Şimdi Ara

David Laid doğal mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
31.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egenin bir şey kullandıgını sanmıyorum öyle aman aman bi vücudu yok bicepsleri falan iri durmuyor zaten kaç yıllık basketbolcu ama brendanın kullandıgını düşünüyorum. Diğer shredded, savas cebeci, baran kalaycı, berkay türkkan (emin değilim), kullanıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Cls 550 nin yurtdısı fiyatına baktım 75 bin dolar mustang 22-23 bin dolar olduğuna göre hesap edin araba iyimi değilmi türkiye fiyatına baktım türkiyede satışı yok cls350 var onunda anahtar teslim 600bin küsür lira yani insanlara kücümsemeden önce biraz doğru değerlendirin savas cebeciyi sevmiyorum ama hakkını yemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm,o zaman tüm gynolu pro vücutcular falan alayı demek tavuk vesaire yediği için hormonları bozuluyor da gyno oluşuyor...

Anlıyorum.Benim yazdıgım da ne kadar yanlıslar varsa senin şu cümlende de o kadar var.o halde tüm ilaç kullanıp gynoya yakalanan kişiler,"bendeki gyno ilaçtan olmadı,ergenlikte yoktu ama zaten gyno ergenlikten sonra da olusabilen birşey,dolayısıyla ilaçtan olmadı." diyip sazanları daha rahat kandırırlar o halde.cok gördüm testoları fazla kaçırıp prolaktin seviyesini ucurup gögüs uclarım kasılıyor şeklinde düşündükten sonra nolvadexi arimidexi veya tamoxifeni zamanında dogru dozlarda alamadıgı icin gögüs ucunda gynoyu engelleyemeyip kaçıranı.o yüzden birşey biliyoruz da konusuyoruz.spor yapmayıp küre girmeyip gynosu olanlardan bahsetmiyoruz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 25 Ekim 2017; 12:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

hmm,o zaman tüm gynolu pro vücutcular falan alayı demek tavuk vesaire yediği için hormonları bozuluyor da gyno oluşuyor...

Anlıyorum.Benim yazdıgım da ne kadar yanlıslar varsa senin şu cümlende de o kadar var.o halde tüm ilaç kullanıp gynoya yakalanan kişiler,"bendeki gyno ilaçtan olmadı,ergenlikte yoktu ama zaten gyno ergenlikten sonra da olusabilen birşey,dolayısıyla ilaçtan olmadı." diyip sazanları daha rahat kandırırlar o halde.cok gördüm testoları fazla kaçırıp prolaktin seviyesini ucurup gögüs uclarım kasılıyor şeklinde düşündükten sonra nolvadexi arimidexi veya tamoxifeni zamanında dogru dozlarda alamadıgı icin gögüs ucunda gynoyu engelleyemeyip kaçıranı.o yüzden birşey biliyoruz da konusuyoruz.spor yapmayıp küre girmeyip gynosu olanlardan bahsetmiyoruz burada.

Kullandığın şampuan plastik kaplar vs her şeyden östr. hormonuna maruz kalıyoruz. bazi kimselerde östr. daha duyarlı olabiliyor.
    hatta çocuklarda erken ergenliğe bile yol açabiliyor.
    özetle demek istediğim adamda gyno var bu kesin kür yaptırmıştır diye birşey yok.

• Ulas. kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bi program uyguluyosunuz? Forumda gördüğüm açık ara en iyi vücut.
  • Ahhahahaha Arnold'a nasıl beslenme ve antreman programı yapıyorsun bize de söyle de biz de uygulayalım demek gibi bir durumda bulunmuş arkadaş :D:D mantık aynı mantık.steroid kullanıp vücut yapmıs adam bu soruyu kendisine sorana içten içe "ben o kadar beslenip idman yapayım üstüne o kadar hormonu çakayım,işten anlamayan safın biri gelsin bize -hocam vücudun baya iyi,beslenme ve antreman programını söyle de biz de yararlanalım geliştirelim vücudu- desin :D " deyip üzerine de sağlam sövüyordur.Şahsen ben steroid kullanıp sağlam vücut yapıp böyle çaylağın biri gelip aynı soruyu sorsa içten içe adama sağlam sövüp adamı da bir iki şey söyleyip geçiştirirdim.Bir halt bilmezler,araştırmazlar onu da geçtim armut piş ağzıma düş adamları bunlar.

