Bildirim
dayanıklı telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dayanıklı telefonmu?
k750i dışındaki bütün telefonlar..! -
valla öldüm bu espriye -
quote:
Orjinalden alıntı: dalaxiz
arkadaşlar bana dayanıklı, şarjı çok giden, şebeke sorunu olmayan ve takılmayan bir telefon lazım yardımcı olurmusunuz ?
İstedıgın krıterlere uyan telefonlar nokia nın 1100 serisi 1600 gibi telefonlar aklıma gelıyor tabıkı renklı ekran kameralı fılan mp3 dınleyebılecegın radyolu ıstıyorsan w800 ve buna benzer telefonları oneırsınde bulunabılırım tabı ozellık artıkca sars suresıde azalır -
şu anda nokia 5140i 1 ay sonra nokia 5500 sport -
k750i esprisi hoşmuş -
5500 bayagı iyiymiş. acaba fiyatı ne kadar olur
dayanıklı telefon dediğin duvara carptıktan sonra çalışıp çalışmadığına bakmadan cebine koyabileceğin bir tel olmalı -
6630 al bence... -
quote:
Orjinalden alıntı: dalaxiz
5500 bayagı iyiymiş. acaba fiyatı ne kadar olur
dayanıklı telefon dediğin duvara carptıktan sonra çalışıp çalışmadığına bakmadan cebine koyabileceğin bir tel olmalı
abi sen dırek ericsson 628 veya 688 al cok dayanıklıdır 3. kattan asagı dusmudur sapa saglamdır tavsıye ederım -
3310 ya 2. ya da 3. kattan düşmüştü hiçbir şey olmamıştı, çok da şaşırmıştım
fifty_boss, aynı şeyi yazmışız konu oalrak be, ben senin mesajını görmeden yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 19 Ağustos 2006; 15:05:47 > -
3310 ne ki benim 3330 vardı emektar bi aralar 2000 seneleri fln.. onunla futbol oynadığımı biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: BOMBER
3310 ya 2. ya da 3. kattan düşmüştü hiçbir şey olmamıştı, çok da şaşırmıştım
fifty_boss, aynı şeyi yazmışız konu oalrak be, ben senin mesajını görmeden yazdım
-
niye ki...topun yokmuydu
-
n-gage
ne yaptıysam bozulmuyor yaaa
3 kere suya düştü
1 kere 3.kattan
1 kerede benim kızgınlığım yüzünden duvara çarptı
ama hala yaşıyoooo -
dayanıklı diyince aklıma nedense hep k750i geliyor -
benim bir motorola v80 vardı hergun 1 kere kesin ranzadan betona çakılırdı yurtta hiç birşey olmazdı birgub kalorifere saglam bir carptım ekranı gitti ekranı için servis 250 ytl istedi ben de bu yuzden dayanıklı tel almalıyım yoksa yine aynısını mı alayım -
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Dayanıklı telefonmu?
k750i dışındaki bütün telefonlar..!
O kadar da değil ya.
Bir keresinde telefonu elimden hızlıca mermere düşürmüştüm,üstelik baya da yüksekti.Valla o yükseklikten ben düşsem kesin bir yerimi kırardım,ama çizik bile almadı canavar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X