Bildirim
Davet ettiğim kişileri göremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kontrol ettiğimde davet ettiğiniz arkadaşlarınız sistemde görünüyor. Online işlem merkezi üzerinde de güncelleme yapılır. Eğer gün içerisinde düzelmezse bana bilgi verir misiniz? -
Hala düzelmedi, ne davet ettiğim kişileri ne de eski arıza kayıtlarımı hiçbir şeyi göremiyorum hocam
+
Merhaba, davet ettiğiniz arkadaşlarınız için ilgili ekibimize bilgi verdim ve kontrol edecekler. Eğer 2 aydan eski tarihli destek kayıtları varsa siz onları OİM üzerinde göremiyorsunuz. -
Bende göremiyorum sizin düzeldi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hala göremiyorum
Bende göremiyorum çok saçma
Merhaba, konuyu genel sorun olarak yazılım ekibimize ilettim. İlgili birimimiz bu konuda gerekli güncellemeleri yaparak sorunu çözümleyecektir. -
Bize de bi el atsanız ??
Problem devam etmekte
Merhaba, konuyu genel olarak yazılım ekibimize ilettim. Arkadaşlarım bu sorunu düzeltmek için arka planda çalışma yapıyorlar. Kısa süre içerisinde genel olarak güncelleme yapılacaktır. -
Merhaba, yazılım ekibimiz bu konuda şu an çalışma gerçekleştiriyor. En kısa süre içerisinde sorun çözümlenecektir. -
Hala göremiyorum ve bu durumdan fazlasıyla sıkılmaya başladım
Merhaba, yazılım ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecektir. -
Yazılım ekibi yetersiz heralde bu kadar uzun sürede çözemediğine göre . Açık varsa beni düşünebilirsiniz part time yardımcı olurum size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X