Şimdi Ara

Dayak Yedim Şikayetçi oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise son sınıf ögrencisiyim bu sene okulumu değiştirdim. Gittiğim okulda sevilen biri oldum ancak sınıftaki 3-5 kişi sebebini bilmeden sürekli bana laf sokma çabaları gelip geçerken kafama vurma, telefonumu gasp etme gibi şeyler yaşadım yaklaşık 3-4 aydır bu durum boyle devam etti tabi bundan pederinde haberi var sürekli okula gelmek ve aileleriyle görüşmek istiyodu bende olay büyümesin diye geçiştiriyodum tabi kavgadan pek hoşlanmam ama artık sabretcek gücümde kalmamıştı bu gün yine geçerken kafama vurdu birisi bende buna sesimi yükselterek sen kimsin kafama vuruyosun ne hakkın var diye filan bağırdım sınıftada hoca vardı hoca bi gitsin görüşcez dedi sonra araya arkadaş girdi ve beni yerime yolladı onlada konuştu ve bana tamam hallettim dedi ama hoca sınıftan çıktıktan sonra üstüme yürümeye başladı yumruğunu hazırlamış vurcaktı ben daha erken davrandım yumrugu suratına geçirdim afalladı biraz ardından arkadaşlar araya girdi bi 10 kişi kadar beni ikimizide tuttular ama 2 kolumda bağlıydı yüzümü koruyamadığımdan eğilince diz attı ve burnum kırıldı onunda suratında bişey yok ama boynunda yarım cm çapında 7cm uzunluğunda bir çizik vardı kendimin yaptığımdan emin değilim arada çok rahat 10-15 kişi vardı ayırmaya çalışan onlardan biride yapmış olabilir ama beni yaptı olarak göstericek tabi sonra gidip darp raporu aldım yarın ifade vericem sınıfta kimse doğru düzgün görmemiş ilk bana vurduğunu sizce nolur dava sonucu ve ne tarz bi ifade vermeliyim

• sende vurmuşsun ama
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Üzerime geliyodu yumrukla napıyım belki yumruğu atmayıp gözüme gelse gözüm gitcek kendimi korudum bi nevi ama önce o vurdu ve sözlü uyarıdada bulundum bunlarıda göz önüne alıp öyle cevap verin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Şikayet et gözlerini korkut

Ettim zaten ama amacım gözlerini korkutmak değil burnumun ve şuana kadar ki yaptıklarının hesabını sormak sicillerine işlese yeter benim için

• Sahit bul bitane olay tamamdir. Zaten en cok hasar sendeymis sıkıntı yok. Ama olayi basindan beri anlat 4 5 aydir seni taciz ettigini falan.( insanlarin rizasi disinda yapilan seyler tacizdir )

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Sahit bul bitane olay tamamdir. Zaten en cok hasar sendeymis sıkıntı yok. Ama olayi basindan beri anlat 4 5 aydir seni taciz ettigini falan.( insanlarin rizasi disinda yapilan seyler tacizdir )

Çok sağol eyvallah şahit 1 tane yeteriyosa tamamdır

• Afiyet olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    İş Yerinde Küfür Yedim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParRoth

Beyler lise son sınıf ögrencisiyim bu sene okulumu değiştirdim. Gittiğim okulda sevilen biri oldum ancak sınıftaki 3-5 kişi sebebini bilmeden sürekli bana laf sokma çabaları gelip geçerken kafama vurma, telefonumu gasp etme gibi şeyler yaşadım yaklaşık 3-4 aydır bu durum boyle devam etti tabi bundan pederinde haberi var sürekli okula gelmek ve aileleriyle görüşmek istiyodu bende olay büyümesin diye geçiştiriyodum tabi kavgadan pek hoşlanmam ama artık sabretcek gücümde kalmamıştı bu gün yine geçerken kafama vurdu birisi bende buna sesimi yükselterek sen kimsin kafama vuruyosun ne hakkın var diye filan bağırdım sınıftada hoca vardı hoca bi gitsin görüşcez dedi sonra araya arkadaş girdi ve beni yerime yolladı onlada konuştu ve bana tamam hallettim dedi ama hoca sınıftan çıktıktan sonra üstüme yürümeye başladı yumruğunu hazırlamış vurcaktı ben daha erken davrandım yumrugu suratına geçirdim afalladı biraz ardından arkadaşlar araya girdi bi 10 kişi kadar beni ikimizide tuttular ama 2 kolumda bağlıydı yüzümü koruyamadığımdan eğilince diz attı ve burnum kırıldı onunda suratında bişey yok ama boynunda yarım cm çapında 7cm uzunluğunda bir çizik vardı kendimin yaptığımdan emin değilim arada çok rahat 10-15 kişi vardı ayırmaya çalışan onlardan biride yapmış olabilir ama beni yaptı olarak göstericek tabi sonra gidip darp raporu aldım yarın ifade vericem sınıfta kimse doğru düzgün görmemiş ilk bana vurduğunu sizce nolur dava sonucu ve ne tarz bi ifade vermeliyim

