Yazdıklarınıza katılıyorum banada dünyası çok boş hissettiriyor ve heryer aynı gibi. Aslında days gone tam bana hitap eden bir oyun zaten o yüzden hala yüklü sistemde ve o yüzden hala konuyu takip ediyorum. Valhalla uzunluğu ile bazılarını sıkabilir doğru ana oyunu 140 saatte bitirip ilk dlc sine başlayıp ekran kartını sattığımda ara vermiştim şimdi ilk dlc yi bitirdim ana haritaya dönünce gördüm okadar çok içerik gelmişki gözüm korktu ama AC serisinin en güzel yanlarından gizli bulmacalı mezarların gelmesi bağladı yine. Valhallayı ön siparişle alıp 80 saat sonunda ara vermiştim sonra 60 saat daha devam ettim ama days gone 20dk da sıkıyor. Sildim sonunda artık yokum konuda. Neyse ben zaten fallout 3 ve new vegası 3 kez bitirmeme rağmen skyrime 3 kez başlayıp 5 saat bile oynamadan bıraktım bi arıza var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Aralık 2021; 15:7:34 > |
Days Gone PC [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
Oyun gerçekten güzel sağlam bir sistem olursa grafikler gerçekten mükemmel . 4k çözünürlük ölçekleme 200 grafikler orta 30 fps te oynuyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun ne zaman bitecek ya 69 saat oldu oyna oyna bitmiyor .Gereksiz uzatılmış.
-
Hocam merhaba Hikayede nerdesin şu anda, ona göre bitmesine ne kadar kaldığını söyleyeyim. Aslında senaryonun ikinci yarısında güzel olaylar dönüyor ama başları o kadar yavaş ve içi boş içeriklerle dolu ki gereksiz uzatılmış hissi veriyor. Ben de bi ara galiba hiç bitmeyecek diye korkmuştum ama merak etme bitiyor, hatta bitince de bu sefer keşke biraz daha sürseydi demiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldim yukledim duruyor su an beklentim buyuk. Ustadlar begenmis. Zikkim Halo masterchief editionu bitiremedim bi turlu.
-
Merhaba hocam
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.En son bölgeye geçtim,albay ile tanıştık ve Sarah'ı buldum onunla konuşup görevi tamamladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Aralık 2021; 10:50:4 > -
Hocam sadece hikaye görevlerini düşünürsek bi 4-5 saatlik içerik daha var, ama oyunun en güzel görevleri tam da kaldığın yerden sonraki görevler, o yüzden dert etme Bütün yan görevleri yaparak ilerliyorsan tabii yenileri de açılacak, ayrıca sonlara doğru haritada 40’a yakın Sürü temizleme noktası da ortaya çıkacak. Ha bir de ana hikaye bittikten sonra oyun içinde 3-4 gün geçirirsen birkaç tane daha hikaye görevi açılıyor. Bunların hepsine harcayacağın zamanı düşünürsek genel olarak bi 13-14 saatin falan var daha yani Ama dediğim gibi önündeki görevler oyunun geri kalanından çok daha eğlenceli ve sürükleyici, Sürü temizleme görevleri zaten oyunun en özel yanlarından biri. O yüzden sıkılacağını düşünmüyorum geri kalan sürede.
Bu arada incelememde yazmayı unutmuştum ama şimdi sen söyleyince belirtmek istedim. Tam kaldığın yerdeki malum sahne çok silik ve sönük değil miydi ya, sinir olmuştum orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mükemmel bir oyun olmuş, çok beğendim. Zor-II'de oynuyorum, sürüler ve gözünüzün sürekli benzin ibresinde olması insanı çok geriyor. Pusucularla çatışmalar ve açık dünya ile etkileşim muazzam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gregar -- 11 Aralık 2021; 7:4:54 >
-
Bi kaç gündür başları oynayıp beklemeye aldığım bu oyunu tekrar oynamaya başladım. Oyun şuanlık iyi gidiyor grafikleri harika...
Sizden istediğim dikkat etmem gereken bir şey var mı bir öneriniz var mı ?
Ayrıca motor yükseltmesi nasıl oluyor ne yapmam lazım onu anlayamadım bi türlü:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle "şunu mutlaka yap" dediğim bir şey yok. Ama önerebileceğim 1-2 şey var. Her seviye atladığında yapacağın yükseltmelerde "odak" özellikli ve menzilli silahlarda sekmeyi azaltan yükseltmelere öncelik verin. Ve yine seviye yükseltmeleri kısmında mermi kapasitesi, fırlatılabilir eşyaların kapasitesi veya malzeme kapasitesini artıracak özellikleri bir an önce açmaya çalışın. Yakın dövüş kısmında da kombo sayısını artıran ve hasarı artıran özellikler ile daha az hurda harcamanıza olanak tanıyan özelliği öncelikli olarak açın.
Aslında her biri güzel, önemli güncelleştirme ama bu saydıklarım sizi daha rahat duruma getirir.
Motor için ise Copeland ve Iron Mike kamplarında yükseltme yapabiliyorsunuz. Hot Springs'te yükseltme yok. Kamp içinde ayar simgesinin olduğu yere gittiğinizde yükseltmeleri görebilirsiniz. Güven arttıkça yükseltmelerin seviyesi de artıyor.
Haritayı açmak için bölgedeki haydut kampı noktalarını temizleyin. Bu noktaları temizledikçe çevresindeki nero yerleri vs. gözüküyor haritada.
-
Çok sağol üstad ilgin için, tamam bu dediklerine dikkat ederek oyunu oynarım. Ben genelde temizleme işinden kaçıyordum :) ama o haydut bölgelerini temizlerim bundan sonra
Ne demek hocam Keyifli oyunlar. Ben de dün tekrar indirdim oyunu. Ana hikayeyi bitirip silmiştim ama final sonrası kalan görevler ve temizleme için ara ara girer takılırım dedim. Cidden haritada bir şeyler yapmak keyif veriyor bana.
-
Hikaye 10 üzerinden puanlarsanız kaç verirsiniz?
Hikayenin merak ettiren birkaç kilit noktası var. Ve sadece bir noktaya değil, birkaç farklı şeye dikkat çeken bir hikayeye sahip. Bir yandan arayış içerisindeyken bir yandan da salgının sebebini öğrenme ve zombilerin evreleri ile ilgili bulguları araştırıyoruz O'Brian sayesinde, ve tabi bir yandan da hayatta kalmaya çalışıyoruz, kaldığımız kamplara yardımcı oluyoruz.
Hikaye açıkçası benim hoşuma gitti. 10 üzerinden 8.5 veririm ben. Ana görevler güzel ama bazıları anlamsız, yan görev olacakken zoraki ana görev yapılmış gibiler. O 1.5 puanı da burada kırdım.
-
Anladım hocam evreni iyi oluşturulmuş hikayede iyise tadından yenmez tabi. Hadi bakalım oynamaya devam edeceğim ben, kafama takılan sorunlarda rahatsız ederim sizi ve konu sayfasını:)
Tamamdır hocam, iyi eğlenceler
-
Oyuna darly dixon modu gelmiş
Nasıl yükleniyor neyin nesi bu ? 😃
Nexsus da bi mod hiç denemedim nexsusda açıklaması var kurulum basittir yapabilirsin
Oyunun final görevini yapıp kenara koymuştum yaklaşık 1 ay önce. Dün bugün oyuna gireyim dedim ve çok şey kaçırdığımı fark etmişim.
Benim gibi yapan var ise derhal devam etsin :) çok ilginç şeyler oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X