Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

video ile vakit kaybetmek istemiyorlar mı? en fazla 15 ila 30 dakika arası vakitlerini alır zombileri göstermek yahu.

iyide sırf onu göstermiyoki. en son yeniliklerin hepsini gösteriyo. videoyu çekmek için haritada yer seçmesi ve orayı hazırlaması gerekiyo, anlatacağı şeyleri önceden planlaması gerekiyo, şuan birçok şey biriktiği için uzun bi video çekmesi gerekiyo, bide bu videoyu otorup editlemesi gerekiyo. valla bana uzun geliyo :)
  • bişeyler yazayımda konu canlı dursun.

oyuna motorlu testerede eklenmiş.

sistem gereksinimleri tam olarak açıklanmadı henüz ama daha çok cpu gücü gerektiriyomuş.
    çift çekirdekten fazlası gereksizmiş. önemli olan işlemcinin hızıymış.
    ekran kartının rami için ise 2gbdan fazlası gereksiz diyo.
    çok fazla texture yükleme olacağından ssd kullanmada fazyda varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

bişeyler yazayımda konu canlı dursun.

oyuna motorlu testerede eklenmiş.

sistem gereksinimleri tam olarak açıklanmadı henüz ama daha çok cpu gücü gerektiriyomuş.
    çift çekirdekten fazlası gereksizmiş. önemli olan işlemcinin hızıymış.
    ekran kartının rami için ise 2gbdan fazlası gereksiz diyo.
    çok fazla texture yükleme olacağından ssd kullanmada fazyda varmış.

bildiğim kadarıyla daha az cpu gücü gerektirecek hocam bi yanlışın olmasın? şu bubble olayı ile daha az cpu kullanımını hedefliyorlardı,neden daha çok gerektirsin ki?

ayrıca motorlu testere ağaç kesmek için falan mı sadece çok merak ettim yoksa zombiler yahut insanlar üzerinde de kullanabilecek miyiz?

• Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    "daha çok"tan kasıt şu.

mesela 3.0 ghz işlemcili ve gtx 770 ekran kartlı bi pc düşün.
    bide, 3.4 ghz işlemcili ve gtx 760 ekran kartlı bi pc düşün. 3.4ghz işlemcili olan daha fazla fps vericek(anladığım kadarıyla). yani eski modla kıyaslama yapmıyorum. ekran kartından çok işlemciye yük bindireceğinden, diğer parçalara(ram,ekran kartı) kıyasla daha çok işlemciye yüklenecek.

cümle şu yani:
    sistem gereksinimleri tam olarak açıklanmadı henüz ama ağırlıklı olarak cpu gücü gerektiriyomuş.

edit: gerçi örnek saçma olmuş çünkü yazdığım iki sistemde oyunu 60+fpsde açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 10 Kasım 2013; 19:57:54 >
  • şu haftalık özetlerde bayağı şey anlatıyo.
  • öyle olursa dean hall çok satış yapmayı unutsun bence yine dayz mod havasında bi kullanıcı kitlesi olur. ama bence tahmini olarak core 2 duo bi sistemle low-orta arası bi ayarda oynanır. ram için 2 gb ekran kartı için 128 bit yeterli olur gibime geliyor. i3-i5 lede orta - max arası bi ayarda oynanır tahminimce. modla aynı olursa zaten (daha kötüsü olamaz) satış yapmayı unutsun.
  • bugünde çıkmadı
  • Mod'u high ayarlarda AA kapalı İ5 3550 3.3ghz ve gtx 560la 40-50 fps arası oynuyordum. Eğer dedikleri kadar düşük gereksinimleri olursa yaşadık ama sistem gereksinimlerinin o kadar düşük olacağını sanmıyorum. Türkiyede ortalama bir oyuncuda core2duo gt540 yada hd6750 ayarında sistem olabilir ama yurt dışında bu kadar mütavazı sistemleri yok çoğu oyuncunun. Bence çok umutlanmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Mod'u high ayarlarda AA kapalı İ5 3550 3.3ghz ve gtx 560la 40-50 fps arası oynuyordum. Eğer dedikleri kadar düşük gereksinimleri olursa yaşadık ama sistem gereksinimlerinin o kadar düşük olacağını sanmıyorum. Türkiyede ortalama bir oyuncuda core2duo gt540 yada hd6750 ayarında sistem olabilir ama yurt dışında bu kadar mütavazı sistemleri yok çoğu oyuncunun. Bence çok umutlanmamak lazım.

bende de i5 2500k ve gtx560ti var. ekran kartının rami düşük olduğundan bende aa kapayınca yüksek fps alıyodum. heralde yeni oyunda aa kapalı 60ı görürüz rahat.
  • Hocam çift ekran kartı var..oyun için olanı AMD READON HD 7670 M sizce bu özelliklerde kaç fps alırım

http://m1311.hizliresim.com/1h/b/uf520.png

http://r1311.hizliresim.com/1h/b/uf52j.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: anllll

Hocam çift ekran kartı var..oyun için olanı AMD READON HD 7670 M sizce bu özelliklerde kaç fps alırım

http://m1311.hizliresim.com/1h/b/uf520.png

http://r1311.hizliresim.com/1h/b/uf52j.png

gereksinimler açıklanmadı. biz sadece verilen o ufak bilgilere göre tahmin yapıyoruz. aynı ayarlarda modda aldığın fpsden en kötü ihtimalle 10fps, en iyi ihtimalle 20fps daha fazla alırsın

• imza yaptım

DayZ [ANA KONU]

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_79948805/f_//tm.htm#79948805][image]https://store.donanimhaber.com/1b/83/9a/1b839a3d7d35db65f2cf8d6e71290081.png[/image][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 10 Kasım 2013; 22:11:36 >
  • iyiymiş imza eline sağlık hocam

DayZ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anllll -- 10 Kasım 2013; 22:28:55 >
  • anllll A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • biliyorum konuyla pek alakası yok(yani yolladığım videolar mod versiyonu ile alakalı videolar çünkü) ama yine de paylaşmadan duramayacağım;

sırasıyla blAke isimli arkadaşın paylaştığı videolar...harika bir çalışma olmuş gerçekten,tüylerim nedense diken diken oldu ilk videoda özellikle

(son videodaki oyun arma 3 bu arada.video için arma 3 editörü kullanmışlar.)

• flood için özür diliyorum ancak hala dayzdaily'den haber yok mu?bugün hiç açıklama veya resim gelmedi
  • quote:

flood için özür diliyorum ancak hala dayzdaily'den haber yok mu?bugün hiç açıklama veya resim gelmedi

flood yap sıkıntı olmaz. sadece 30-40 mesaj üst üste atma yeter

yeni bi resim veya bilgi yok. bugün hiçbişey olmadı. twitterda sakin redditte sakin
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    bu kadar sakinken oyunu pat diye çıkarırlarsa ağır küfür ederim
  • quote:

bu kadar sakinken oyunu pat diye çıkarırlarsa ağır küfür ederim

bu hafta çıkmaz inşallah oyun. vize haftasındayım çok çalışmam gerek
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    çıksın çıksın,benim gibi işi gücü olmayanlar oynasın bari sen de vizelerin bitince gelirsin hocam ^^

gerçi dean hall bu kafayla giderse zırt pırt bug buldum diyip oyunu 2014'den önce çıkarmaz.zaten alpha sürümünü yayınlayacaklar,hala bu kadar uğraşıyorlar ilginç.alpha'dan bir ay sonra beta'ya geçerler büyük ihtimal

yine de tahminim 20-25 kasım arası çıkacak yönünde sabit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 11 Kasım 2013; 20:43:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.