Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (295. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: holyboom

Oyuncuların çoğu forumlarda takılmak yerine oyunda takılıyor dayz nin facebook türk grubunda bu paylaşımı yapsan ağır eleştiri odağı olursun benden demesi :D

görünen köy kılavuz istemezmiş. çöpe çöp dedik diye eleştirecek fanların yaptığı yorum, eleştri de çok bir yerimizdeydi milyonlarca satıp çakma oyun olarak 3 senedir noktasına dokunulmayan oyunda kat kat düşen oyuncu kitlesinde kalan 9 bin kişinin 8500 ü zaten başka oyun görmemiş dayz fanı tipler yada hayatında ilk kez bir oyuna para vermiş onun acısıyla oynadığı oyunu çok güzelmiş diye kendini avutan kişiler. onların eleştirisinden korksaydık steama üye olmazdık facebook üyeliğim yok eleştirmek isteyen arkadaşlara söyle steamdan yazsınlar bana ben onları eleştiririm sabaha kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 28 Aralık 2015; 15:04:39 >

• Oyun hakkında 5 dakikalık bilgisi olmadan konuşan insanlarsınız sözde birçok oyunu oynayıp kendini kendi gözünde büyüten kişiliklerdensin anlaşılan. Bazı oyunları oynayamayıp kendi beceriksizliği yerine oyunu eleştiri haline getirmen açıkçası hiç doğru bir davranış değil. Kafandan hesaplayıp oyuncu sayısınıda yazmışsın halbuki 1 yıldır elimi sürmedim diyorsun ama maşallah oyun hakkında bizden bilgili gibi konuşmussun. En basit olarak oyuna girip server online sayılarına bir bak, günlük minimum oyunun 1000 online sayısı varken bu kafayla fazla oyunlar hakkında yorum yapman yanlış
  • quote:

Oyun hakkında 5 dakikalık bilgisi olmadan konuşan insanlarsınız sözde birçok oyunu oynayıp kendini kendi gözünde büyüten kişiliklerdensin anlaşılan. Bazı oyunları oynayamayıp kendi beceriksizliği yerine oyunu eleştiri haline getirmen açıkçası hiç doğru bir davranış değil. Kafandan hesaplayıp oyuncu sayısınıda yazmışsın halbuki 1 yıldır elimi sürmedim diyorsun ama maşallah oyun hakkında bizden bilgili gibi konuşmussun. En basit olarak oyuna girip server online sayılarına bir bak, günlük minimum oyunun 1000 online sayısı varken bu kafayla fazla oyunlar hakkında yorum yapman yanlış

"Oyun hakkında 5 dakikalık bilgisi olmadan konuşan insanlarsınız"
    steam hesabım imzada vardı keşke bir baksaydınız 100 saat üzerinde oynadığıma bunu demeden önce
    aslında bundan sonra kim bilmeden bakmadan konuşuyor belli oldu cümlenizin devamını okumayacaktım ama okudum yine aynı klişe kendi beceriksizliğinizi...
    buna cevap verme gereği bile duymuyorum ben beceremiyorum oynamayı demedim konuyla alakasız saldırı amaçlı her dayz fanının yaptığı eleştiri bu. 3milyon satmış bir oyunda o kadar online size çok geliyorsa matematiğiniz kıt. son 1 yıldır girmedim değil her güncellemeden sonra girip baktım hala da yüklü, ama güncelleme pek gelmediğinden pek giremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 28 Aralık 2015; 15:28:37 >

• "senelerdir hala oynamasma da hala yüklü oyun bende çünkü hiç güncelleme gelmiyor kotaya giren çıkan yok silme gereği duymadım " Bak bu senin yorumundan bir kesit. Kendi yaptığın yorumdan habersizsin. Güncelleme gelmediğinden bahsetmişsin birde . 0.50 den beridir oynadığım bir oyun yaklaşık 1.5 yıl kadar oldu ve 15 in üzerinde güncelleme gördüm bunlardan 1 i 0.59 stabil güncelleme oldu oda en son gelenidir. Oyun henüz halen beta aşamasında. Buda eleştiriye acık hale getirmiş sizin acınızdan . Lakin oyun bitmeden bu kadar eleştiri iyi değil
  • quote:

