Merhaba araç içinde android autoya bağlanmak için dayanıklı Type-A to Type-C kablo arıyorum. Temassızlık yapmayacak dayanıklı hızlı şarj destekli kablo önerebilir misiniz? Ugreen ve Baseus denedim daha önce ama bir süre sonra temassızlık yapıyor kablo. |
Dayanıklı Type C kablo önerebilir misiniz?
-
-
Merhaba. Ugreen önermek için girdim gidiyorum. Hocam size markadan ziyade farklı bir ürün lazım. Ben 5 senede hiçbir ugreen kabloyu bozamadım, belli ki siz çok kullanıyorsunuz. Özet geçeyim manyetik olanlara bir bakabilisiniz, olmadı ankerden başka usb kablosu kalmıyor kaliteli.
https://www.hepsiburada.com/baseus-zinc-manyetik-ulu-3a-1-metre-type-c-kablo-p-HBCV00000QY2SY?magaza=Adaman&url_src=and-product-detail
-
Bim'de 10 liraya satılan Type C kablolar vardı, şimdi 10 lira değildir belki ama yine de ucuzdur. Uzun zamandır kullanıyorum, bir tek soketinin dış tarafındaki plastik çıkabiliyor, o da itince yerine giriyor yine, sıkıntılı bir şey değil. Bozulursa da sorun değil, yenisini al gitsin, ucuz zaten.
-
teşekkürler bir tane örgülü baseus aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X