Şimdi Ara

David Laid doğal mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
31.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

adam hem kendisi 160-170 boylarda vücut yapılabilir demiş,hem de gelip ilaçlıların alayı 165-175 arası demiş. bir de adamı etiketlemiş.

He kardeş ilaçlı adama ciddi ciddi "ilaçlı değilsindir değil mi ?" diye sor :D o da sana "evet kardeşim,seni hayal kırıklıgına uğratacağım ama yalan söyledim tabi ki ilaçlıyım" diyecek degil mi :D ilaç kullanan birisi ilaç kullandıgını gerçekten wisdom dedikleri mature dedikleri karakter anlamında anlamında belli olgunluga ulaşmadıysa asla söylemez. cünkü kendileri de biliyor ki, o ilaçlar olmasaydı aynı şekilde beslenip antreman yapsalardı dahi o vücudun yarısını anca yapabileceklerdi.diğer insanlar ilaç kullanmadan ,antreman ve beslenme anlamında bir taraflarını yırtarak orta-iyi arası vücut yaparken,bu adam tabi ki onlardan bir farkı olsun istediğinden ilaç kullandıgını söylemeyecek. onların gözünde hem "hard worker, hem de gifted" olarak nitelendirilecek. insanlar ona "ilaç kullanmadan efsane vücut yapmıs,bir de ilaç kullansa ne olurdu kim bilir, adamda genetik var aga,+adam bu işe emek veriyor disiplin var biz de iyi antreman yapıyoruz,biz de iyi besleniyoruz ama adamın genetiği bizden daha iyi,adamın vücudu bizden daha iyi helal olsun" tarzı bakacaklar. insanlar onu antreman yaparken izleyecekler. bu da onun hoşuna gidecek. halbuki ilaçlı oldugunu söylese onun hakkında üstteki gibi düşünen 10 kişiden 8 i "ohooo ilaçlıymış,biz de bir halt sanıyorduk.biz de besleniyoruz ant yapıyoruz,biz de kullansak demek bizim de bunun gibi vücudumuz olurdu,o zaman bunun vücudunun,ilaçsız olsa bir esprisi olmayacakmıs" demeye başlayacaklar.

işte ulaş ve ulaş türevleri bunu göze alamaz.o yüzden asla sordugunuz sorunun cevabını "evet kullanıyorum" olarak beklemeyin.kimse kabul etmez.anca kabul edecek insanlar anca "milletle kendisini kıyaslamayan,diğer insanların düşündüklerini pek önemsemeyen, kimse ile vücut yarışına girmeyen veya bu tarz dandik ego savaşları işini geçmiş artık belli yaşı gelmiş kişiler" olabilir.her zaman bu ulaş gibi çakma naturellere şunu derim " e kardeş madem ilaçsız bu kadar derinliğe sahip,bu kadar sertliğe sahip bu kadar ince deriye sahip bir vücut yapabildin. e o zaman kullan ilacı direk seni pro yarışlara gönderelim ülke olarak ? " değil mi ? ilaçsız bu kadar vücut yapıyorlarsa,düşün bir de ilaç kullansalar kim bilir neler yaparlar ,fakat ne hikmetse bu "ilaçsız" bu kadar vücut yapanlar, hiç ilaç kullanıp yurtdışında yarışacak kadar seviye atlamayı istemiyorlar

siz umut gibileri yarışma kiloları cok düsük oldukları icin doğal sanıyorsunuz. bunların off sezonda yanlarına gidin,bakalım aynı sekilde "doğal bu" diyebilecek misiniz. yarışmacı en az 10 kişi tanıdım. 1 tanesini bile bilmiyorum winstrol,clenbuterol kullanmayan.sadece definisyon zamanı bunlar.büyümede trenler testo deca durabolinler havada ucuyordu.adamlar 78-79kglarda baklavaları görünürken yarışma kiloları 66-67 falandı.