"senelerdir hala oynamasma da hala yüklü oyun bende çünkü hiç güncelleme gelmiyor kotaya giren çıkan yok silme gereği duymadım " Bak bu senin yorumundan bir kesit. Kendi yaptığın yorumdan habersizsin. Güncelleme gelmediğinden bahsetmişsin birde . 0.50 den beridir oynadığım bir oyun yaklaşık 1.5 yıl kadar oldu ve 15 in üzerinde güncelleme gördüm bunlardan 1 i 0.59 stabil güncelleme oldu oda en son gelenidir. Oyun henüz halen beta aşamasında. Buda eleştiriye acık hale getirmiş sizin acınızdan . Lakin oyun bitmeden bu kadar eleştiri iyi değil

e oyuna girip bakmayı oynuyor gözüyle değerlendirmiyorum türkçe nin sınırlarını zorlamanıza gerek yok kendinize göre mesajı çekmek için. söylemek istediğim açık biraz mizah amaçlı yazılan ama anlamı belli olan bir cümle onuda kafanız almıyorsa türkçe hocama sövebilirsiniz yada kendinizinkine.
    15 üzerinde güncelleme diyorsun kaç senede sayısının çokmuş gibi göstermeni geçtim çöp ekleyip güncelleme yaptık diyorlar oyunda gelişen bir şey olmadığı gibi 3 senedir çözemedikleri buglarla dolu kopya oyunun oyun motoru değişecek deneli seneler geçmiş hala güncelleme alıyor falan diye gelmeniz yorum yapacak bir cümle değil çünkü tekrarlıyorum görünen köy kılavuz istemez siz gelişiyor deyince oyun gelişmiyor malesef keşke öyle olsa da girip oynasak

• Sadece enson gelen güncellemede 3 araç ,5 farklı silah,birkaç farklı ev, farklı yerlere military base ler ve saymadığım birçok yenilik eklendi. Bunları göz ardımı edelim istersin ?
  • Neyse hocam büyütülcek bi konu değil altı üstü bi oyun, bu yüzden birbirimizi üzmeye değmez.
    Bu arada sanmaki pes ettim
  • quote:

Sadece enson gelen güncellemede 3 araç ,5 farklı silah,birkaç farklı ev, farklı yerlere military base ler ve saymadığım birçok yenilik eklendi. Bunları göz ardımı edelim istersin ?

göz ardı etmek değil ama aradan bu kadar yıl geçtiyse beklentim arma motorunun saçmalıklarının düzelmesi üzerine önce sen motorumu değiştiriyorsun nasıl uyarlıyorsan oyunu günümüze uyarla arma2 den çakmalığını bi kaldır sonra ne eklersen ekle istediğin kadar uzat sonra yani 5 değil 15 farklı silah gelse benim için değişen bir şey yok hiç kimsenin beklentisi silah üzerine değildi zaten bundan öncede don şapka saçma sapan şeyler eklendiği için eleştirildi çünkü beklenen milyon tane farklı şey vardı görünmez zombilerle senelerce buglu zombilerle uğraşmış oyunculara don ekleyerek güncelleme yaptık diye söylendi ki eğer bu kadar satıyorsa bir oyun sınırsız para desteği alıyorsa bu ilerleme hızlanır mesela optimizasyon özürlüsü ark bile 3.5gb yılbaşı güncellemesi alabiliyor bi çalışma var der oyuncular dayz de yılda 1 güncelleme geliyor belli bir şey illaki gelişecek ama bu ilerleme kaplumbağa hızında. başka bir örnek verirsek rust da aynı zamanda çıktı ama adamlar 2. oyunu yaptı oynanabilecek düzeye getirip sonra extraları eklediler kıyafeti olsun bazukası olsun yeni silahı olsun ve her hafta güncelleme alarak devam etti şimdi oyuncuların kararı ile 15 günde 1 güncellenerek devam ediyor ve senelerdir bloglarla aksatılmadan sürekli olarak devam ediyor. yani dayz dışında bütün yapımcılar çalışırken dayz senelerdir arma2 den çakma oyun olarak kaldı herkes uyuyor bana 3 senede eklenen 1 aracı 2 tane silahı güncelleme yaptık diye getirmesinler özetle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 28 Aralık 2015; 16:11:17 >

• Dediğim gibi oyun halen beta aşamasında bu yüzden öncelikle büyük sıkıntıları çözmeye çalışıyorlar zombilerle ilgili olan bugların büyük çoğunluğu çözülmüş durumda. Zaten oyunda belli bir tecrüben var ise buglara yakalanmıyorsun :). Herşeyi bir anda düzeltebilme ihtimalleri yok zaten ama birazda yavaştan almıyor değiller orası doğru.
  • o değilde senin profilindeki çiçekler süslemeler ne güzelmiş ya bende az bişi var sen resmen profili kaplatmışsın
  • Yaw arkadaş bırakın şu oyunu arma 3 Breaking point oynayın inanın bu oyunun 100 misli zevk alacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun full sürüme erişene kadar zaten oynayanı kalmayacak.

