Şimdi Ara

daxom hermatik şohben sizce nasıl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
49.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafasayan

Sizin Daxom'u cihazı tavsiye ettiğiniz mesajda var. Hangisi doğru?.

dandik dediğim var doğru yanlış görmüşsün dikkatli bak termosifondur o
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_70061062/tm.htm linkindeki "hangi doğalgazlı şofben" konusundaki yorumunuzda; (8 Ocak 2013; 11:11:11) önce daxom tavsiye etmişsiniz daha sonra ise (16 Kasım 2014; 21:51:52) daxom gibi çin malı ürünlerden uzak durun demişsiniz.

Saygılarımla, iyi günler dilerim.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_70061062/tm.htm linkindeki "hangi doğalgazlı şofben" konusundaki yorumunuzda; (8 Ocak 2013; 11:11:11) önce daxom tavsiye etmişsiniz daha sonra ise (16 Kasım 2014; 21:51:52) daxom gibi çin malı ürünlerden uzak durun demişsiniz.

Saygılarımla, iyi günler dilerim.
    3 çin malı cihaz yazmış bende çin malı eski seri UKDAX-12 CT demişim yok bu model artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yataylimit

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2014 yılı mayıs ayında uzun araştırmalarım sonucu ARİSTON NEXT 11 termo şofben almıştım , şu ana kadar inanılmaz memnunum 35 derecede sabit su sıcaklığı
    soğuk ayarı yapmadan ve bozmadan sürekli veriyor , minimal ve basit bir yapısı var , ses seviyesi demirdöküm e göre 2 db fazla , gözü kapalı tavsiye edebilirim.
    Biz 3 kişi ebeveyn banyo olmadan kullanıyoruz NEXT11 fazla fazla yetiyor , Ariston un ısı grubu ürünleri dedikleri kadar varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: baki69

daxom şofben almak isteyenlere için gerekli bigi:sıcak su alımında gayet başarılı tavsiye kesinlikle olunur

hocam ben yeni aldım .her elektrik kesintisinde enerji gelince tekrar açmak gerekiyor bunun bi çaresi varmı
  • Bende de 12lt olanından mevcut sıcak su açtığımda gürültülü bir titreme yapıyor ve 10 sn sonra normal çalışmasına devam ediyor bu sorunun sebebi nedir acaba servis çağırmadan Kendimiz halledebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Benimkide aynı şekilde çalışıyor. Sanırım normal çalışması bu şekilde, giderilebileceğini sanmıyorum.
  • kaos25 kullanıcısına yanıt
    Mubadil cihazlarla karsilastirdigimda renkler çok farklı çıkıyor yine cihazlar lg g2 olmasa suphelebmeyecegim ama aynı cihaz farklı resim çekemez diye düşünüyorum

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim telefonum suya düştü şimdi istiridye kapak samsung kullanıyorum gırtlama kadar borçtayım.

Sen alakasız bir cevap verince bende alakasız şekilde derdimi dökeyim dedim. :)
  • konuyu açan arkadaşın resmindeki şofbeni 4 yıl kiracı olduğum evde kullandım, hiç sorun çıkarmadı, kullandığım yer balıkesir, oldukça soğukta bile son derece iyi ısıtıyor, dieğir mesajlarda bahsedildği gibi soğuk su karışımında sorun çıkarmıyor, zaten karışm yapmanıza gerek yok, size uygun olan dereceye ayarlayın, örneğin 38 derece ve sadece sıcak su musluğunu kullanarak yıkanın. su az ise, doğalgaz vanası kapalı ise ya da rüzgarın aşırı tepmesi nedeniyle ortamdaki gaz miktarı çoğalırsa uyarı veren gelişmiş güvenlik özellikleri de var. sakın eca, beko vb gibi markalarla kıyaslamayın, gidin şofbeni görün, tipini görünce anlayacaksınız zaten. görünüş olarak da çok zarif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanca01

konuyu açan arkadaşın resmindeki şofbeni 4 yıl kiracı olduğum evde kullandım, hiç sorun çıkarmadı, kullandığım yer balıkesir, oldukça soğukta bile son derece iyi ısıtıyor, dieğir mesajlarda bahsedildği gibi soğuk su karışımında sorun çıkarmıyor, zaten karışm yapmanıza gerek yok, size uygun olan dereceye ayarlayın, örneğin 38 derece ve sadece sıcak su musluğunu kullanarak yıkanın. su az ise, doğalgaz vanası kapalı ise ya da rüzgarın aşırı tepmesi nedeniyle ortamdaki gaz miktarı çoğalırsa uyarı veren gelişmiş güvenlik özellikleri de var. sakın eca, beko vb gibi markalarla kıyaslamayın, gidin şofbeni görün, tipini görünce anlayacaksınız zaten. görünüş olarak da çok zarif.
    kendi bildiklerime bakarsam adını sanını duymadığım marka, fakat forumdaki yazılanları okuyunca gözümü kapatıp almaya karar verdim,Ankaradaki satıcılarla konuşayım bakayım kaça patlayacak bana.

