< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 25 Şubat 2021; 8:17:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Days Gone PC için Duyuruldu; Daha Fazla PlayStation Oyunu PC'ye Gelecek (8. sayfa)
-
-
horizon gibi fiyat çekerlerse hayatta alınmaz -
peki bu exc. lerin gelmesi şu yönde sorun yaratıyor mu ?
eskisi gibi .iso uzantıları ile crack li oyun oynanabilir mi rahatça ?
konsol sahiplerinin verdiği 500-600 tl lik rakamların yanında bedavadan oynama şansları varmı pc kullanıcılarının.
-
Last of us 2 multiplayer ile birlikte Pc içinde cıkabilir.
directx 12 ve nvidia alanında iş ilanları vardı. Naughty dog'un.
Multiplayer oyunlarından başlayacaklar sırayla gidecek gibime geliyor.
Yada days gone sonra god of war ragnarok çıkmadan god of war PC sürpriz bir şekilde sunabilirler.
Horizon 2m satmış PC platformunda.
God of war veya tlou daha fazla satar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okadar uçuk rakamlar olacağını sanmıyorum hocam.
Steamde en fazla 240 tl olur. Daha yukarısı olmaz sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı arkadaşlar oyuna burun kıvırıyor ama şunu unutmamak lazım: piyasada dying light dışında hikaye odaklı, kaliteli, açık dünya bir zombi oyunu neredeyse yok.
-
Kesinlikle. PC de bu tarz açık dünya zombili, kaliteli bir şey pek yok. Ortalama bir şey bile yok. Özellikle oyunda ki motor kullanımına ise baya bittim ben çok hoşuma gitti. Milleti de takmadan baya merakla bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Kesinlikle. PC de bu tarz açık dünya zombili, kaliteli bir şey pek yok. Ortalama bir şey bile yok. Özellikle oyunda ki motor kullanımına ise baya bittim ben çok hoşuma gitti. Milleti de takmadan baya merakla bekliyorum.
Zamanında Dead Island 2'de çok zaman geçirmiştim. çıkış yılına göre çok iyi bir oyundu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShinQdapeki bu exc. lerin gelmesi şu yönde sorun yaratıyor mu ?
eskisi gibi .iso uzantıları ile crack li oyun oynanabilir mi rahatça ?
konsol sahiplerinin verdiği 500-600 tl lik rakamların yanında bedavadan oynama şansları varmı pc kullanıcılarının.
Tabii ki PC'ye çıkan tüm Sony oyunları kırıldı çıktığı anda. Bedava oynayabiliyorsunuz.
-
Last of us 2 için multiplayer oyun modu çıkacak adı faction. Bu multi oyun ps ve pc'de ortak çıkıp crossplay çalışacak, bunu da not olarak düşelim. Şu anda en avantajlı platform pc oldu. Xbox ve Ps oyunları çıkıyor, e zatem kendi oyunları da var. Bir sürü market ve spot oyun piyasası var. Online beleş. Tek sorun donanım güncelleme, driver ıvır zıvır ve hile işleri..
-
Dead Island 1'dir o hocam Dead Island 2 güya 2015 de çıkacaktı ama hala geliştiriliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Dead Island 1'dir o hocam Dead Island 2 güya 2015 de çıkacaktı ama hala geliştiriliyor.
doğrudur hocam 7-8 sene olmuştur oynayalı... en son Riptide'de çıkardılar öyle kaldı.
-
zeten tğrkiyede çıkan oyunu hemen alamıyor oyunun tarihi geçiyor millet unutuyor biz öyle alıyoruz hal böyle olunca az daha bekleriz pc çıknca alırız ne karek var o kadar para verip ps alalım -
Fiyat ne zaman belli olur acaba -
PC ye gelecek sürümünden Türkçe yerelleştirmesini içinden çıkartırlarsa hayatta almam gider korsan indirir oynarım açık ve net...
-
Çıkarmazlar steamde Türkçe desteği var görünüyo -
Merak ettiğim bir şey var. State of Decay oynamıştım ilk çıktığı zamanlarda, o da açık dünyaydı sanırım zombi temalı. Days Gone ile bu oyun arasında görsellik dışında çok fark mı, oynayanlar bir şey diyebilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X