Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DayZ Standalone Trailer (Tim Skijwalker Yapımı)

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1144.0
  • verdiginiz bilgilere gore standalonede epoch mod olmicak baya bi zaman bu kotu oldu ya epoch mod cok guzellestiriyordu peki zirh craftik olcakmi? zirh + klic cok guzel olur ama anlami kalmaz farkli mutantlar lazim demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oyun çıktığı gün 2 tüfek olucakmis. M4a1 ve mosin nagant
    8 kadar yakın dövüş silahı olucakmis. Bunlar baseball sopası ,bıçak,tornavida,motorlu testere vs.
    1-2 tanede pistol.

İlerleyen günlerde çok daha fazlasını ekleyecekler. Bunlar suan tam olarak hazır olanlar olduğu için ilk gün sadece bunlar var.

Silah çeşidi az, muhtemelen loot da az olur. Oyun ilk başlarda baya bir rp olur herhalde.

Ben oyuna girergirmez stary'e ardından da kuzeydeki yeni kasabalara gitmeyi düşünüyorum

Gideriz kardeşim gideriz

Ama arabalar yokmuş. Lootda az olacak su sıkıntısı olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Mataralarla yola çıkarız göl güzergahlarından yol alırız
  • böyle bi resim gördüm ancak dean hall nerde söyledi bunu bilmiyorum

DayZ [ANA KONU]

dün yeni apartmanları bitirmişler. tamamen girilebilirmiş. ama çok fazla odası olduğundan biraz endişelilermiş. sniperların yeni pusma mekanı olacak heralde tabi silah bulurlarsa

• nasıl yani hiç araba olmayacak mı? koca haritada arabasız ne yapacağız yahu yaklaşık 250 km2 olacak diyolar..bari bisiklet olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 14 Kasım 2013; 16:06:08 >
  • DayZ Standalone Hicks'den Yeni Bir Oyun İçi Fotoğraf Daha

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1145.0
  • Yavaş yavaş oyun gün yüzüne çıkmaya başlıyor umarım yılbaşına çıkmış olur...
  • DayZ [ANA KONU]
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    bu resim harika görünüyor...artık çıksın ya şu oyun
  • hava şartlarını oyuna güzel yedirirlerse mükemmle olur. düşünsenize bi anda hava kararıyo rüzgar başlıyo otlar ağaçlar bianda dalgalanmaya başlıyo hızlıca. sonra rüzgarın uğultusu felan. yağmur çiselemeye başlıyo ve ardından sağanak yağış sonra üşümeye başlıyoruz hemen apar topar bi ev arıyoruz sığınacak
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ağzımı sulandırdın hocam Gelsinde bi bakalım neymiş ne değilmiş
  • DayZ Standalone SenChi'den Yeni Bir Oyun İçi Fotoğraf Daha

Yeni Yakın Dövüş Silahları

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1156.0

DayZ [ANA KONU]
  • Nightybird kullanıcısına yanıt
    günde 3 resim çok şaşırtıcı açıkcası ^^ çıkış yakındır bence
  • merak ettiğim şey, onca resim koyuyolar ama resimlerde zombiler hiç görünmüyo. özellikle yapıyolar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

merak ettiğim şey, onca resim koyuyolar ama resimlerde zombiler hiç görünmüyo. özellikle yapıyolar heralde.

zombileri resim olarak görmek beni heyecanlandırmaz açıkcası.ben animasyonlarını,koşup koşmadıklarını,yüzüp yüzmediklerini ve merdiven çıkıp çıkmadıklarını merak ediyorum sadece...doğru düzgün bir videoda gösterseler zombileri de rahatlasak ya.oyunun bir an önce çıkmasını istememin tek sebebi zombiler zaten
  • quote:

quote:

Hastalık olayı olursa mataralardan hasta olunuyor ama Kuzeyde araç ve kamp aramadan da oyunun zevki çıkmaz ki Bari basitinden 1-2 araç olsa ilk sürümde.

• hastalik olayi zaten vardi modda antibiyotik bulcaz diye hastane hastane gezer birsey bulamayip enfeksiyondan gidiyorduk
  • quote:

quote:

quote:

Hastalık olayı olursa mataralardan hasta olunuyor ama Kuzeyde araç ve kamp aramadan da oyunun zevki çıkmaz ki Bari basitinden 1-2 araç olsa ilk sürümde.

Olsun susuz kalmaktan iyidir Bu ilk sürüme çok güncelleme gelir zaten sürekli birşey eklerler gibime geliyor

• bir şey sormak istiyorum,belirli bir bölgeyi zombilerden temizleyip,spawn olmalarını engelledik ve orada yaşamaya başladık desek,sunucudan çıktığımızda ne olacak?örneğin diyelim çadır kurduk içinde bir sürü eşya var.oyundan çıktığımızda herhangi birisi gelip çadırdan bizim eşyalarımızı alabilecek mi? keza araba bulduk diyelim,biz oyundan çıkınca başkası gelip arabayı alabilecek mi? eğer öyleyse çok saçma olur gibi geliyor,her gün,her saat girecek ve oynayacak değiliz sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.