bu cümlem ona.. hani drogba geliyordu panpa?
gazetelerin yazdıkları ile konuyu çok iyi bildiğini zannedenler , "koyun" olanlar.Zaten siz olayı böyle bilin diye olayın sadece bu kısmını biliyorsunuz.Gazeteler atıyor , siz sazanlar yiyorsunuz.Gazeteler yazdığı için araştırma ihtiyacı da duymuyorsunuz.
Araştırmak zorunda değilsiniz , ama herşeyi de biliyormuş gibi ukalalık yapmanın alemi yok.
Ortada bir çifte standart var.Bunu görmemek için gerizekalı olmal lazım. Burada hiç kimsenin gerizekalı olduğunu düşünmüyorum , olsa olsa Fenerbahçe nefreti bazı şeyleri anlamasını güçleştiriyordur o kadar. Lakin bu durum gerçeği değiştirmez. Bir kısmınız bunu idrak eder , bizi destekler (bunu yapanlar var) , bir kısmınız idrak eder ama sesini çıkarmaz , bir kısmınız da anlamaz , ama çok biliyormuş gibi ne olup bittiğini bize anlatmaya kalkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme