Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ağaç dalı değil gibi sanki.ben nedense büyük,kocaman bir sapana benzettim ama oyunda sapan yok,sahi şuan çok merak ettim onun ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

yeni bir resim geldi,dürbün eklentili mosin-nagant var resimde

DayZ [ANA KONU]

bu resimde adamın çantasından şapkasının tepesine kadar uzanan şey arka plandaki ağacın dalı mı yoksa adamın melee silahı felan mı

kürek galiba o
    DayZ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 6 Kasım 2013; 20:29:26 >

• bu stand aloneda dayz moddaki gibi zombiyi vurduktan 3 saniye sonra ölmesi gibi olay olmaz değil mi
  • TRxUMUT T kullanıcısına yanıt
    En çok korktuğum şey zombi animasyonları.Bakalım görcez daha bir şey demediler net.Başarılı felan filan geçiştirdiler.
  • hala dayz oynayan varmı demiştim kimse sallamamış, oynamıyor heralde kimse
  • yeni resim ;

DayZ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 7 Kasım 2013; 19:01:37 >
  • Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Ivan, "hava soğuyodu neyseki şapka buldum" demişte acaba oyunda üşümedemi var yoksa öylesine yazmış. nekadar gerçekçi olursa oyun okadar iyi.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    umarım olur ancak beni en çok heyecanlandıracak olan şey üs kurma sistemi.yani üs derken neyi kast ettiğimi anlamışsındır hocam.mesela bir bölgeyi zombilerden temizleyip spawn olmasını engelleyebiliyoruz -bölgeyi terk edene kadar tekrar spawn olmuyorlar- bu kesinlikle efsane bir özellik olacak bence.ayrıca zombi spawnlarının sunucu başlatıldığı anda hepsinin spawn olması ve hepsinin map boyunca hareket etmesi kesinlikle harikulade olacak.yani artık nereye gidersek gidelim zombi görmekten bıkmayacağız çünkü bazı bölgelerde zombi olmayacak gibi...açıkcası aklımda bir sürü senaryo var.kelepçe özelliği bambaşka bir konu zaten,daha güzel bir oyun olacağı kesin gibi...aklıma direk walking dead geliyor bu özellikleri görünce.özellikle 3.sezonda hapishaneyi zombilerden temizlemesi gibi,yavaş yavaş topluluklar olacak ve topluluklar arası entrika da dönecektir diye düşünüyorum.yine örnek vermek gerekirse vali'nin ve rick'in insanları güzel bir örnek olabilir ^^ küçük küçük gruplar yahut büyük gruplar kesinlikle bulundukları durumu daha iyi yansıtacaklar sanki.

peh,amma uzun ve gereksiz yazdım yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: stevan

hala dayz oynayan varmı demiştim kimse sallamamış, oynamıyor heralde kimse

Origins oynayan var genelde,

Oynamak isteyenler TR001 yazıp aratırsa çıkan serverde oynayabilir arkadaşların açtığı bi serverdir. Bekleriz
  • bu dayz standalone çıkınca eski dayz mod gidecek mi
  • quote:

yeni resim ;

DayZ [ANA KONU]

Birde ekranın sol alt köşesinde bir şey yazıyor.Ne yazıyor acaba seçemedim.Evet büyük ihtimal üşüme olur.kar vs vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

bu dayz standalone çıkınca eski dayz mod gidecek mi

hayır canım,olduğu yerde duracak.kim bilir belki ilerde orayı güncellerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

quote:

yeni resim ;

DayZ [ANA KONU]

Birde ekranın sol alt köşesinde bir şey yazıyor.Ne yazıyor acaba seçemedim.Evet büyük ihtimal üşüme olur.kar vs vs..

başka bir siteden baktım
    "you feel fine in terms of available water" yani "elindeki mevcut su açısından iyi hissediyorsun" yazıyormuş

• Su iyi gecen zombie testlerindenw bi kaç screen görebilsek keşke
  • "you feel fine in terms of available water." yazıyor hocam.yani demek istediği ; elindeki su miktarından dolayı şuan iyi hissediyorsun gibi bir şey...

edit : ups,görmedim hocam üstte yazdığını..bu arada sağ taraftaki göstergeler kesin olarak kalktı mı şimdi bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 7 Kasım 2013; 20:51:28 >
  • umarım çıkar artık ya yazılılar bitince biraz deneyebilsek fena olmazdı
  • anllll A kullanıcısına yanıt
    en geç 2 hafta içerisinde çıkacak hocam,%100 eminim...
  • quote:

redditte birisi konu açtı, çıkış tarihini doğru tahmin edene oyun çıktığında ben satın alıp vericem dedi. bende 12 aralık dedim. siz çok iyimser çıktınız
  • quote:

çıkarsa sana küçük süprizler yapicam inş cıkar bunaldık be
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

redditte birisi konu açtı, çıkış tarihini doğru tahmin edene oyun çıktığında ben satın alıp vericem dedi. bende 12 aralık dedim. siz çok iyimser çıktınız

yapımcıların en son açıklamaları "zombileri bitirdik,her şeyi tamamladık.bundan sonraki süreçte multiplayer testi yapacağız.çünkü size en iyi deneyimi sunmak istiyoruz" tarzında bir şeydi.oyunu olabildiğince az buglu bir şekilde çıkarmak istiyorlar doğal olarak ki oyunu bitirdiklerine göre öyle çok fazla bir bug yaşayacaklarını sanmam.rastgelseler dahi ufak-tefek sıkıntılar olur bunlar ve kolayca aşılabilir.o yüzden benim tahminim en geç 2 hafta içerisinde çıkacağıdır.ayrıca mantıken düşününce bu adamlar ayda bir paylaşım yapıyordu ancak son bir haftadır her gün #dayzdaily tagi altında bir şeyler paylaşıyorlar.her şey olumlu gözüküyor şuan.tahminimin sonuna kadar arkasındayım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.