müdüre bağlı herşey, bizim burdaki endüstri meslek lisesinde bıcaklı kavga oluyor yarın cocuk okula geliyor müdürde korkuyor ne yapsın müdür korkmazsa atılırlar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: powe33

quote:

Beyler lise son sınıf ögrencisiyim bu sene okulumu değiştirdim. Gittiğim okulda sevilen biri oldum ancak sınıftaki 3-5 kişi sebebini bilmeden sürekli bana laf sokma çabaları gelip geçerken kafama vurma, telefonumu gasp etme gibi şeyler yaşadım yaklaşık 3-4 aydır bu durum boyle devam etti tabi bundan pederinde haberi var sürekli okula gelmek ve aileleriyle görüşmek istiyodu bende olay büyümesin diye geçiştiriyodum tabi kavgadan pek hoşlanmam ama artık sabretcek gücümde kalmamıştı bu gün yine geçerken kafama vurdu birisi bende buna sesimi yükselterek sen kimsin kafama vuruyosun ne hakkın var diye filan bağırdım sınıftada hoca vardı hoca bi gitsin görüşcez dedi sonra araya arkadaş girdi ve beni yerime yolladı onlada konuştu ve bana tamam hallettim dedi ama hoca sınıftan çıktıktan sonra üstüme yürümeye başladı yumruğunu hazırlamış vurcaktı ben daha erken davrandım yumrugu suratına geçirdim afalladı biraz ardından arkadaşlar araya girdi bi 10 kişi kadar beni ikimizide tuttular ama 2 kolumda bağlıydı yüzümü koruyamadığımdan eğilince diz attı ve burnum kırıldı onunda suratında bişey yok ama boynunda yarım cm çapında 7cm uzunluğunda bir çizik vardı kendimin yaptığımdan emin değilim arada çok rahat 10-15 kişi vardı ayırmaya çalışan onlardan biride yapmış olabilir ama beni yaptı olarak göstericek tabi sonra gidip darp raporu aldım yarın ifade vericem sınıfta kimse doğru düzgün görmemiş ilk bana vurduğunu sizce nolur dava sonucu ve ne tarz bi ifade vermeliyim

müdüre bağlı herşey, bizim burdaki endüstri meslek lisesinde bıcaklı kavga oluyor yarın cocuk okula geliyor müdürde korkuyor ne yapsın müdür korkmazsa atılırlar sanırım

Müdür korkmadı aksine çok sinirliydi bağıra bağıra verilebilecek en yüksek cezayı vercem onlara dedi bana kavga ettiğim çoçuklarda odadaydı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powe33

quote:

Müdür korkmadı aksine çok sinirliydi bağıra bağıra verilebilecek en yüksek cezayı vercem onlara dedi bana kavga ettiğim çoçuklarda odadaydı.

çok güzel keşke burdada olsa ama kürtler dolu okulda korkuyor müdür. resmen cocuk geliyor devamsızlığımı düşür diyor düşürüyor. Yer : İzmir/Menemen

• darp raporu al sana abi çekerler şikayeini geri çekmen için
  • De ki yumrugunu sikmis uzerime geliyordu vuracagindan emindim kacacak yerin yoktu o yuzden ilk ben vurdum dersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.