Adam bunlara beslenme ve antremanını söylese uygulayınca onun aldıgı verimi alacağını sanıyorlar,yazık valla.O kadar yazıyoruz şu forumda hala nato kafa nato mermer insanlar var buralarda.

Bu adamlar biraz dürüst olsalar zaten tak tak söylerler ki ulas bu sporu pro olarakta yapmıyor sağlam beslenip kıcından ter aka aka spor yapanlardan tek farkı kıçına beline vesaire vurduğu iğneler.yaptığı tek şey iğneleri basıp kıcı kırık tr atletik fizikte yarışmak.gidip avrupada yarışsa ya da kategorisinde trde top 3 e oynasa steroid kullandıgını milletten saklamasını anlarım da (la girdigin kategoriye 100 kişi mi ne katılıyor bir ara baran kalaycı katıldı adamlar podyuma sıgamadılar baran kalaycı gözükmüyordu iclerinde) top 3 e oynamayıp 500kişinin oldugu kategoride normal vücut sayılacak bir vücutla milletten steroid kullandıgını saklamak abes.ha dedigim o kategoride 100 kişi yarışıyor diye millet bunları doğal sanıyor,değil alayı steroidli atletik vücutcuların da.millet bunlar kücük falan diye doğal zanediyor ama kazın ayağı öyle değil.

bana mesaj olarak cevap vermiş gyno myno die adamın alt karın kaslarının bitim bölgesinde dahi damarlar çıkmış,deri kalmamış yarışma formunda,deriyi zar gibi ince hale getirmiş hala şu adamı doğal sananlar var yıl olacak 2018.insanlar bizim zamanında söylediğimiz şeylerin yeni yeni farkına vardılar youtube da milleti iyi sıkıstırıyorlar ilaçlı olduklarını anlayıp adamlar da mecburen geri basmak zorunda kalıyor emir inalbay vesaire gibi.ama hala daha mağaradan yeni cıkmış insanlar var demek,siz de ögrenirsiniz 2-3 seneye,yapacak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 26 Ekim 2017; 23:53:11 >

• hocam amacım güç ve kalıp(yağlı bile olabilir) sizce powerlifting işine girişmem doğru olur mu?
  • Brütal kullanıcısına yanıt
    powerlifting ile alakalı pek bilgim yok,vücut geliştirmede de güç antremanları uygulayanlar var kalıp ise tamamen yemek yemekle alakalı.spor yaptığın sürece kalıplanırsın ama powerlifting yapanların da ara ara normal vücut geliştirme antremanları yaptıklarını düşünüyorum emin değilim ama.ama idman yaptığın sürece(güç idmanı olsun vg idmanı olsun) üstüne + yönde kalori acıgı yaratarak beslendigin sürece kg alıp kalıplanırsın.bu kilo almanın hızı azaldıkça aldıgın kas/yağ oranı artar, hızlandıkça ise tam tersi olarak aldıgın toplam kg daki yağ/kas oranı artar. ve tabi güc idmanı ile vg idmanı da kas ekleme miktarı olarak farklılık gösterebilir. salt powerlifting tarzı calısılarak kg alındıgında ne derece kas yapılıp ne derece yağlanılır bu konuda bilgim yok emin olmadıgım icin kesin konusamıyorum.
  • bilgiler için teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim
  • bana verdiğiniz süreler çol abartı geldi açıkcası egenin 3 yılda o hale gelmesi nasıl imkansız olabiliyor anlamadım 3 yıl koskoca bi süre hani ilk yıl tamamen oturtursun edersin de ondan sonrası sıkı antrenman beslenme zaten iyice öğrenmiş oluyorsun ben mesela kendime göre düşünüyorum çünkü 6 ay gibi bi sürede 51 kgden 68 e kadar çıktım hatta 3.ayımda apandis ameliyatj olup 1 ay spora gidemedim ondan sonra tamamen yağsız kas kütlesi kazanmaya başladım 68 72 arası gidip geliyorum şu sıralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben yorumumda ben de yapacağım ya da yararlanayım gibisinden bir şey söylemedim. Bir kere aynı sporu bile yapmıyoruz ki araştırma yapmayan bir insan olarak nitelendirmen gerçekten ilginç bir sıfat olmuş ayrıca nato kafa nato mermer falan gerçekten 2 cümleden şu sıfatları yazabiliyorsan bravo sana diyecek bir şey yok. Yazmadan yargılamadan neyi yargıladığını bir daha düşün. Ben tutup sana bir yorumunu baz alarak sövsem ne kadar mantık sınırları içinde olur bir düşün.
  • yalnızinsan Y kullanıcısına yanıt
    başka sporla ugrasıyormussun ne için sordun kardeşim o zaman muhabbet olsun sohbet dönsün diye mi? böyle bir mesajla karşılık vereceğine ne için sorduğunu yaz mesela cok merak ettim neden o soruyu sorup adamın beslenmesini vesaire öğrenme istegi duyup sordun.bunları cevaplamayıp etrafından dolanıyorsun "bana böyle diyorsun ben sana böyle desem olur mu bla bla bla bla" şeklinde sürüp giden bir mesaj atmıssın.