doğal olarak yarışma formu olan yağ oranlarına inip o deriyi doğal olarak,o derece zar gibi yapan adam gelsin yapsın bu sporu bırakırım.ne su atıcı haplar kullanıyor adamlar yağ yakıcıları clenbuterolleri falan geçtim,su atmak icin dahi dozla hap atıyorlar.bizim akıllılar da yarışmacılar doğallar, o deriyi o hale getirmek için, maydonoz sapıyla kiraz sapıyla günde 3-5 kez yeşil çay içerek falan atıyorlar suyu sanıyor. hala şu boyda yapılır şu boyda yapılamaz gibi boş beleş şeylerle adamların doğal olup olmadıgına karar vermeye calısanlar var.
    Yiğitcan +1

Bakın beyler ben bu spora yaklaşık 2 sene önce başladım. 2 senedir düzenli haftada min 3 gün (bazen 4-5 olduğu oluyor) ağırlık kaldırıyorum. Temiz ve sağlıklı besleniyorum. Protein kaliteli yağ kompleks karbonhidratlar.. kuruyemişler.. avokadolar, yumurtalar, yulaflar tavuklar pirincler..

2 senede sadece 2 kilo aldım ( bundan 13-14 sene önce 1 sene yapıp bırakmıştım- o zamanlar bilgi yoktu ortalıkta, newbie denilen hipertorifnin tavan yaptığı zamanlardı 6 ayda 6 kilo almıştım hem de yağ oranım da epey düşüktü. Uzun bir süre devam etmedim. Ta ki 2 sene öncesine kadar. )

Bu 2 senede aldığım 2 kilodan ziyade vücut şekle girdi sırt, göğüs özellikle güzel gelişti. Bacaklar kuvvetlendi.

Ama o YouTube da gördüğünüz 2 senede dev gibi olan adamların yanına bile yaklaşamadım. Sonra YouTube da bu işin Aslı nedir, bu steroid almadığını iddaa edip de hayvan gibi vücudu olan adamlarım sırrı nedir diye işin içine daldığımda gördüm ki; aslında bu sektör steroid kullanıp da “ben doğalım, bu işin bir sırrı var bana şu kadar öderseniz ben size yardımcı olacağımcı” adamlar. Bu adamlar hem size umut satar, hem de kendi para kazanır. Hem de sponsoru olduğu supplementi size sattırır. Ki bu supplement dünyası tamamiyle “Prof sporcu” ürünleri olmasına rağmen bu kadar yaygın kullanılmasının sebebi de budur. İnsanların algıları o kadar değişti ki adam toz kullanmadan kas yapamayacağını düşünüyor. Hala böyle düşünen varsa zaten O dev gibi ama ipince derisi olan adamlarım Halen naturel olduğunu düşünüp brokoli tavuk yemeye devam etsinler.

kimin steroid vurduğunu bir bakışta anlayamıyorsanız bu sporda çaylaksınızdır.

O YouTube da instagramda gördüğünüz dev adamların yüzde 100 u steroidli. O adamlar öyle olmak zorunda. Çünkü bu sektör böyle.

Yani kusura bakmayın arkadaşlar. Talha steroid soran Furkan’a gülümsemesinin altında “ yav nerden çıktı bu soru şimdi diye tatlı tatlı gülümsemesi bile” size çok şey anlatır.

Daha yeni özgürfitness steroid üzerine 2 yarışmacı Türk’le röportaj yaptı. Adamlar bildiğin itiraf ediyor. 2 si de dev gibi.

Savaş Cebeci’nin naturel kol 50 cm olur videosu var. Aslında video ironi amaçlı ama millet hala kendisinin naturel olduğunu düşünüyor. Lan o kadar kas kütlesi bir araya naturel bir vücut da gelebilir mi? Akla mantığa yatıyor mu? Bir düşünün abi..

Bir de düşük dozlarda alan adamlar var kesinlikle ki en inandırıcı kitle bu kitle galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 9 Nisan 2018; 9:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• David Laid doğal mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 6 Haziran 2020; 21:7:27 >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.88 im 70kg dim 1 ayda 73 75 oldum. Şimdi 100kg yim 10 15 kg verip kaslanarak hacim katmak niyetindeyim okul nedeniyle hiç düzenli spor yapamadım. Kollar 29 dan 31 oldu sizin mantıkla doğal yollardan sağlam yeme içme ile kaç kg olurum 1 yılda ve 2 yılda. Özelden fotoda atabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.