Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Bu hali ile çıkmaz oyun bence. Zombileri bi düzeltsinler..

Bu zombilere niye bu kadar takıyorsunuz anlamadım, şu hali ile bile moddan çok iyi, bence bi an önce çıksın, dayz i oynayan bu zombilerle çok kolay başa çıkar zaten, yeni başlayanlarda zaten o kötü bu kötü bakmaz ilk başlama heyecanı çok başka çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Bu zombilere niye bu kadar takıyorsunuz anlamadım, şu hali ile bile moddan çok iyi, bence bi an önce çıksın, dayz i oynayan bu zombilerle çok kolay başa çıkar zaten, yeni başlayanlarda zaten o kötü bu kötü bakmaz ilk başlama heyecanı çok başka çünkü

Zombilere takmayalımda neye takalım dostum? :) Temeli zombi ve hayatta kalma değilmi bu oyunun
  • bence bu oyun aralığın ilk haftasında gelecek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Zombilere takmayalımda neye takalım dostum? :) Temeli zombi ve hayatta kalma değilmi bu oyunun

Oyunu 1 ay oynayınca hiçte temeli o olmuyor :))

• Oyunu Suanki zombilerle cikarsalar 2 ay sonra zombilerden bıkmış oluruz. O iki ayda da zombileri düzeltseler iyi bi hamle yapmış olurlar. Yani ilk günden kimse zombilerden bikmaz. Zamanla oyundan sogutur ama o kadar uzun tutmadan guncellerlerse sorun kalmaz ortada.

Hatta haftada bi güncelleme gelse oyun tam sürüm olana kadar kimse oyundan sogumaz. Çünkü her hafta yeni biseylerle karsilasmis oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense yavaş yavaş heyecanımı kaybediyo gibiyim...zombilerin hep yavaş olmasını ve sadece yürümesini istemiştim ama şu vurunca 3 saniye sonra ölme olayı,zombinin bize vururken duraklaması falan çok can sıkıcı gibi.zaten zombilerle ilgili bu söylediğim iki olumsuz şeyi düzeltsinler oyunu çıkarabilirler bence.bir de bazı eşyalar havada duruyordu bilmem fark eden oldu mu...test videosu diye mi spawn etti onları dean yani öylesine mi koydu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 16 Kasım 2013; 17:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

nedense yavaş yavaş heyecanımı kaybediyo gibiyim...zombilerin hep yavaş olmasını ve sadece yürümesini istemiştim ama şu vurunca 3 saniye sonra ölme olayı,zombinin bize vururken duraklaması falan çok can sıkıcı gibi.zaten zombilerle ilgili bu söylediğim iki olumsuz şeyi düzeltsinler oyunu çıkarabilirler bence.bir de bazı eşyalar havada duruyordu bilmem fark eden oldu mu...test videosu diye mi spawn etti onları dean yani öylesine mi koydu acaba?

Ragdoll dan eser yok.. Hayal kırıklığı yaşadım ben . Okadar zaman oldu oyunun başrolü olan zombileri yapamamışlar. Bende kaybettim heyecanımı inş yanılırım yanılırız ilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

nedense yavaş yavaş heyecanımı kaybediyo gibiyim...zombilerin hep yavaş olmasını ve sadece yürümesini istemiştim ama şu vurunca 3 saniye sonra ölme olayı,zombinin bize vururken duraklaması falan çok can sıkıcı gibi.zaten zombilerle ilgili bu söylediğim iki olumsuz şeyi düzeltsinler oyunu çıkarabilirler bence.bir de bazı eşyalar havada duruyordu bilmem fark eden oldu mu...test videosu diye mi spawn etti onları dean yani öylesine mi koydu acaba?

eşyaların havada durması farkedilemeyecek gibi değildi zaten ama onu düzeltirler
  • Birde videonun başlangıcında ve sonunda bazı yazılar var.onları çevirebilecek var mı? Önemli bir şeye vurgulama yapmışlar sanırım.o kadar uzun süre ekranda tuttuklarına göre yazıyı.
  • Çok şey beklemeyin bu oyundan,yapabileceği belli,birde hile olursa zaten bunun kimse yüzüne bakmaz,arma 3 var,arma 2 dayz modları var,yeni çıkacak 2-3 survival oyunu daha var.
  • Beyler tahmini fiyat ne olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Beyler tahmini fiyat ne olur sizce?

