Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (294. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.149
Cevap
65
Favori
235.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun yapımcı dolandırıcıları maaşları kesti ondan yoklar ortalarda
  • bu sefer oldu sanki 0.59 geliyor
    http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=16494.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: black37

bu sefer oldu sanki 0.59 geliyor
    http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=16494.0

çok saçma bir arayüz eklemişler ama fps artışı var kesinlikle araba felan eklemişler çok şükür kesinlikle oyunun böyle birşeye ihtiyacı vardı sorunlara odaklanmaya baslamıslar

• Bu güncelleme de tırt. Sadece önceki güncellemede yaptıkları loot hatasını düzeltmişler. Bilerek bozup öbür güncellemede düzeltiyorlar çok çalıştıkları izlenimini vermek için.

Oyun çıkalı tam 2 yıl olmuş ama değişen ve yeni gelen şeylere bakalım;
    -Bir kaç kıyafet
    -Bir kaç silah
    -Kamyon, araba ve otobüs (bulmak için yine saatlerce koşmak lazım)
    -Tarım işleri (kim uğraşır?)
    -Haritaya sürekli yeni bir kaç kasaba (server slotunu hala artırmamalarına rağmen)
    -Bir takım hayvanlar

Asıl sorunlar ve eksikler şunlarken;
    -Optimizasyon(yeni renderer sözde geçtiğimiz yaz gelecekti)
    -Desync
    -Zombilerin azlığı ve glitchleri
    -Loot yetersizliği
    -Server çökmeleri
    -Karakter animasyonları
    -Çevresel ses efektleri
    -Bir sürü bug
    -Server slotu hala en fazla 50
    -Grafikler vs...

İşte koskoca 2 YIL'da anca yaptıkları bunlar. Sen bu sorunları 2 yıl içerisinde halledemiyorsan 100 milyonların varken, bırak bu işi başkaları yapsın. Milleti enayi yere koymaya gerek yok. Tabi bir de bunlara gözükara destek çıkan, bunlara malzeme veren fanboylar var

• yeni gelen new ui gerçekten bok gibi olmuş özendiklerine hiç inanmıyorum apar topar getirip kaçmışlar işin içinden server browserden hiç bahsetmeyeyim zaten fps ye gelirsek new ui de fps artışı olduğunu söylediler girdim 23 fps aldım textureler high diğerleri normaldeydi sonra complexly ayarından az oynamalar yaptım 30 un üstüne azda olsa çıkartabildik loot fena değil zombiler ortada yoktu oyun daha bir sıkıcı hal almış envanter rezalet durumda ne açlık yazıyor ne susuzluk eski envanter daha güzeldi şehirde takılmalar kasmalar falan hala var 1 gün olsun yüzümü güldürmedi şu oyun

• Abone olmayı unutmayın :)

• Gidin Unturned oynayın arkadaşlar,indie falan ama o AAA çakması çöplerden kat be kat iyi ve oyun gerçekten update oluyor. paranızı dolancılara kaptırmayın yok dayz ymiş yok h1z1 miş yok bilmemneymiş , parayı söğüşleyip ilk biriki ay göstermelik sonra fos .
  • Selamlar arkadaşlar hemen soru sorup kaçıcam kış indirimleri geldi abi yine standalone fiyatı 60 lira ve para yok yok elimde hiç (öğrenciyiz) standalone yerine arma 2 paketini alıp (şu anda indirimle 10 tl oldu fiyatı ) dayz mod oynamak mantıklı olur mu ? şu an aralarındaki farklar neler en son duyduğumda dayz hala insanlara sıkıntı yaratıyormuş modda en azından arabalar baseler filan var sizce alayım mı arma modu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woldhkk

Selamlar arkadaşlar hemen soru sorup kaçıcam kış indirimleri geldi abi yine standalone fiyatı 60 lira ve para yok yok elimde hiç (öğrenciyiz) standalone yerine arma 2 paketini alıp (şu anda indirimle 10 tl oldu fiyatı ) dayz mod oynamak mantıklı olur mu ? şu an aralarındaki farklar neler en son duyduğumda dayz hala insanlara sıkıntı yaratıyormuş modda en azından arabalar baseler filan var sizce alayım mı arma modu?

yılbaşı biletindne falan trilyon çıkarsa yine alma dayz.
  • okadar bok oldu yani oyun?
  • quote:

okadar bok oldu yani oyun?

olmadı zaten öyleydi değişen bir şey olmadı aynı
  • arma modda da durum aynı ozaman ? bilmiyorum hep merak ettim dayz oynamak nasıl birşey diye
  • quote:

arma modda da durum aynı ozaman ? bilmiyorum hep merak ettim dayz oynamak nasıl birşey diye

arma mod hakkında bilgim yok, dayz oynamak cehennemde zarsız tavla oynamak gibi bir şey
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Bu bohemianın hiçbir ürününü alma gözünü seveyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen şu adamlara para kazandırmayın artık. onun yerine git diğer bağımsız yapımcılara destek ol çok iyi oyunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 22 Aralık 2015; 23:59:07 >
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    mod fena değil daha çok içerik var onda yalnız şimdi bu yamada bile oyun hala takılıyor kasıyor bende sildim bir daha yüklemicem bu çöpe sakın paranı kaptırma
  • dedim zamaninda almayın soğüşleyip kaçacaklar diye. h1z1 yine güzel olmuş en azından indirim döneminde alirsan 15 liranin hakkını sonuna kadar veriyor. Bu oyun 60 liradan çıktı be el insaf ne soydular milleti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rust alın en azından eğlenirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Vakit kaybımı ? Oyunda optimizasyon sorunu var buda her güncelleme geldikçe iyileştirilmeye çalışılıyor en son gelen 0.59 güncellemesiyle bu sorunu epey kaldırdılar birde -newui kodunu yazında fps ortalama 20-30 artıyor. