Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

bir şey sormak istiyorum,belirli bir bölgeyi zombilerden temizleyip,spawn olmalarını engelledik ve orada yaşamaya başladık desek,sunucudan çıktığımızda ne olacak?örneğin diyelim çadır kurduk içinde bir sürü eşya var.oyundan çıktığımızda herhangi birisi gelip çadırdan bizim eşyalarımızı alabilecek mi? keza araba bulduk diyelim,biz oyundan çıkınca başkası gelip arabayı alabilecek mi? eğer öyleyse çok saçma olur gibi geliyor,her gün,her saat girecek ve oynayacak değiliz sonuçta

Sordugun sorunun aynısını 25 ağustosta sormustum bu konuda :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    hala cevabı yok yani olurda bilen birisi varsa haberdar et butonunu kullanırsa sevinirim,gerçekten çok merak ediyorum o kadar saat çalışıp sırf oyuna giremedim diye eşyaların gitmesi çok saçma çünkü,ben çıldırırım
  • quote:

hala cevabı yok yani olurda bilen birisi varsa haberdar et butonunu kullanırsa sevinirim,gerçekten çok merak ediyorum o kadar saat çalışıp sırf oyuna giremedim diye eşyaların gitmesi çok saçma çünkü,ben çıldırırım

valla dayz epoch modunda kilityebiliryrsun arabaları mod bile yaptıysa sa da kesn vardır
  • xako X kullanıcısına yanıt
    peki normal dayz modunda bu durum nasıldı? ben hiç araba bulamadım dayz modda o yüzden bilmiyorum oyundan çıktığımızda araba noluyor diye
  • zombi animasyonları,yarı-tamamlanmış yakın dövüş sistemi ve daha fazlası dean hall'ın paylaştığı videoda arkadaşlar...bence oyun efsane geliyor...yani biraz hata var gibi ama zaten pre-alpha videosu.oyunun full sürümünde oynamaya doyamayacağız bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 16 Kasım 2013; 9:33:10 >
  • DayZ Standalone 8 Dakikalık 15 Kasım Test Videosu

Yeni Zombi Animasyonları ve Fazlası !

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1159.0
  • Yeni video muhteşem olmuş. Ortam olsun detaylar, ışıklandırmalar, ekipmanlar, çok beğenmesemde zombiler iyi olmuş baya. Tam PS4, BF4 falan dururken artık DayZ'in yüzüne bakmam diyordum ama videodan sonra tüm beklentilerim değişti. Çok sağlam bir oyun geliyor bence

• Geliştirmişler ama yeterli değil bana göre. Zombiler fena değil ama hamleleri falan çok zayıf tam hareketlerini ayarlayamamislar ama mod a göre gayet iyi. Meele sistemi de tam hazır değil belliki yine moddaki gibi mermi atıyoruz ama bu oyun bu şekilde çıkamaz bence en az 3-4 haftası var hatta belki daha fazla. Dean hall dövüş ve zombi dışında herseyi en iyi seviyeye getirmiş artık bu ikisine odaklanmalari gerek. Arma 2 nin oyun motoru ile iş yapılırsa böyle Meele ve zombilerde takılırsın dean hall efendi

• Çıkarsın buşekilde oyunu hic problem değil valla. Nede olsa alpha deriz oynarız. Biz oynarkende guncellemelerle yavaş yavaş duzeltsin. En azından kafamız rahat olur

• Oyun değil artık gerçek hayat. Adamlar ağızdan çıkan buharı bile yapmışlar oyunda herşeyi kontrol etmeliyiz ekstra dikkat istiyor.. Bayıldım.
  • quote:

peki normal dayz modunda bu durum nasıldı? ben hiç araba bulamadım dayz modda o yüzden bilmiyorum oyundan çıktığımızda araba noluyor diye

bulan kazanır mantığı.. ve server restart yiyince gidiyor saçma birşeydi uğrasmaaya değmez
  • xako X kullanıcısına yanıt
    umarım standalone'da bir çözüm bulurlar o zaman.araba bulmak o kadar kolay değil veya üs kurmak.umarım bir sistem getirirler
  • Beklentimin altında olsada yeterli seviyede,yalnız artık çıkması gerekiyor,1 ay bile fazla bunun için yoksa arma 3 zombi modu gümbür gümbür geliyor.
  • Zombiler hâlâ çok kötü.
  • çok fena değil ama şu zombiye vurduğumuzda 1-2 saniye sonra ölmesi çok sinirime dokunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRxUMUT -- 16 Kasım 2013; 14:23:30 >
  • Oyunda bayaa bi geliştirme yapmışlar çokta gerçekçi olmuş gibi fakat en önemli kısım zombiler yine kötü.Tabi mod'a göre iyide, yani olmamış tam.Geç tepki veriyor.Bugün en basit zombi oyunlarında bile zombiler anında tepki verebiliyorlar.Mesela sağa döndüğünde o gerizekalı gibi 2,3,4 saniye beklemiyor anında dönüyor.Zombiler bu haldeyken oyunu çıkartıcaklarını pek sanmam üzerine geliştirme yapıp çoğu bug'uda düzeltip anca çıkartırlar alpha olarak.o da minumum 2-3 haftaya denk gelir .2014'e kadar kesin çıkış yapıcaklarını düşünüyorum ama kasım ayı ihtimal dışı gibi.
  • zombilerde bi gelişme görünmüyo pek. zombiler tehdit olmaktan iyice çıkmış. çünkü sizi kovalıyo ve yanınıza geldiğinde yavaşlıyo sonra duruyo 1-2 sn bekleyip bi atak yapıyo. yani zombinin size vurması için heralde ya afk olacaksınız yada o anda kendinizi bandajlıyo falan olacaksınız ama çıkartsınlar artık umrumda değil ya. hertürlü moddan iyi çünkü.
  • Bu hali ile çıkmaz oyun bence. Zombileri bi düzeltsinler..
  • Arma 3 zombi modunun 100/1'i satış yakalayamaz.
  • adamlarin modu arma 3 e yapmamalarin sebebi hatta tek sebebi sirf hack sisteminin calimsicagi yeni bi sistem yapmakti basarili olursa arma 3 un bin kati iyi satis yakalar millet aimbottan dolayi bf serisini terketti be
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.