Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayamadığım şey madem bu kadar işi var dean hallin neden choo choo diye twittera yazıyor da bize umut veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRxUMUT

anlayamadığım şey madem bu kadar işi var dean hallin neden choo choo diye twittera yazıyor da bize umut veriyor

zaten hayatımda gördüğüm en plansız iş neredeyse ya...ne yapacaklarını bilmiyorlar doğru düzgün,sanki skype'da öylece konuşurken çok sıkılmışlar da oyun yapıyorlarmış gibi havaları var.azıcık planlı programlı ilerleselerdi şimdiye oyunu oynuyorduk hatta bıkmıştık belki
  • Ciksin artik yaAslinda tek istedigim yenilik ragdoll fizik motoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü yazısında dean birsürü bugdan bahsetti ama çoğu kısa sürede düzeltilebilecek şeyler. mesela zombilerle ilgili bi bugdan bahsetmişti dün. onu düzeltmişler bile bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ciksin artik yaAslinda tek istedigim yenilik ragdoll fizik motoru.

ragdoll fizik motorumu kullanıldı oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ciksin artik yaAslinda tek istedigim yenilik ragdoll fizik motoru.

Ragdoll Onaylandı

Reddit Yazarı Soru : Daha fazla obje eklemek gibi diğer oyun içerikleri hakkında da çalışıyormusunuz yoksa şuan sadece server performansını arttırmaya yönelik mi çalışıyorsunuz? Başka bir yönde çalışan oyun içi başka yenilikler içerikler geliştiren farklı bir geliştirici takımınız varmı örneğin araç veya bina mekanikleri üzerinde çalışan?

Rocket2Guns Cevap : Araçlar ve binalar üzerinde henüz çalışılmadı ancak şuan hedeflerimiz arasındalar. Şu anki sistemimize araçlar, silah eklentileri ve tüketim sistemi gibi yenilikler eklenecek. Son iş olarak bırakıyoruz bunları. Ayrıca tüm ekip performans konusu üzerine çalışmıyor, takımın bir kısmı daha uzun vadeli çalışmalar yapıyorlar renderlama ve oyun fiziği üzerine gibi. Ragdoll + Fizik

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

dünkü yazısında dean birsürü bugdan bahsetti ama çoğu kısa sürede düzeltilebilecek şeyler. mesela zombilerle ilgili bi bugdan bahsetmişti dün. onu düzeltmişler bile bugün.

bugu düzelttiklerini nereden öğrendin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

quote:

dünkü yazısında dean birsürü bugdan bahsetti ama çoğu kısa sürede düzeltilebilecek şeyler. mesela zombilerle ilgili bi bugdan bahsetmişti dün. onu düzeltmişler bile bugün.

Just discovered why zombies are warping through walls... because the walls don't exist. Whoops.

böyle bi tweet atmış dean. burdan öyle bi sonuca vardım. zombilerin duvarlarda buga girmesinin nedeni duvarların varolmamasıymış. yani bugın nedenini öğrenmiş ve tahmin ettiğim kadarıyla kolayca düzeltebilecekleri bişey. düzeltmişlerdirde bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 9 Kasım 2013; 18:38:35 >

• quote:

quote:

quote:

Just discovered why zombies are warping through walls... because the walls don't exist. Whoops.

böyle bi tweet atmış dean. burdan öyle bi sonuca vardım. zombilerin duvarlarda buga girmesinin nedeni duvarların varolmamasıymış. yani bugın nedenini öğrenmiş ve tahmin ettiğim kadarıyla kolayca düzeltebilecekleri bişey. düzeltmişlerdirde bence.

duvarlar yok derken? duvar yoksa zombi nasıl takılabilir ki? espri falan mı yapmış anlayamadım tam

• quote:

quote:

quote:

quote:

duvarlar yok derken? duvar yoksa zombi nasıl takılabilir ki? espri falan mı yapmış anlayamadım tam

duvarların sadece görüntüsü var yani. hologram gibi diyeyim. içinden geçebiliyosun oyüzden. onu kastetmiştir heralde.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    ha anladım...oyundaki tüm duvarlar böyleyse zaman alabilir aslında diye düşünüyorum gerçi hiçbir bilgim yok oyun yapımıyla ilgili hani düzeltmek için nasıl işlemler yapacaklar falan en ufak bilgim yok ama uzun bir süre alsa gerek
  • sanki dayz standalone'un yakın dövüş sistemi ile ilgili başka bir oyundan yardım aldığını duymuştum. doğru mudur ?
  • quote:

sanki dayz standalone'un yakın dövüş sistemi ile ilgili başka bir oyundan yardım aldığını duymuştum. doğru mudur ?

Chivalry Medieval

bende öyle bişeyler hatırlıyorum ama yardımı alan oyun dayz SA mu yoksa başka bi oyunmu hatırlamıyorum. ama yardım alınan oyun yukarda yazdığım oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 9 Kasım 2013; 19:34:55 >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DayZden_Yeni_Ozellikler_ve_Ayrintilar-39112.htm

-Yakın çatışmalar konusunda yapımcı da kaygılı çünkü oyunun yapısı pek elverişli değil. Fakat moddan çok daha iyi olacağı belirtiliyor (Chivalry yapımcılarıyla yakın dövüşü konuşup yardım almışlar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 9 Kasım 2013; 19:44:48 >
  • yani dayz SA da gelişmiş bir yakın dövüş olabilir.
  • quote:

yani dayz SA da gelişmiş bir yakın dövüş olabilir.

mod versiyonuna oranla evet,daha gelimiş olacağı kesin.ancak yakın dövüş mekaniğini tamamen ekleyeceklerini sanmam.açıkcası çok ilginç hala video paylaşmadılar doğru düzgün ya.bi paylaşsalar da rahat rahat aklımızdaki soruları gidersek...hep oranın buranın manzara resmini paylaşıp duruyorlar
  • Yakın dövüşün oyuna çokta acil lazım olduğunu düşünmüyorum. 18 aya yakın süredir oyunu oynuyorum daha hiç eksikliğini hissetmediğim bir olaydı. Oyun mod olarak artık baymaya başladı, bir an önce SAnın gelmesi lazım. Ama hit oyunların ve next gen konsolların çıkışını yaptığı şu günlerde DayZ'in çok dikkat çekeceğini düşünmüyorum. Muhtemelen oyun arada gitmesin diye ocak-şubatı bekliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Yakın dövüşün oyuna çokta acil lazım olduğunu düşünmüyorum. 18 aya yakın süredir oyunu oynuyorum daha hiç eksikliğini hissetmediğim bir olaydı. Oyun mod olarak artık baymaya başladı, bir an önce SAnın gelmesi lazım. Ama hit oyunların ve next gen konsolların çıkışını yaptığı şu günlerde DayZ'in çok dikkat çekeceğini düşünmüyorum. Muhtemelen oyun arada gitmesin diye ocak-şubatı bekliyorlardır.

eksikliği modda hissdelimiyo çünkü herkesin elinde silah var ayrıca zombiler çok etkisiz modda ondan zombilerle uğraşmıyo bile kimse. ama şimdi zombilerin etkisi artırılmış ve silah bulma azaltılmış. oyüzden önemi artıyo yakın dövüşün.
    eğer oyunu çıkarmak için daha fazla beklerlerse ozaman oyun çöp olur. biran önce çıkarsınlarki insanlar başka oyunlara yönelmeden dayz ye yönelsin.
    bide artık devblog yani süreçle ilgili video çekmemesinin nedeni oyunun zaten çıkışna az kaldığından video ile vakit kaybetmek istememesidir bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Yakın dövüşün oyuna çokta acil lazım olduğunu düşünmüyorum. 18 aya yakın süredir oyunu oynuyorum daha hiç eksikliğini hissetmediğim bir olaydı. Oyun mod olarak artık baymaya başladı, bir an önce SAnın gelmesi lazım. Ama hit oyunların ve next gen konsolların çıkışını yaptığı şu günlerde DayZ'in çok dikkat çekeceğini düşünmüyorum. Muhtemelen oyun arada gitmesin diye ocak-şubatı bekliyorlardır.

eksikliği modda hissdelimiyo çünkü herkesin elinde silah var ayrıca zombiler çok etkisiz modda ondan zombilerle uğraşmıyo bile kimse. ama şimdi zombilerin etkisi artırılmış ve silah bulma azaltılmış. oyüzden önemi artıyo yakın dövüşün.
    eğer oyunu çıkarmak için daha fazla beklerlerse ozaman oyun çöp olur. biran önce çıkarsınlarki insanlar başka oyunlara yönelmeden dayz ye yönelsin.
    bide artık devblog yani süreçle ilgili video çekmemesinin nedeni oyunun zaten çıkışna az kaldığından video ile vakit kaybetmek istememesidir bence.

Walking Dead'e bağlayıp çakıyla falan oynama olursa çok keyifli olur aslında. Modda zombilerden tek korkum başka oyunculara yerimi belli etmesi Adamların sürekli oyunu geliştirecek halleri yok, bence haftada bir en azından 15dklık bir video iyi olur. 15dk nedir ki bir yemek yada tuvalet arası kadar zamanlarını alır

• video ile vakit kaybetmek istemiyorlar mı? en fazla 15 ila 30 dakika arası vakitlerini alır zombileri göstermek yahu.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.