Şimdi Ara

Dayanıklı Sert lastik hangi marka alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Millet yumusak lastik almaya calisir bizim yollar sagolsun sert lastiklerde satiyor

Hicbir lastik 50-60 bin km kullanilmamali 40 bin km sinir deger aslinda bundan sonra lastigin butun ozellikleri biyuk bi ivmeyle assagi inmeye basliyor adam alirim basgan lastigi 6 yil kullanirim diyorda o isde biraz sakat ne alirsak alalim guvenligi elden birakmayip bilincli kullanici olmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridgestone t001

• mıchelının ve petlasın yan ürünleri nasıldır sizce? isimleri aklıma gelmiyor şimdi ancak fiyatları oldukça makul.

lastık olculerım 225/45/r18 olduğu için diğer marka lastiklerin fiyatları cok yuksek.

bu dedıgım markalarda tanesini 250 ye bulmak mumkun.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum petlasın ürünü olan mılestone nasıl acaba dayanıklımı veya çabuk yarılma balans bozma gibi şikayetler varmı diye araştırdım ve çok şikayet var ortadan yarılmış bir çok kişide aynı sıkıntı olmuş bu yüzden kumho veya lassa düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 7 Mart 2018; 23:23:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bridgestone B330 ile kaza yaptım lastikler dişli olmasına rağmen virajda kaydı ben şahsen sert lastik tavsiye etmiyorum fren mesafesine olumsuz etkisi var.

• bridgestone lastikler gayet sert

• Bridgestone çok konforsuz, sert bir lastik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.