Şimdi Ara

dawn of war: mark of chaos

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bu oyunu yeni aldım ve grafik olarak falan hoşuma gitti fakat bir türlü multiplayer yapamıyorum

arkadaşımla pc leri birbirine bağladık fakat nedense olmuyo hamachi kullanmayıda bilmiyorum bana bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz ağız tadıyla bi oyunu multi yapamıyorum ya nasıl yapabilirim ???

• Arkadaşım Warhammerin da aynı isimli bir oyuna sahip olması nasıl bir olaydır yaw. Aralarında bir bağ var mı bu oyunların. Veya ikisi aynı şey ve ben çok mu cahilim?

Edit: Evet şu anda anladım ki Dawn Of War, Warhammer serisinin bir oyunu ve Mark Of Chaos da öyle. Fakat bunların arasında isimlerinin yanyana bulunmasını gerektirecek bir bağlılık yok. Arkadaş burda Mark Of Chaos'u sanki Dawn Of War un bi eklenti paketi imiş gibi göstermiş ya da Warhammer'ın her şartta Dawn Of War ismiyle kullanılabileceğini düşünmüş..

Yuh abicim o analiz ne ööle cümleleri kurarken yoruldum inşallah bir babayiğit sıkılmadan okur da bir yanlışım varsa söyler.. Bu arada topic i tamamen başka bir amaçla açan arkadaştan özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmancique -- 22 Temmuz 2007; 23:43:34 >

• yok senin algılamanda bi hata olmasın warhammer ın iki ayrı versiyonundan bahsediyorum tek hatalı kelimem sanırım bu oyunları aldım yazıcama oyunu aldım yazmışım ha birde başlıkta " : " yerine " - " kullanmam gerekirdi sende haklısın ders olsun bana en düşük seviyedekilerin anlıca dilde yazmam gerekir..

sanırım sen bu iki oyun arasında multi yapmaya çalıştımı düşündün dur şöle diyim ozaman ;

bu iki versiyondan HERHANGİ birisinde multi yapamadım..

şimdi yeterli oldu sanırım yardımcı olamıcaksan bilmiş edasıyla lütfen polemik yaratma arkadaşım anlamadın bi yer varsa düzgün üslübla sölersin dalga geçer gibi değil

selametle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War III Upgrade ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.