Şimdi Ara

David Laid doğal mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
31.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elweda

bazı insanlar spor için yaratılmamıştır, zorlamanın alemi yoktur , olmayacaktır, furkan bunun en iyi örneğidir...
    furkanda herşeyi bildiğini sanan her lafa gereksiz bir cevabı olan klasik zengin bebesi tipi var, bu adamla oturup iyi geyik yaparsın başkada bir şey yapamazsın..
    Aslında bu adamı eleştirmeye bile değmez yarın öbür ''haterlerim var,gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır'' gibilerinden saçma sapan sözler söyleyip zeytinyağı misali üste çıkar..
    Hiç düşünmüyor ki ''tuvalette s*çma pozisyonunda ekmek yerken'' resim çektirip cool olmak adına instagrama resim koyuyorumda bu adamlar bana ne der, sonuçta ben bir kitleye hitap ediyorum adam gibi adam olayım demez.

o tuvalet olayı Alan Thrall'da görüp yapmış.
    Alan Thrall'un her videosunun introsunda mevcuttur bu tuvalet görüntüsü, furkanda gidip aynı pozu istemli vermiş.

Bence parodi amacıyla yapmadı çocuk zekasından dolayı yaptı :)

• Furkanı benden cok takip ediyosunuz maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla alakası yok ama 185 boyunda 70 kg skinny fat insanım ağırsağlam furkan gibi olmam kaç senemi alır
  • apollo115 A kullanıcısına yanıt
    Antremana genetige beslenmeye göre degisir ama furkan spora baslamadan once direkt skinny di. Adamin avantaji vucudunda yag tutmamasi. Aldigi kilo direkt kastan

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

dogal degil.

her dogalim diyene inanmayin ve emin olun hic kimse dogal degil :)

merdiven alti salonlarda bile estetik gorunemeyen adamlar ilacli.

dogal olarak ulasilabilecek en yuksek sinir Sandow'dur.

Sandow dan daha genis ve daha define gorunup birde dogal oldugunu soyleyenlere bu kadar kolay inanmayin...

bizimde var 15yasindan beri 10 yildir spor yapan tanidiklar. Olsa onda olurdu...

Hocam Sandal dediğiniz bulamadım link verebilirmisiniz veya tam ismini yazar mısın? Merak ettim.

• Eugen SANDOW

• 18-19 yaşındaki gençleri görüyorum hepsi soyunma odasında iğne vuruyor ah gençlik ah :) 1 yılda jay cutler gibi oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Bu insanların doğal olduğunu düşünüyorsanız gerçekten bu sektör hakkında zerre birşey bilmiyorsunuz demektir.

Bunların Ne demesini bekliyorsunuz yani ? Gelipte iğne mi vurdurduk diyecekler ?

Ege fitnessin 3 yılda o kütleye ulaşması doğal olarak imkansız ama o Adam ilaç aldı diye de yata yata yapmadı o vücudu sonuçta bir emek var ama sadece gelipte doğalım demeleri benimde moralimi bozuyor insanlar yalnış yönlendiriliyor.

Üniversitenin spor salonuna gidiyorum salonda Besyo okuyan 8 yıldır vg ile uğraşan arkadaşım var ama sonuç ortada beslenmesi antrenmanı süper olmasına rağmen vücudu Ege fitness gibi bile değil.

Bu fotodaki de benim 0 spor geçmişi ile 20 ayda anca bu hala gelebildik öyle Hergün 150-200 gr protein de alamadım hatta bazen 50gr alamadığım günler bile oldu buda yetmezmiş gibi ilk 5 ay bu işin mutfak kısmından haberim bile yoktu.

Sonuç olarak geliştik ama 20 ayda anca bu kadar oldu.

Soldaki halim 181cm 65KG - Sağda halim ise 183cm 70KG

David Laid doğal mı?

önden görüntü yok mu hocam sırt bence iyi gelişmiş başarısız sayılmaz eski sırtınıza kıyasla şuanki sırtınız çok daha iyi

• Sözde çekip koyacaktım fotoyu ama unuttum

Finaller LYS falan akıl kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Sözde çekip koyacaktım fotoyu ama unuttum

Finaller LYS falan akıl kalmadı

Ne zaman müsait olursanız koyarsınız artık hocam,

siz ne düşünüyorsunuz bu natty yada roidlik konusunda 2-3 senede doğal olarak neler yapılabilir ben 6 aydır yapıyorum fitness valla buradaki yazanları okuyunca biraz moralim bozuldu desem yalan olmaz

bir de şuan benim kilom 83 boy 183 yağ oranı %15.5, hedef bu yaz sonuna kadar 76-77 kiloya inmekti, şuan saf vucut ağırlığım 70.5 kilo yağ 12,5-13 kilo falan, 69-70 arası bir saf vucut ağırlığım olacak 76-77 olunca yağ da 7 kilo falan olacak yani %10a ulaşmış olacağım,

