Şimdi Ara

Davutpasa icin ibb yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisinin ulasimi daha kolay olur. Kyk çıkarsa büyük ihtimal basaksehir cikacak. Ulasim konum açısından soruyorim ist hakkinda hic bir bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lememo L kullanıcısına yanıt
    en az 2 aktarmayla min 1.5 saate gidersin başakşehirden davutpaşaya. yurt başakşehirin neresinde tam olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başakşehir çıkacağını nereden düşündün hocam

• vito scotti V kullanıcısına yanıt

Hic bir bilgim yok valla

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Kyk cikanlarin coguna basaksehir cikiyormus. İbb de Bağcılar

Yanlış hocam. Geçen sene çoğu kişiye yeni yapıldığı için avcılar KYK çıktı. İBBde ise yine aynı şekilde yeni yapıldığı için küçükçekmece ibb çıktı. Bağcıların çıkması biraz zor kapasitesi az. Ayrıca başakşehir çıkmaması için de bol bol dua edin çünkü muhtemelen -1 -2 ya da -3'üncü katta kalacaksınız. Keşke fsm kyk çıksa hocam size okul yürüme mesafesi ama çok zor orası da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 16 Ağustos 2024; 11:5:59 >
  • İstanbul'da okumak pişmanlıktır somut örneği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP İLE İBB YURDU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Hayatımda yaptığım en iyi tercih istanbulda okumak. Pişman olan hiçbir tanıdığım yok.

liseyi bile İstanbul'da okumadım çok memnunum. tavsiye ederim

Okumadığın bir şehirde okumanın pişmanlık olduğu kanısına varamazsın diye düşünüyorum.

Kyk'da istediğin yurda nakil isteyebilirsin (bir yıl dişini sıkman gerekebilir). İbb'de böyle bir imkan var mı bilmiyorum.

2 saat gidiş 2 saat geliş 4 saat yol çekmedim doğrudur

• Büyük ihtimal kanuni çıkacak çıkarsa, hemen nakil iste 1 senede kesin fsm gelir, iyi ihtimalle yarım dönemde de gelebilir bana yarım dönemde gelmişti

• fsm'ye nakilde ytü öğrencilerine öncelik tanınıyor. hazırlık okuyacaksan bir süre başakşehir'de kalabilirsin

Vallahi ben de çekmedim. Çok az insan o saatlerde yol çekiyor. Ben günde 1 saat gidiş 1 saat geliş yol çekiyorum. Ankara'da okusam da hemen hemen aynı olacaktı. Kahramanmaraşta kendi evimde üni okusam o da yaklaşık 30 dk gidiş 30 dk dönüş sürecekti. Ulaşım gelişmiş, rahat, serin. İstanbul'da okumanın herhangi bir dezavantajını henüz göremedim ama birçok avantajı var. En büyük avantajı dünyanın en güzel şehirlerinden birisindesiniz. Taşralarda zaten okunmaz mecbur kalmadıkça. Ankara, İstanbul, İzmir üçlüsünden de bence İstanbul en iyisi.

• Kanuni basaksehirdeki galiba. 1 sene cekecez artık yapacak bir sey yok gibi duruyor

hocam iyi bölüm olmadığı sürece çekilmez İstanbul bu doğruya doğru. kalabalığı ayrı dert kiraları ayrı dert. gezmeye doyum olmayacağı kesin bunda şüphe yok. ancak ne zamanki iş hayatı da istanbulda olursa o zaman asıl çile başlar.

• Bahcesehirde yasiyorum davutpasa esenler tarafına gitmek gayet kolay. İstanbul icerisinde okulunuza 1 1.5saatte gidebiliyorsaniz yatıp kalkıp sukredin

• Cikmadi allah belani versin adam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.