• quote:

Sizin Daxom'u cihazı tavsiye ettiğiniz mesajda var. Hangisi doğru?.
    Beyler/hanımlar, komşumuz 11 veya 12 litrelik Daxom Hermatik (11 litrelik alınacak büyük ihtimal) düşünüyorlar yeni mutfakları için. Güncel durumda tavsiye eder misiniz? Eski kullanıcılar memnun musunuz?

Sorun yaşayanların sorunları giderildi mi?

Herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler/hanımlar, komşumuz 11 veya 12 litrelik Daxom Hermatik (11 litrelik alınacak büyük ihtimal) düşünüyorlar yeni mutfakları için. Güncel durumda tavsiye eder misiniz? Eski kullanıcılar memnun musunuz?

Sorun yaşayanların sorunları giderildi mi?

Herkese teşekkürler.
    Ben bir yıldır kullanıyorum. İlk çalışma anında gürültülü çalışıyor, elektrik gittiğinde tekrar kombinin üzerinden açmanız gerekiyor. Yarım saat sonunda su ısıtmayı kapatıyor. Suyu kapatıp açtığınızda düzeliyor. Bunun dışında görevini gayet iyi yerine getiriyor.

Arada çok fiyat farkı yok. ben 725 tl ye 12lt olanı aldım. arada fazla fiyat farkı zaten yoktu. 12lt olanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

Ben bir yıldır kullanıyorum. İlk çalışma anında gürültülü çalışıyor, elektrik gittiğinde tekrar kombinin üzerinden açmanız gerekiyor. Yarım saat sonunda su ısıtmayı kapatıyor. Suyu kapatıp açtığınızda düzeliyor. Bunun dışında görevini gayet iyi yerine getiriyor.

Arada çok fiyat farkı yok. ben 725 tl ye 12lt olanı aldım. arada fazla fiyat farkı zaten yoktu. 12lt olanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    bir ay önce aldım, sadece test için çalıştırdım biraz sesli gibi geldi(kombilere kıyasla),sıcak su gelme hızı düşündüğümden daha hızlı, son sıcaklıkta el değmeyecek kadar sıcak.
    servisi çağırıp garantisini dahi başlattırmaya vakit olmadı, önümüzdeki aylarda kullanmaya başlarsam sorulacak sorulara cvp vermeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

bir ay önce aldım, sadece test için çalıştırdım biraz sesli gibi geldi(kombilere kıyasla),sıcak su gelme hızı düşündüğümden daha hızlı, son sıcaklıkta el değmeyecek kadar sıcak.
    servisi çağırıp garantisini dahi başlattırmaya vakit olmadı, önümüzdeki aylarda kullanmaya başlarsam sorulacak sorulara cvp vermeye çalışırım.

Alıntıları Göster
     daxom hermatik şohben sizce nasıl
    3 gün önce yeni eve taşındım şofbenden mutfağa ve banyoya sıcak su gelmiyor
    bir türlü çalıştıramadım....nasıl çalıştırıldığını bilen arkadaşlar var mı...sırasıyla anlatabilir mi nasıl çalıştığına ...hangi vanayı açmam gerek hangisini kapamam gerek hiç birşey bilmiyorum
    yardımcı olsun lütfen

• mrtyksl945 M kullanıcısına yanıt
    sanki şofbenin elektrik bağlantısı yok gibi ?
  • 2012den bu yana sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim düşünenlere

• Pi kullanıcısına yanıt
    Kardeş 11 lt olan iki tane model var termomex ve ukdax diye hangisini almak gerekli bilgisi olan varmı?

Bizde çalıştığımız lokantada kullanıyoruz 12 lt olanı 3 senedir sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebabil__ -- 14 Ocak 2017; 21:37:8 >
  • ebabil__ E kullanıcısına yanıt
    Ukdax olani kullanmistim ben. Biraz sesli calisiyordu. Ama sorunsuzdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 l olanındna kullanıyorum gayet memnundum, bir arkadaşa daha alacaktık bir kaç gündür ankarada bulamadık, bugun internetten araştırmam sonucu %20 zam geldiğini öğrendim,eskiden 800 tl civarıydı şu anda fiyatı 950 civarı, ötv-kdv düşer bunlar fiyatı artırıyor :D demirdökümü geçti fiyatı, biz f/p oranı yüksek diye almıştık şu anda cazipliğini yitirmeye doğru gidiyor :( bi ürün tutmaya başlayınca hemen fiyatını çıkarıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.