• Oyun bugdan geçilmiyor, grafik motoru ile ilgili göze gelir, dişe dokunur hiçbir optimizasyon çalışması yapılmamış, hala oyuna gelen 3-5 silah ve elbiseyi güncelleme sayan insanlar var...
    3 yıl oldu dikkatinizi çekerim.
  • Dayz Roleplay oynarım diyenler gelsin cok iyi server :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=16863.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregursoz

Dayz Roleplay oynarım diyenler gelsin cok iyi server :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=16863.0

Server daha açılmamış çok iyi demissiniz,ayriyetten 10 lira para istiyorlar.kimse kusura bakmasın daha milletin kuyruk açısı dinmemişken birde servera para vermek enayiliktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

quote:

Dayz Roleplay oynarım diyenler gelsin cok iyi server :http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=16863.0

Server daha açılmamış çok iyi demissiniz,ayriyetten 10 lira para istiyorlar.kimse kusura bakmasın daha milletin kuyruk açısı dinmemişken birde servera para vermek enayiliktir.

siz öyle diyorsunuz ama roleplay diye girip trolliyenler var arada eger adam 10 lira verirse ban yeme korkusundan yapmaz böyle birşey

ayrica öyle beleşe server istiyorsunuz böyle 2 tane enayi çıksın istiyorsunuz 270 lira ayda para çıkarsınlar bizde istedigimiz gibi takılalım

öyle bir dünya yok bedava getirmeye çalışmayın herşeyi

• quote:

quote:

quote:

siz öyle diyorsunuz ama roleplay diye girip trolliyenler var arada eger adam 10 lira verirse ban yeme korkusundan yapmaz böyle birşey

ayrica öyle beleşe server istiyorsunuz böyle 2 tane enayi çıksın istiyorsunuz 270 lira ayda para çıkarsınlar bizde istedigimiz gibi takılalım

Zaten zerre haketmeyen oyuna 70 lira vermisim daha neyine para vericem? Ayriyetten düşünceniz çok saçma adam 10 lira verince trollemiyecekmis bak sen.şuan CS ye 13 lira verip sırf milleti sınır etmek için hile kullananlar var.o sunucuya bir Allahın kulu gitmediginde,1 ay sonra kapanacak bende sizin mesajinizi alintilayacam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten zerre haketmeyen oyuna 70 lira vermisim daha neyine para vericem? Ayriyetten düşünceniz çok saçma adam 10 lira verince trollemiyecekmis bak sen.şuan CS ye 13 lira verip sırf milleti sınır etmek için hile kullananlar var.o sunucuya bir Allahın kulu gitmediginde,1 ay sonra kapanacak bende sizin mesajinizi alintilayacam.

tabi öyle sen 10 lira verseydin ban yemek istemezdin ayrica ben seni anladım 2 tane enayi olsun bedava serverda oynayalım roleplay yapalım eee o serverin parası nasıl çıkcak düşündün mü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabi öyle sen 10 lira verseydin ban yemek istemezdin ayrica ben seni anladım 2 tane enayi olsun bedava serverda oynayalım roleplay yapalım eee o serverin parası nasıl çıkcak düşündün mü

Kardeşim anlama ozurlumusun yoksa bilerekmi yapıyorsun.oyun zaten 70 lirayı haketmiyor bide ben bir servera girmek için neden 10 lira vereyim.getirsinler yabancı serverlar gibi bir sistem servera alacakları insanlarla önceden gorussunler roleplay yapacak kapasitedemi baksinlar ona gore alsınlar.10 lira verince serverda trolluk olmayacakmi mantıksız mantıksız konusuyorsun.günlük harcadigin lara zaten 10 lira sence adamın cokmu umrunda.Ayriyetten serverin masrafını kim karşılıyorsa karsilasin banane,o kadar yabancı roleplay serverinda girdim hiçbirinde böyle sacmalik gormedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim anlama ozurlumusun yoksa bilerekmi yapıyorsun.oyun zaten 70 lirayı haketmiyor bide ben bir servera girmek için neden 10 lira vereyim.getirsinler yabancı serverlar gibi bir sistem servera alacakları insanlarla önceden gorussunler roleplay yapacak kapasitedemi baksinlar ona gore alsınlar.10 lira verince serverda trolluk olmayacakmi mantıksız mantıksız konusuyorsun.günlük harcadigin lara zaten 10 lira sence adamın cokmu umrunda.Ayriyetten serverin masrafını kim karşılıyorsa karsilasin banane,o kadar yabancı roleplay serverinda girdim hiçbirinde böyle sacmalik gormedim.

sil o zaman steam hesabından dayz yi bu kadar sinir olduguna göre görmek istemezsin kütüphanede

ayrica hala banane diyosun bencillik yapma kendine müslümansın tabi olmicak troll foruma gir mesajları incele bak 10 lirayı dert edenler var

yabancı servera girdin ama onlar roleplay degil roleplay sunucular whitelist'e alıyorlar o yüzden karşılaşmaman normal roleplay servera git yabancıların bak orda ne isticekler

öyle geleni geçeni hiç bir roleplay server almaz illa senden istecekleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregursoz -- 22 Ocak 2016; 10:08:08 >

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.