şimdi burda define olursan çok küçük durursun vs yazılmış ben %10 yağ oranına insem 183 boy 76-77 kilo hacimsiz mi dururum? Fitness amacım model vucudu(fitness model değil normal model), plaj vucudu denilen vucuda sahip olmak, şuan kıyafetli eski halime göre baya fit duruyorum aylar sonra beni görenler çok değişmişsin diyorlar (95ten 83e indim 6 ayda) ama kasların biraz daha belirginleşmesi için bence %10u görsem daha iyi olacak ve de artık kilo verme alma dertlerine( bulk definasyon olayları) girmek istemiyorum 6 aydır spor yapıyorum ağırlık kaldırıyorum falan ama başlangıçta 72 kilo olan saf vucut ağırlığım şuan 70 kilo kısaca tüm çabalarıma rağmen verdiğim 13 kilonun 2 kilosu kas olmuş

kollarım 37 sol, 36 sağ
    göğüs 94 cm
    göbek 87 cm
    omuz 118 yada 121 iki farklı yerden alınca değişiyo baya

kollarda sadece 1 cm kayıp yaşadım başladığımda kollarım 38 cm 37 cmydi, 76-77 kiloda nasıl bir görüntüm olur sizce inmeye çabalamalı miyim %10 yağ oranına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 25 Mayıs 2017; 17:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Turkesterone

quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

David Laid de değil,ege fitness ve brendan da değil kenzo da degil,shredded brazas(bir ara ing özürlülerdi kendilerine böyle sesleniyorlardı) da degil,baran kalaycı da degil,özgür mustafa geldeçte değil,berkay karagöz de değil,berkay türkkan(?),savaş cebeci de değil,cenk hoca da değil,ağırsağlam doğal zaten elemanda birşey yok,en fazla bir anda büyümemek için düsük dozlarla kullanıp 3on 3off cycle lar yapıyor olabilir,düsük dozlar cok kolay anlasılmaz,en fazla kullanan kişiyi 3-4 ay boyunca gelişim olarak çok iyi takip eden kişiler durumdan süphelenebilir,3 ayda ortalama hızda dahi olsa yağlanmadan güclenerek kütle koyabilir,veya tam tersi gücte düşme olmadan aksine güc arttırarak kütle kaybetmeden define olabilir,güc icin küre girer düsük dozlarda anlayamazsınız kullanıp kullanmadıgını(mesela salonda 3 ay boyunca winstrol testo vesaire küre giren bir çocuk oldu ve kürden çıkalı da 1 ay falan oluyor,şu anda cocuga baksanız ben size bu 3 ay kür yedi desem,kesinlikle has*** dersiniz inanmazsınız bana) o yüzden agırsaglam gibi cok agır kglar kaldıran elemanlar kullanmısta olabilir kullanmamısta olabilir,ağırsağlam talha değil,instagramdaki +90kglardaki baklavalı elemanlar değil,weiderın yüzü olan ragnar lothbrok a benzeyen eleman değil,furkanın simdi ptlik veren arkadaşları vesaire varmıs oradaki murat şener değil.Şu kıcı kırık kücücük bölünde takılan elemanlarda bile bir sürü doğal olmayan kişi var.Gidip bu adamlara doğal demeyin artık.

Bunların alayı doğal değil.Aslına bakarsan varsa doğalları yazmak daha kolay olurdu da,doğallar da pek bu işlere yönelmiyorlar zaten ahım şahım vücutları olmadıgından.(ya iriler ama yağlılar,ya yağ oranları düsük ama hacimsizler)(mesela bir tane var örnek:furkan palaz)(hem öyle 1.73-1.75 boyda 85kg veya 1.78kglarda 90kg olup hem de baklavalı olamıyorsun malesef doğal olduğun zaman,ikisinden birini seçeceksin ya da %15lerde 80 lerde takılacaksın)

Neye dayanarak hepsi için bunları söylüyorsun ? Var mı bir kanıtın ? Özgür Mustafa Geldeç bizim evin oradaki spor salonunun sahibi. 1.5 yıl salonuna gittim. Adam zaten ben kullandım diye itiraf ediyor ve pişman olduğunu da belirtiyor. Ama Savaş Cebeci nin steroid kullandığı sanmıyorum. Amerikada yaşıyor ve gelir düzeyi oldukça iyi. Yani bizim buradaki gibi tavuk + pilav değil. Adam öğünde 300 - 400 gr. et yiyor + supplement de cabası.

