Şimdi Ara

Dayanıklı Sert lastik hangi marka alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bridgestone b250 60 bin km kullandım çok dayanıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Er300. Kaya gibi lastik ne yol tutar ne konfor sağlar. Sanırsın teneke bağlamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence aldım 35 binde şimdi 38 oldu üzerinde orjinal Bridgestone lastikler var durumu çok iyi lastiklerin ama çok sert konforsuz 55 ebatta olunca çukurlar da çok vuruyor.

• yorumlarda er300 e göre t001 daha yumuşak old söylyrlardı

• Şuanda barum b2 lastik var aracımda uygun diye almıştım çok sert çukurlarda çok hissettiriyor paraya kıyıp yumuşak konforlu lastiğe geçeceğim

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Doğru ama 6 tane yama var yumuşak lastikte kardeş konforlu ama bıktım çivilerden ufak kaldırıma çıkmaya bile korkuyorum yarılacak diye

• Bridgestone er300

• Arkadaşlar Bridgestone öne çıkıyor ama bazıları Goodyear eagle sport öneriyor bu nasıl bir lastik?

Eğer fiyatı uyarsa Bridgestone lassa bayisine gideceğim

• Çivi girmeyen lastik diye bir şey yok, sert sağlam diye alıp konfor ve güvenlikten ödün vermeyin. Ortalama bir lastik zaten 50000 km gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Arkadaşlar Bridgestone öne çıkıyor ama bazıları Goodyear eagle sport öneriyor bu nasıl bir lastik?

Eğer fiyatı uyarsa Bridgestone lassa bayisine gideceğim

patlamasın istiyorsan deseni sık dişli modellere bakacaksın. eagle sport ıslak ve kuru zeminde yol tutmayan frenlemesi zayıf bir model ve kanallardan yine çivi alabilecek bir lastik.

bridgestone b250 veya b330 modellerine bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

profil resmindeki araç ise maalesef bridgestone lastik ile aynı durumu ben de yaşadım. bende mk3 leon FR vardı. kışlık kumho lastik bile daha sessizdi.

eğer yolda hafif toz varsa virajda bile savruluyor. yeni yağmur yağmış tozlu yolda iki kez kaza riski atlattım. esp kurtardı. öyle lanet bir lastik.

pirelli p7 cinturato
    conti premium contact
    goodyear efficient hp
    michelin primacy3
    hankook ventus prime3

tavsiye ederim.

Hocam aynen dediğiniz lastik evet. Bende çok tehlike atlattım hocam, hele de yağmurlu yolda o lastikle sert fren yaparsanız kaymama savrulmama şansınız yok, Allah korusun çok tehlikeli. Bir an önce kurtulmak istiyorum bunlardan lakin 18'' lastikler çok pahalı! Kışlık lastilerim ''Membat'' inanın 50 kat daha memnunum Bridgestone'dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

quote:

profil resmindeki araç ise maalesef bridgestone lastik ile aynı durumu ben de yaşadım. bende mk3 leon FR vardı. kışlık kumho lastik bile daha sessizdi.

eğer yolda hafif toz varsa virajda bile savruluyor. yeni yağmur yağmış tozlu yolda iki kez kaza riski atlattım. esp kurtardı. öyle lanet bir lastik.

pirelli p7 cinturato
    conti premium contact
    goodyear efficient hp
    michelin primacy3
    hankook ventus prime3

tavsiye ederim.

Hocam aynen dediğiniz lastik evet. Bende çok tehlike atlattım hocam, hele de yağmurlu yolda o lastikle sert fren yaparsanız kaymama savrulmama şansınız yok, Allah korusun çok tehlikeli. Bir an önce kurtulmak istiyorum bunlardan lakin 18'' lastikler çok pahalı! Kışlık lastilerim ''Membat'' inanın 50 kat daha memnunum Bridgestone'dan.

225/40 r18 ölçü için uygun fiyatlı kaliteli lastik zor.

goodyear eagle F1 asym3 çok tavsiye ediliyor. alternatif dunlop sport maxx RT.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

quote:

pirelli p7 cinturato
    conti premium contact
    goodyear efficient hp
    michelin primacy3
    hankook ventus prime3

tavsiye ederim.

225/40 r18 ölçü için uygun fiyatlı kaliteli lastik zor.

goodyear eagle F1 asym3 çok tavsiye ediliyor. alternatif dunlop sport maxx RT.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam ben bir bakayım olmadı bu yaz değiştireyim şu taştan hallice lastikleri

• Lassa driveeays ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Lassa driveeays ne dersiniz

Bridgestone T001 ile arasında fazla fiyat farkı yoksa T001 alın.

• İki seferdir dunlop kullanıyorum. 3. değişimde de yine dunlop olacak gibi. Hamuru sert, kolay kolay balon falan yapmaz.

• Hocam çivi işi sert lastiği de batar. İki set yazlık kışlık güçlendirilmis bridgestone ticari lastiği var 195/65r15 bende sadece çivi batması var. Dişlere hiçbir şey olmuyor. Çiviye çare yok. Çekinmeyin siz bir şey olmaz. Çivi her türlü lastiğe girer.

• b330

• bristone bildiğin kaya mübarek
    sanırım aradığınız lastik bu.
    konfor sıfır bildiğin meşe odunu aracımda rft li olanı var bilğin granit mermer.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.