Şimdi Ara

DAVUL ALMAK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.Şu an evimde bulundurduğum elektronik bateriden sıkıldığım için satıp yeni bir akustik bateri alacağım.1000-1500 tl arasında alınabilecek en iyi akustik bateri nedir sizce? akustik bateriye biraz yabancıyım da... Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CraniumBasher -- 15 Mayıs 2013; 15:51:23 >

• yok mu bilgisi olan
  • Duracell iyi diyorlardı, denemek gerek.
  • up, koca forumda baterist yok mu?
    Anlamadım hocam

@Slash
  • kardeş elindeki elektro bateri ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzük almak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyizz42

kardeş elindeki elektro bateri ne?

Medeli DD 512
  • hocam fiyatına göre temiz mapex ya da yamaha stage custom kıstırabilirsen onlara bak.tama veya pearl de olabilir.tabi aşağı yukarı o bütçeyle sadece davulu almış oluyorsun.bir de zil seti alman lazım. onlar da ikinci elde idare edecekleri 250 den başlar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

hocam fiyatına göre temiz mapex ya da yamaha stage custom kıstırabilirsen onlara bak.tama veya pearl de olabilir.tabi aşağı yukarı o bütçeyle sadece davulu almış oluyorsun.bir de zil seti alman lazım. onlar da ikinci elde idare edecekleri 250 den başlar diye tahmin ediyorum.

aynen araştırmama göre kesinlikle 2. el veya sıfır bir yamaha. stage custom gayet iyi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.