Şimdi Ara

Daybuyday Sitesi Hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daybuyday dan 30.11.2011 kampanya bitiş tarihli ürün aldım ancak ayın 15 i olmasına rağmen ürünü hala kargoya vermediler pazartesi gününden beri müşteri hizmetlerini arayarak sipariş durmunu sormaktayım ancak 4 gündür verilen cevaplar hep aynı, ürünün paketleme aşamasında olduğu söyleniyor ve ürünlerin gün içerisinde yada en geç bir sonraki gün kargoya verileceği şeklinde cevaplar alıyorum ancak her defasında bunların oyalamak amaçlı olduğunu düşünmekteyim.

Dün müşteri hizmetlerini aradağımda siparişimin en geç 15.12.2011 tarihinde kargoya verileceği söylendi ben bunun üzerine ürünler ilgili tarihte gönderilmediği taktirde iptal talebinde bulunacağımı söyledim ancak yetkili kişi kendinden o kadar çok emindiki söylediklerime onay verdi.

Bugün sitede hesabıma baktığımda hala ürünün hazırlanıyor olduğunu gördüm ve müşteri hizmetlerini tekrar aradım. yetkili kişi ürünün paketleme aşamasında olduğunu en geç yarın kargoya verileceğini söyledi tıpkı öncekileri gibi. Bunun üzerine bende siparişimin iptalini talep ettim. Ancak ürünlerin paketleme aşamasında olmasından dolayı iptal işlemini gerçekleştiremediklerini söylediler. Bende sizler paketleme sürecini ileri sürerek aylarca bizleri oyalayabileceğinizi söyledim arkasından hep kalıplaşmış şeyleri söyledi...

Şimdi dediğim gibi paketleme süreci ileri sürülerek aylarca mağdur durumda kalmamak adına bu aşamada tüketici hakem heyetine başvuruda bulunulması sorunu çözecekmidir yada bankayı arasam ordan birşey yaptırabilirmiyim veya benzeri durum başına gelipte hukiki açıdan sonuç elde edebilen arkadaşlar varsa bilgilerini bizlerle paylaşırsa faydalı olacağı düşüncesindeyim...

Son olarak kesinlikle bu siteden alışveriş yapılmasını önermiyorum. Bence piyasada olmayı haketmeyen bir site...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal084 -- 15 Aralık 2011; 13:36:27 >

• Klasik oyalama taktikleri.Daybuyday'ın sahibi hepsiburada.com .Bildiğiniz üzere hb nin oyalama taktikleri demekki daybuyday'dada uygulanıyor.Bu 2 siteden alışveriş yaparken 1 değil, 10-15 kere düşünün
  • daybuyday öyle pampa, bende yazın bir kaç parça birşey olmuştum.bayağı bekledim.
  • hepsiburada,daybuyday,yakala.co bunların hepsi doğan grubunun müşteriyi köpek yerine bile koymazlar hepsinden uzak durmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web sitesi maliyeti hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.