bunları cevaplayacağına bana burada ad hominem yapıyorsun.yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 29 Ekim 2017; 13:22:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Adam amerikada fitness egitmeni. Bindigi arabanin 2. elini 10-12 k ya rahat alirsin.

Bu kadar basit. Abartilacak kadar zengin bi adam degil. Orta direk abd vatandasi. Kendi salonu yok..

ABD'de orta direk bir vatandaşın karşılığı TR'de= milyoner şirket patronu. Adamın bindiği araba burada 500-600 bin lira. Çekememezliğin alemi yok. Adam zengin işte. Orada orta direk vatandaş olması çok iyi bir hayat yaşadığı gerçeğini değiştiriyor mu? Hayır.@yalnızinsan

Kimya fabrikası metodunu uyguluyor arkadaş.Adam Arnold'un bir tık gerisinde vücuda sahip ama natural olduğunu iddia ediyor Hayır çıkıp dese ki evet kullanıyorum derim ki helal olsun iyi vücut yapmışsın. Steroid kullanmak demek normalden 2 kat fazla çalışıp, kusana kadar hayvan gibi yemeyi ve disiplini gerektirir ki bu çok çopk zor bir iştir. Ama böyle vücudu kimya fabrikasına dönmüş elemanlar demiyor mu ben naturalim... Bunlar yüzünden millet spordan soğuyor 2 sene çalıştım ama hiçbir şey olmadı benden diyip birdaha sporu bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 29 Ekim 2017; 18:2:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: pyp

Adam amerikada fitness egitmeni. Bindigi arabanin 2. elini 10-12 k ya rahat alirsin.

Bu kadar basit. Abartilacak kadar zengin bi adam degil. Orta direk abd vatandasi. Kendi salonu yok..

ABD'de orta direk bir vatandaşın karşılığı TR'de= milyoner şirket patronu. Adamın bindiği araba burada 500-600 bin lira. Çekememezliğin alemi yok. Adam zengin işte. Orada orta direk vatandaş olması çok iyi bir hayat yaşadığı gerçeğini değiştiriyor mu? Hayır.@yalnızinsan

Kimya fabrikası metodunu uyguluyor arkadaş.Adam Arnold'un bir tık gerisinde vücuda sahip ama natural olduğunu iddia ediyor Hayır çıkıp dese ki evet kullanıyorum derim ki helal olsun iyi vücut yapmışsın. Steroid kullanmak demek normalden 2 kat fazla çalışıp, kusana kadar hayvan gibi yemeyi ve disiplini gerektirir ki bu çok çopk zor bir iştir. Ama böyle vücudu kimya fabrikasına dönmüş elemanlar demiyor mu ben naturalim... Bunlar yüzünden millet spordan soğuyor 2 sene çalıştım ama hiçbir şey olmadı benden diyip birdaha sporu bırakıyorlar.

