Şimdi Ara

Days Gone PC için Duyuruldu; Daha Fazla PlayStation Oyunu PC'ye Gelecek (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimi dokunmayacağım ve başından beri çöp olarak baktığım bir oyunun gelmesi beni hiç ilgilendirmese de ağlaşan psci tayfayı görme keyfini tekrar yaşattığı için durumdan fazlasıyla memnun olduğumu söyleyebilirim.

• Çok iyi ya pce beklediğim bir oyundu
  • Dalga geçiyorlar ms ile , iyikide yıllar sonra ms ye geçmişim. Şimdilik görüşüm bu yönde değişti , ileride menfaatimiz adına değişikliğe giderler ise tekrardan sony adına adım atacağım. 10.000 tl ve üzerini sayan oyuncununda oynamaya hakkı bu yapımları. Umarım her 2 konsol üreticilerine ait oyunlar bir bir gelir , multi platform olunur.

• Oynanış bakımından Uncharted, Last of Us gibi oyunlar da Pc için çok uygun. Muhtemelen onu da görürüz ama Gow 3-Ascension falan sanki gelmez gibi duruyor. Son oyunu için evet, omuz kamerasıyla falan Pc için oynanabilir olur fakat diğerleri için klavye ve fare çok uygun olmaz. Gerçi gerek de yok, Castlevania Lords of Shadow oyunu da tıpkı Gow gibi ama şu anda Pc'de. Zaten gelse de çoğu kişi gamepad takıp oynayacak. Gow 3 ve ascension gelirse çok mutlu olurum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoFap -- 24 Şubat 2021; 9:42:8 >
  • Henüz yeni bitirdiğim bir oyun PC'de daha optimize oynanabilir mi emin değilim

• İki üç sene sonra pc ye çıkarsa konsolcuların ne zararı oluyor ki.
  • Vallahi süper haber. Tam da ps4 mu pc mi alsam diye arada kalmıştım. Hatta ps4 için ilan bile acmıştım. Zaten Ps5 e o kadar parayı oyunuz kalsam yine vermem. Artık ne alınacağı belli. Pc bas geç. Hem iş yap, hem birseyler öğrenmeye çalış, hem oyun oyna. Gow u da YouTube den izleriz çekirdek esligin de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Horizon Zero Dawn neredeyse 3 yıl, Days Gone ise 2 yıl sonra PC'ye geldi ... Bu şekilde olacaksa adları "exc" olmaktan çıkmıyor ki ...

Platformu sattırmış, oyun perekende bazda satacağını satmış... PS de oynayan kalmamış, şimdi Sony PC'den de 3-5 araklayacak.

Ben şahsen bir oyunun 1-2 yıl geç çıkması ile exc. olmasını aynı kefede tutuyorum.

O oyun canlı iken, kitle sahibi iken, oyun için heyecanlanmışken oynamak var birde 2-3 yıl sonra steam indirimlerinden "bir deneyeyim ya" demek var.

Umarım Xbox kanadı da bu stratejiye döner. PC cephesi çöpçü dolu zaten. Asıl konsollarda oynanır, satılır, prodüksüyon maliyetleri çıkartılır, marka-konsol bazında prestijini yapar, sonradan şöyle tabağın dibini sıyırmak için PC'ye çıkar ...

Ne güzel Xbox 360-Ps3 dönemi öyleydi :(
    Ne komik yorumlar bunlar yaa exc olmaktan çıkmıyormuş heveslerini alıyorlarmış vb. Siz o oyun ilk çıktığında o fiyatlardan alabiliyor musunuz. Oyun sizlere çıktığından çok daha iyi görseller ile ve çok daha uygun fiyata pc ye geliyor. Sanki pc yıllardır bu oyunları bekliyormuş da üzüntüden kahrolmuş.
    Üzüntüden çatlıyorsunuz ama belli de etmemek için taklalar atıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msy -- 24 Şubat 2021; 10:58:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PS oyununu PC ile aynı rahatlıkta oynayabilecek misiniz hiç sanmam...

• işte bu be beklediğim haber pc forever:D
  • Aman hocam nasıl ne zararı olabilir hayata tek tutundukları dal olan exc. ellerinden kayınca onlar için yaşamanın anlamı kalmayacak
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Horizonu gayet rahat sekilde oynadım bunuda oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de extra grafik secenekleri ve istedigin gamepad ya da klavye fare gibi kullanim secenekleri ile. 144 hz ve uzeri ekran ile cok daha rahat oynarsin konsoldan. Tabi yapimci optimizasyon da s.cmazsa. Bende tum Ps konsollarini aldim suan butun Ps4 exc oyunlarinada sahibim ama Pc yi tercih ederim acikcasi yalan yok.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tdsi kullanıcısına yanıt

tam oyunu açacağın sırada güncellemek için yeniden başlat diyen 4. millenium faciasına denk gelmeden nasıl oynadın?

• Oyunları PC'ye getirme ile ilgili en büyük problem şeffaflık. Enis Kirazoğlu harika bir şey demişti bu konu hakkında: ''Eğer sen exclusive oyununu 3 seneden daha kısa bir süre içerisinde PC'ye de çıkaracaksan oyuncuların bunu bilmeye hakkı var.'' Hem pastam dursun hem karnım doysun yok öyle. Ya Nintendo gibi sağlam dur exclusive konusunda ya da Microsoft gibi şeffaf bir şekilde ''Oyunumuz çıkışın 2 sene PS5'e özel kalacak, sonra PC'ye gelecek'' de ki insanlar da ona göre hareket etsin. Şu an yaptığı resmen insanları ikilemde bırakıp ''Ya gelmezse PC'ye, PS5 alayım en iyisi'' dedirtmek ki hiç hoş bir politika değil böyle resmen kandırır gibi. Miles Morales oynamak istiyorum ve PS5'i almak istememdeki ana sebep o şu an ama eğer 2 sene içinde bu oyunu PC'de hem daha uygun fiyata hem de daha yüksek kalitede oynayacaksam bana söyle ki ben de PS5'e yapacağım yatırım yerine PC'yi güçlendireyim ya da atıyorum GoW: Ragnarok çıktığında PS5 almak için koşmayayım belki de. İlla bir oyun o kadar hoşuma gidecek ki 2 sene bile bekleyemeyeceğim, bu da bir ihtimal ama sen bana bu seçeneği sun en başta gizli gizli işler yapmak yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 24 Şubat 2021; 19:1:1 >

• Oynayacağımı sanmıyorum

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Hocam hiç bir sıkıntı yaşamadan oynadım sadece bir kere crash hatası aldım başkada hata almadım.

• Dante kullanıcısına yanıt
    OFFFF hocam, GT gelse PC'ye kesin eski rekabet ortamı olacak yine. Forza vs. GT tekrar dönecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün parayı göm oyun stüdyolarına. Konsolu da komple kaldır. Herkes rahatlasın.

• Şu fanlıktan vazgeçin artık. Babanızın şirketleri değil bunlar. Ne güzel geliyor işte. Oynayan oynasın. Ben 2 defa bitirdim. Gerçekten çok keyif alarak oynadım. 2020-2021 3 oyun oynadım. Days Gone, LOU2 ve Little Nightmares 2. Days Gone gerçekten çok güzel bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.