< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ağustos 2020; 17:56:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ağustos 2020; 17:56:48 > |
Dün akşam oyunu 1 saat oynadım ve chapter 1 bitti ilk izlenimlerim şu şekilde;
Öncelikle oyunu 10 kişilik mütevazi bir ekipin yaptığını göz önünde bulundurmak gerekli; Hikaye bol bol resident evil göndermeli (sonuçta RE fanlarının yaptığı bir oyun) anlaşılabilecek orta sınıf bir hikaye 3 ayrı karakter ile oynuyoruz buarada Grafik olarak ne çok iyi ne çok kötü orta halli bir oyun olmuş bazı yerlerde kaplamaların geç yüklenmesi ve haritanın boş olması gibi :) hatalara rastladım bunlar patch ile ileride düzeltilebilir tahminim Karakter animasyonları ve vuruş hissi iyi olmuş ama ara videolar için aynısını söylemek güç biraz zayıf kalmış Silahlarda özellikle şarjör değiştirmek biraz sıkıntılı 2 tip değiştime mevcut bir hızlı birde yavaş doldurma mevcut alışmak gerekli. Müzikler gerçekten iyi ama karakter seslendirmeleri amatörce olmuş (yapımcı ekip elinden geleni yapmış) Oyundaki zorluk seviyesi normalde bile düşmanlar headshoot yapmadıkça öldürmesi zor bosslarda nasıl olur daha görmedim Puzzler gerçekten zor ve bolca mevcut bir puzzleda yunanca karakterlerle içli dışlı oldum yani okadarını söylemek yeterli Sonuç olarak sadece oldschool eski RE fanlarına hitap eden alışması biraz zaman alan bir survival horror oyunu olmuş fiyat olarak indirimde 100 tl altına düştüğü zaman alınabilir ama beklentileri çok yüksekte tutmadan göz atmakta fayda var iyi oyunlar Dipnot: oyunun boyutu son yükleme ile birlikte 39 GB olarak gelmekte. |
Oyunu bitirdim. Yaklaşık 8 saat sürdü. Old school resident evil tadında, oyun yokluğunda iyi bir deneyimdi. Oldukça güzel bulmacalar var. Pompalı kullanmak zevkli. Düşman ve silah çeşitliliği az. Şarjör doldurma sistemini pek beğenmedim. Hikaye oyunun başlarında ve ortasında kötü giderken, sonunda toparlıyor. Türü sevdiğim için benim nazarımda 7 puanlık bir oyundu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|