Şimdi Ara

DAX MARKASININ EN MAT OLAN ÜRÜNÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SELAM ARKADAŞLAR DAX MARKASININ EN MAT FİNİSHLİ OLANI KIRMIZI DİYE

BİLİYORUM KIRMIZIDAN DAHA MAT EFFECT VEREN VARMI ÇEŞİT OLARAK?

• güncel diyelim
  • Merhaba hocam,
    En matı hangisi bilmiyorum ama çok eskiden yeşil ve kırmızı kutulu olanları kullanmıştım. Yeşil hem daha güzel şekillendiriyordu hemde daha güzel kokuyordu. Bunlar şampuan ile saçtan çok zor çıkıyordu hatta tam olarak çıkmıyordu. Özel şampuanları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

Merhaba hocam,
    En matı hangisi bilmiyorum ama çok eskiden yeşil ve kırmızı kutulu olanları kullanmıştım. Yeşil hem daha güzel şekillendiriyordu hemde daha güzel kokuyordu. Bunlar şampuan ile saçtan çok zor çıkıyordu hatta tam olarak çıkmıyordu. Özel şampuanları vardı.

o özel şampuanlarındanda alıcam

DAX MARKASININ EN MAT OLAN ÜRÜNÜ?

http://www.dax.com.tr/urunler/wax_arindirma_sampuani.php

http://urun.n11.com/sampuan/dax-wax-arindirma-sampuani-236-ml-P14584493

• Dax yerine farkli ürünler öneririm hocam saça guzel şekil versede bildiginiz gibi saca yapisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DAX diye bir markayı ilk defa duyuyorum. Bugüne kadar hiç reklamını da görmedim.
  • Arkadaşlar bu ürünü 2008 senesinde ünideyken kullanıyordum mum gibi birşey saça öle bir yapışıyor ki tsunamiye kapılsanız saçınız bozulmaz tabi her güzelin bir kusuru vardır saçınızdan arındırmak için mutlaka şampuanını almanız gerekiyor(iki üç defa biraz sıcak su ile yıkamak gerekiyor)

1- saçınıza uygulamadan önce fön makinasıyla şekil verirseniz işiniz kolaylaşır

2- öle jöle sürer gibi saça uygulamamak lazım

3- mutlaka sürdüğünüz akşam saçınızı mutlaka yıkamalı yoksa ertesi gün saçınız beton gibi öle su ile düzeltirim diye içinizden geçirmeyin düzelmezz :)

4- ürün benim kullandığım zamanlarda diğer markalara göre biraz pahalıydı saçlarınızı en kolay şekillendirmenin yolu şu anlık saç köpükleri tertemiz uygula düzelt ve hazırsın ...

bu ürünü kullanmadan önce yukarıda yazdığım maddeleri düşünüp saçınıza öyle uygulayın söylemesi benden gerisi sizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı gum, krem şeklinde ürünler var ki fönsüz bile şekil veriyor.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.