WOW SUCH AMERICA MUCH GAINZZ.

amerikada insanlar et yedigi icin buffdude vucudu yapmiyorlar selale gibi roid kullandiklari icin oluyorlar. a ribeye beef+quinoa ile tavukpilav arasinda fark yok zaten istiyorsa havyar yesin kahvaltid macrolar esitse olay biter.

Kaynak oturma organim degil amerikada yasamam.

+ Bir ek daha yapayim savas cebecinin gelir duzeyi iyi falan degil. 30 kilo cop ground beef aldigi icin zengin oldugunmu saniyorsunuz? Ny`nin suburbanin`da oturuyor bindigi araba tascatlasa 12-13k.

nev yorkun suburbani

David Laid doğal mı?

12 binlik araba

David Laid doğal mı?

Ciddi misin troll mu anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aliss A kullanıcısına yanıt
    1 yılda jay cutler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 29 Mayıs 2017; 9:1:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

1 yılda jay cutler?

hocam anla da işte lafın gelişi söledik
  • Bu adama doğal demek sadece trolluk olur.

• Adam amerikada fitness egitmeni. Bindigi arabanin 2. elini 10-12 k ya rahat alirsin.

Bu kadar basit. Abartilacak kadar zengin bi adam degil. Orta direk abd vatandasi. Kendi salonu yok..
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Su yorum hakkaten bakis acimi komple degistirdi.. Egenin dogal oldugunu dusunuyordum bu yoruma kadar..
  • DoğAl

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Çoluk cocukla uğraşıyoruz.Tamam abisi,sen doğalsın,naturelsin.En iyi genetik sende,aferin.

Az bucuk söyle 4-5 sene vücut geliştirme yapıp steroidlerle ilgili az cok birşeyler okumus adamlar dahi senin steroidli oldugunu anlar.Brendan ın vücuduna ayrı birşey Brendan ın steroid kullanmış olması ayrı birşey.Steroid kullanıp bir cacık yapamayanlar da biliyorum,fakat bu onların steroid kullandıkları gerçeğini değiştirmiyor,bir kere kullanmıssan artık kullanmıssındır.Bir kişi steroidle 2-3 ayda çok sağlam değişim yaşayabilir,sen aynı değişimin bir tık altını daha uzun sürelerde yaşayabilirsin,bunlar farklı şeyler.
    Her steroid kullanmıs olanın vücudu ulaşılamaz demek degil,ama her ulaşılamaz vücut = steroid demek.

Clen winstrol kullanıp gelip trde atletik fizikte yarışmaya giriyorsunuz o yağ oranlarınızla(lan kimi kandırıyorsunuz kaç tane atletik fizikte yarışan kişi ile tanıştım bu zamana kadar en kötü 1 tane bile clen kullanmayan görmedim,ha ortamlarda tanımadıkları samimi olmadıkları kişilere aynı senin gibi naturalim ayağı çekiyorlar yine bu kişiler) ,sonra bik bik "ben naturalim yhaaa" edaları.Düşemezsin kardeşim doğal olarak öyle neredeyse lif lif görünecek seviyeye,isterse 35 cm kolun olsun düşemezsin.Maval okuma buralarda.Ne adamlar biliyorum off sezonda 82 kg adam yarışmaya giriyor trenbolon,winstrol,testo,clenbuterol havada uçuşuyor adamın yarışma kgsu = 68. Neredeyse yarışma kuruluğuna yakın olup 80-85 kg adamlar doğalız diye geçiniyorlar hele onlara zaten birşey diyemiyorum.

Madem doğal olduğunu cidden iddaa ediyorsun,yarışma otoğraflarını,gynolu gögüs fotoğrafını falan bir daha at diğer kişiler de görüş belirtsin madem.ha o gyno ergenliğinde olmuştu zaten değil mi k.bakma gynolu gögüs üzerinden yargıladım seni

gyno konusunda biraz saçmalamışsın.Ergenlikten sonra oluşan tüm gyno ların sebebi kurlar değildir..

• Ulas nickli arkadaşın attığı instagram linkindeki adam kendi mi değil mi bilmiyorum ama net ilaç kullanmış. Tartışmaya bile gerek yok.

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam egeyi bilmiyorumda brendan o kadar yağsızki ve kolları cok damarlı sürekli cok düsük yag oranı makinetalha keza 18yasında 105 kilo 12-14 yağ oranı var bu yasta bu kas kütlesi nasıl olabilir biz bosunamı spor yapıyoruz anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.