Hocam anlamadiysan bir daha soyleyeyim,

Mersoya binmek zenginlik gostergesi degil abd de veya avrupada. Sen de git sen de alirsin cok zor bir sey degil. Alim gucu yuksek.

Ben de gider yarin altima 2. el audi a4 cekerim 2010 model. Al sana luks araba.

Ki amerikada arac alim gucu avrupanin da otesinde. Ikinci el inanilmaz dusuk fiyatlara gidiyor.

Ha turkiyede acliktan kivranildigi icin tabi ki merso audi luks. Adam makarnayi zor aliyor ne mersosu.

• quote:

Ahhahahaha Arnold'a nasıl beslenme ve antreman programı yapıyorsun bize de söyle de biz de uygulayalım demek gibi bir durumda bulunmuş arkadaş :D:D mantık aynı mantık.steroid kullanıp vücut yapmıs adam bu soruyu kendisine sorana içten içe "ben o kadar beslenip idman yapayım üstüne o kadar hormonu çakayım,işten anlamayan safın biri gelsin bize -hocam vücudun baya iyi,beslenme ve antreman programını söyle de biz de yararlanalım geliştirelim vücudu- desin :D " deyip üzerine de sağlam sövüyordur.Şahsen ben steroid kullanıp sağlam vücut yapıp böyle çaylağın biri gelip aynı soruyu sorsa içten içe adama sağlam sövüp adamı da bir iki şey söyleyip geçiştirirdim.Bir halt bilmezler,araştırmazlar onu da geçtim armut piş ağzıma düş adamları bunlar.

Adam bunlara beslenme ve antremanını söylese uygulayınca onun aldıgı verimi alacağını sanıyorlar,yazık valla.O kadar yazıyoruz şu forumda hala nato kafa nato mermer insanlar var buralarda.

Bu adamlar biraz dürüst olsalar zaten tak tak söylerler ki ulas bu sporu pro olarakta yapmıyor sağlam beslenip kıcından ter aka aka spor yapanlardan tek farkı kıçına beline vesaire vurduğu iğneler.yaptığı tek şey iğneleri basıp kıcı kırık tr atletik fizikte yarışmak.gidip avrupada yarışsa ya da kategorisinde trde top 3 e oynasa steroid kullandıgını milletten saklamasını anlarım da (la girdigin kategoriye 100 kişi mi ne katılıyor bir ara baran kalaycı katıldı adamlar podyuma sıgamadılar baran kalaycı gözükmüyordu iclerinde) top 3 e oynamayıp 500kişinin oldugu kategoride normal vücut sayılacak bir vücutla milletten steroid kullandıgını saklamak abes.ha dedigim o kategoride 100 kişi yarışıyor diye millet bunları doğal sanıyor,değil alayı steroidli atletik vücutcuların da.millet bunlar kücük falan diye doğal zanediyor ama kazın ayağı öyle değil.

bana mesaj olarak cevap vermiş gyno myno die adamın alt karın kaslarının bitim bölgesinde dahi damarlar çıkmış,deri kalmamış yarışma formunda,deriyi zar gibi ince hale getirmiş hala şu adamı doğal sananlar var yıl olacak 2018.insanlar bizim zamanında söylediğimiz şeylerin yeni yeni farkına vardılar youtube da milleti iyi sıkıstırıyorlar ilaçlı olduklarını anlayıp adamlar da mecburen geri basmak zorunda kalıyor emir inalbay vesaire gibi.ama hala daha mağaradan yeni cıkmış insanlar var demek,siz de ögrenirsiniz 2-3 seneye,yapacak yok.

