Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dean hall kafasında en geç tarih olarak 2013 sonunu belirlemiş ama hızlı gidersek planladığımız gibi olursa erken çıkarırım düşüncesinde. baktı hiç bug yok çıkarır daha öncede ama baktı ufak tefek buglar var fixleyene kadar ugrasır 2013 sonuna doğru bug kalsa bile çıkarmak zorunda kalır.
  • bugün de çıkmadı anne

http://www.game-monitor.com/dayz_GameServer/37.220.18.218:27016/DayZ_Steam_Testing_Server_Rev._112189__only-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xako -- 12 Kasım 2013; 13:11:23 >
  • ya şu oyunu buglu çıkarın,haftalık güncellemeyle düzeltirsiniz ya ^^ ben razıyım açıkcası
  • bu oyunu steamdan erken erişim olarak çıktığında ilk gün aldık varsayalım. ne kadar süre boyunca bekleriz yani erken erişim ne kadar sürer ??
  • ofişıl gurupta gelmişhttp://i.imgur.com/cP553q8.png
  • Bu reddittekiler surekli kafami karistiriyo. İki uc kelimeye bakip dayz bu hafta cikicak falan diyolar. Sonra 200 upvote atiyolar bi dunyada yorum yaziyolar insanlarda ciddi bisey saniyo. Oysaki hepsi hayal

Bu official grup steamde olan bisey dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 13 Kasım 2013; 0:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizeler bitsin oyle ciksin veya finallerden sonra ara tatilde ciksin. 2 aydir mod'u da oynamayi biraktim ama olaylari basindan beri takip ettigimden bir merak da yok degil hani

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    her oyunun resmi official grubu var dayz de eklemişler eli kulağında hadi hayırlısı :D
  • DayZ Standalone Steam Official Grup Açıldı !

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1141.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightybird

DayZ Standalone Steam Official Grup Açıldı !

Detaylar :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1141.0

Sizin sunucu duruyor mu hala ?

• Oyun çıktığı gün 2 tüfek olucakmis. M4a1 ve mosin nagant
    8 kadar yakın dövüş silahı olucakmis. Bunlar baseball sopası ,bıçak,tornavida,motorlu testere vs.
    1-2 tanede pistol.

İlerleyen günlerde çok daha fazlasını ekleyecekler. Bunlar suan tam olarak hazır olanlar olduğu için ilk gün sadece bunlar var.

• Peki kimse sormamış sanırsam.Bu kadar merakla bekleyeni her gelişmesini takip edeni varken ben sorayım Oyuna ilk girdiğinizde ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben mesela ilk önce doğal olarak çevre grafiğine-kaplamalara ve ardından zombilere bakıcam allah kısmet ederse.
  • Direkt zombilere ve yakın dövüşe bakıcam ardından craft sistemine.
  • Direk zombileri test ederim heralde. Kendimi kovalattiririm. Birsürü zombi cekerim pesime. Sonra kacarim bakarım neyapiyolar. Sonrada fps only server bulup oynamaya başlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oyun çıktığı gün 2 tüfek olucakmis. M4a1 ve mosin nagant
    8 kadar yakın dövüş silahı olucakmis. Bunlar baseball sopası ,bıçak,tornavida,motorlu testere vs.
    1-2 tanede pistol.

İlerleyen günlerde çok daha fazlasını ekleyecekler. Bunlar suan tam olarak hazır olanlar olduğu için ilk gün sadece bunlar var.

Silah çeşidi az, muhtemelen loot da az olur. Oyun ilk başlarda baya bir rp olur herhalde.

Ben oyuna girergirmez stary'e ardından da kuzeydeki yeni kasabalara gitmeyi düşünüyorum

• tabancalar zombilere kafadan tek atacak mı?
  • Zombiler'den yana çok beklentilerim var. Animasyonlar, tepkiler, yürüme-koşma. Ragdoll'da iyi işlesin. Değmeyin keyfime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

tabancalar zombilere kafadan tek atacak mı?

kimsenin bu konuda bir şeyler bileceğini sanmıyorum
  • 2013 ortalarına kadar beklemeye razıyım yeter ki sağlam bir oyun koysun önümüze dean hall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Oyun çıktığı gün 2 tüfek olucakmis. M4a1 ve mosin nagant
    1-2 tanede pistol.

Silah çeşidi az, muhtemelen loot da az olur. Oyun ilk başlarda baya bir rp olur herhalde.

Ben oyuna girergirmez stary'e ardından da kuzeydeki yeni kasabalara gitmeyi düşünüyorum

Gideriz kardeşim gideriz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.