Şimdi Ara

davulcular buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet davul manyak bir alet davulcular buraya

• dostum haklısın ama ben bu aralar yeni bi davul alcam marka önercek yada güzel link verirmisin
  • yamaha R1 double cross deli bi alet rockmarkette war yeni koydular
  • saol ama ben daha yeni baslicam 1500 ytl bütcem var sence ne alim bide fiyatı ne olur yarım lütfen
  • 1500 ytl ye bitanede bana alırsın sen git rock markete al iki tane:D
  • Ben yaklaşık 3 aydır çalıyorum(ders alıyorum demek daha doğru).
    Merak ettiğim amacım Black yada Death kadar seri ve agresif aynı zamanda teknik olmak fakat hocam sürekli jazz baterisi gösteriyo (hatta bazen salsa ve cha cha).. tutuşum bile o şekilde (hani ortaparmakla yüzük parmağı arasında bageti tutarak yplan) ama şimdiden jazzın bi üstünlüğünün olduğu- evet ben de 5 senedir metal dinliyorum her türlüsünü o yüzden kimse alınmasın-kanısına vardım. (tabiki de Mike Portnoy, Dave Lombardo filan diceksiniz haklı olarak-ama genel düşünün)
    Sorum sizce bu ikisini birleştirip böyle güzel bi sentez ortaya çıkartılabilirmi? Yoksa mesela bageti tutuş tarzım bile belki bir engeldir yeterince hızlı olmak için. Bilenler cvp yazarsa sevinirim..
  • birinisi bageti tutma tarzı genelde muzie gore deişir daha soft bi muzikte bageti biraz serbest bırakırsın.daha agresif bi muzikte bager sert tutarsın felan .senin dediin sentez olayıysa pek yok wardır ama hem jazz ı hem metalı birleştiren ben bilmiyorum yoktur tahminimce:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk kez bugün çaldım 1saat falan...geliştirmek istiyorum aslında ama nasıl oluyor bu işler? ankaradayım bildiğiniz iyi biryer var mı?
    hep jazz la mı başlatıyolar
  • abicim davulcular nereye ya bi oraya bi buraya? zaten vardi bir topik
  • alakası yok jazz la başlaman gerekmiyor duman çalarak felan başla o çok kolaydır daha sonra yabancılara geçersin metallica slipknot katatonia machine head pantera vb vb
  • 4. Davul topiğine hoş geldiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archkael

Ben yaklaşık 3 aydır çalıyorum(ders alıyorum demek daha doğru).
    Merak ettiğim amacım Black yada Death kadar seri ve agresif aynı zamanda teknik olmak fakat hocam sürekli jazz baterisi gösteriyo (hatta bazen salsa ve cha cha).. tutuşum bile o şekilde (hani ortaparmakla yüzük parmağı arasında bageti tutarak yplan) ama şimdiden jazzın bi üstünlüğünün olduğu- evet ben de 5 senedir metal dinliyorum her türlüsünü o yüzden kimse alınmasın-kanısına vardım. (tabiki de Mike Portnoy, Dave Lombardo filan diceksiniz haklı olarak-ama genel düşünün)
    Sorum sizce bu ikisini birleştirip böyle güzel bi sentez ortaya çıkartılabilirmi? Yoksa mesela bageti tutuş tarzım bile belki bir engeldir yeterince hızlı olmak için. Bilenler cvp yazarsa sevinirim..

slm... ben 3.5 yıldır çalıyorum... hocaların ilk önce jazz öğretmesinin nedeni ,jazz ritmlerinin hem aksak hemde iyi bir metronoma sahip olması nedeniyle ritm duygnuzu ve metronomuzu geliştirmesidir... yani jazz ritmlerini iyi yapan davulcu hem piyasa davulcusu olmuştur hmde herşeyi rahatlıkla çalar... ama size hocaların gösterdikleriyle bir jazz davulcusu olamassınız ... jazz çok zordur ve üzerine özel bi eğitim gerektirir. baget tutuş stiliniz asla hızınızı engellemez.. bkz.buddy rich.... ancak jazz tutuşunun çıkmasının sebebi daha yumuşak vuruşlar yapılabilmesidir...jazz için bazen sert bzende yumuşak vuruşlar gerekir... normal tutuşla rockı metali daha kolay çalarsnız çnkü temeli sert vuruşlar içerir

• Lars derim başka bişey demem...
  • Lars mı?? Ben pek özel bişey göremiyorum o adamda.
    @Bitirenadam bilgi için saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archkael -- 1 Şubat 2007; 18:26:04 >
  • nasil ozel bisey goremiyorsun ustad yapma ? o acaip surat hareketlerini baska hangi muzisyende gordun yahu?
    hayir goren de adami nile falan caliyor sanacak.kollias bile o triplere girmiyor ki :D
  • lars kolpa ya

davul çalmak için zaman çok önemli. çok zamanın varsa çalışarak çoğu şeyi yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 2 Şubat 2007; 10:30:51 >
  • bende bu bateri çalma işine yeni başlayacak biriyimde en basitten bir sorum olacak.bu bagetler nası tutuluyo biri bi yazsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ethan hunt

Lars derim başka bişey demem...

sadece sana sunu soyleyeyim bir jamesle atısmasını izledim ondan sonra igce nefret etmeye başladım sadece şov amaçlı yaptıkları 2.adam zaten sahnede ritim kaçıtıyo...ki birazda yaşlandı...

ayrıca bu linkden

http://forum.donanimhaber.com/m_7613668/tm.htm

sorularınızı cevaplayabilrim

saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.