Şimdi Ara

Esenyurt-YTU Davutpasa Kampusu arasi ulasim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Sizce nasil gidip gelebilirim, hangi hatlari kullanabilirim? O bolgeye tasinma durumum var da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Esenyurt-YTU Davutpasa Kampusu arasi ulasim
  • metrobüse ulaşmalısın önce. metrobüsten sonra şirinevler durağında ineceksin. ordan hafif metroya binip davutpaşa,ytü durağında ineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 24 Temmuz 2012; 14:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

metrobüse ulaşmalısın önce. metrobüsten sonra şirinevler durağında ineceksin. ordan hafif metroya binip davutpaşa,ytü durağında ineceksin.

Beylikduzu metrobus acildi diyorlar. Oraya ulasimim zor olur mu acabi hic bilmiyorum o taraflari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

metrobüse ulaşmalısın önce. metrobüsten sonra şirinevler durağında ineceksin. ordan hafif metroya binip davutpaşa,ytü durağında ineceksin.

Beylikduzu metrobus acildi diyorlar. Oraya ulasimim zor olur mu acabi hic bilmiyorum o taraflari.

evet açıldı, size neresi yakın bilmiyorum oraları pek en yakın metrobüs durağına gitmeniz yeter şirinevlere gelebilirsiniz ordan. şirinevlerden ulaşım basit falan okul bayağı büyük. kapıda ring servislerini bekleyin yürümek bu sıcakta çok yorar. veya otostop çekebilirsiniz okula girdikten sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esenbogadan astiye ulasim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.