Valla ulas eger dogalim diye birine kandirabilirse growth parasini ben vericem en az 4 5 kure girmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hortlatmak gibi olacak ama konu hakkında yeni bir video var, paylaşmak istedim. David Laid'in bizzat yanında workout yapan bir kişi, steroid olduğunu söylüyor. Doğal olarak büyük ve shredded olamazsınız tezinden yola çıkarak. Ve bir noktada platolarını 50-60 kg artırdığından bahsediyor. İngilizcesi olanlar için:

• Hredius kullanıcısına yanıt
    gözümden kaçmış bu mesaj k.bakma.. ben zaten adamla uğraşmayı bıraktım,son attıgı mesaja cevap vermedim.her türlü zeytinyağı gibi üste çıkacak sonuç olarak.ama zaten az birşeyler görmüş,okumuş kişiler adamın instagramdaki o zaman attıgı fotograflara bakıp anlamıştır zaten ne derece doğal oldugunu.
  • Başkasının steroid olması veya olmaması sana ne kazandıracak?

Ancak forumda falan o steroidli bu steroidli hepsi steroidli yazıp duracaksın.
  • bu kafa yapısıyla olmaz kardeşim. başkasının steroid oldugunu yazmak demek = o vücudun steroidli olmadıgını sanıp "onda steroid yoksa,bu da demektir ki onun yaptıgı sene kadar ben de sporu dogru düzgün yaparsam ben de onun vücudu gibi vücuda sahip olurum" şeklinde düşünen ve 1-2 sene spor yaptıktan sonra vücuduna bakıp "eee spor yapıyoruz,besleniyoruz ama elemana yaklaşamadık bile,genetiğimiz kötü galiba,bu spor bana göre değil demek ki" deyip spordan soğumalarınu engellemek demek.

bu tarz insanların steroid kullandıgından haberi olmayan kişiler,dogal olarak kendileri de bu tarz vücut yapabileceklerini düşünüyorlar.ve bu spordan beklentileri arşa yükseliyor.daha sonrasında ise gayet tabi olarak, bu sporu dogal yaptıkları icin o insanların vücutlarına ulaşmaları imkansız oldugundan,o vücutlara yaklaşamıyorlar bile ve sporu bırakıyorlar.

burada onların steroidli oldugunu yazıp,şu üstteki gibi düşünecek olan bir kişiyi bile bilinçlendirip,spordan beklentisini doğru temellerde kurmasını sağlamak,hayal alemlerinde gezmemesini sağlamak benim için yeterlidir.

• quote:

bu kafa yapısıyla olmaz kardeşim. başkasının steroid oldugunu yazmak demek = o vücudun steroidli olmadıgını sanıp "onda steroid yoksa,bu da demektir ki onun yaptıgı sene kadar ben de sporu dogru düzgün yaparsam ben de onun vücudu gibi vücuda sahip olurum" şeklinde düşünen ve 1-2 sene spor yaptıktan sonra vücuduna bakıp "eee spor yapıyoruz,besleniyoruz ama elemana yaklaşamadık bile,genetiğimiz kötü galiba,bu spor bana göre değil demek ki" deyip spordan soğumalarınu engellemek demek.

bu tarz insanların steroid kullandıgından haberi olmayan kişiler,dogal olarak kendileri de bu tarz vücut yapabileceklerini düşünüyorlar.ve bu spordan beklentileri arşa yükseliyor.daha sonrasında ise gayet tabi olarak, bu sporu dogal yaptıkları icin o insanların vücutlarına ulaşmaları imkansız oldugundan,o vücutlara yaklaşamıyorlar bile ve sporu bırakıyorlar.

burada onların steroidli oldugunu yazıp,şu üstteki gibi düşünecek olan bir kişiyi bile bilinçlendirip,spordan beklentisini doğru temellerde kurmasını sağlamak,hayal alemlerinde gezmemesini sağlamak benim için yeterlidir.

Sen böyle diyeceksin adam için farketmeyecek gelişim görmediğinde her adama steroidli sıfatını yapıştıracak. Birde müneccim misiniz nereden bileceksin her sorduğu kişinin steroid li olup olmadığını

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.