10-20 dolar arası
  • buarada belirtmekte fayda var. baltayı zombiye veya bi insana çarptırdığınızda balta sallama animasyonu, balta saplanma animasyonuna dönüyo. yani warzdeki gibi havaya vururkende aynı zombiye vururkende aynı animasyon yok. zombiye çarpınca baltanın zombiye çarptığını hissedebiliyosunuz. bide baltayı savururken mouse ile karakterinizi hareket ettirerek savrulmakta olan baltayı zombiye çevirip yine zombiye vurabiliyosunuz. yani zombiye tam vururken zombi kıpırdarsa sizde o yönde kıpırdayıp zombiyi ıskalamadan hasar vermiş oluyosunuz. ama bu sadece balta için geçerliymiş şuan. diğer melee silahlarda hala ilk isabet aldığın noktaya vuruyomuş.
  • Güneş ışığı bana biraz abartılmış gibi geldi videoda. Onun dışında zombilere o kadar takılmaya gerek yok güzel olmuşlar bence. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b****01

Güneş ışığı bana biraz abartılmış gibi geldi videoda. Onun dışında zombilere o kadar takılmaya gerek yok güzel olmuşlar bence. :)

güneş ışığı parlaması kapatılabiliyomuş. bide motion blur efektide kapatılabiliyo. deanhall motio bluru sevdiğinden videoları hep öyle çekiyomuş. bide paylaşılan ekran görüntülerinin çoğu low ayarlarda çekilmiş. bu video ve öncekilerde aynı şekilde low ayarlarmış. nedeni ise çok düşük fps almalarıymış. yani dean hall diyoki; eğer grafikleri yükseltirsek slayt gösterisi şeklinde video çekmiş oluruz diyo. yani 10fpsyi falan kasdediyo heralde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: b****01

Güneş ışığı bana biraz abartılmış gibi geldi videoda. Onun dışında zombilere o kadar takılmaya gerek yok güzel olmuşlar bence. :)

güneş ışığı parlaması kapatılabiliyomuş. bide motion blur efektide kapatılabiliyo. deanhall motio bluru sevdiğinden videoları hep öyle çekiyomuş. bide paylaşılan ekran görüntülerinin çoğu low ayarlarda çekilmiş. bu video ve öncekilerde aynı şekilde low ayarlarmış. nedeni ise çok düşük fps almalarıymış. yani dean hall diyoki; eğer grafikleri yükseltirsek slayt gösterisi şeklinde video çekmiş oluruz diyo. yani 10fpsyi falan kasdediyo heralde :D

en yüksek ayarlarda oynayamıyacaksak yemişim öyle oyunu. yine optimizasyon özürlü olacağı kesin heralde..

• Yuh en iyi ayalarda 10 fps mi,iyi bk etmişler,böyle çıkarsa bu oyun 10 binden fazla satış yakalayamaz.
  • O developer modu için geçerlidir bence. Yoksa okadar düşük fps alacağımızı sanmıyorum. Çünkü dean hall optimizasyonun iyi olduğunu söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arma 2 motoru ile olmucak bu iş belli oldu. dean hall'den herkes çok şey bekliyor ama açıkcası zombileri görünce hayal kırıklığına ugradım ve bı kere daha anladım arma 2'nın motoruyla zombi oyunu yapılmaz. şöyle 10 numara zombiler görseydik o zaman derdim bu işi kıvırcak galiba ama anca bu kadar oluyor belli ki. ins yanıltırlar bizide daha iyi zombiler ve melee sistemi görürüz
  • WarZ de bile zombiler daha iyi ama Dayz çıktığı gibi beni oynatıcak o belli oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.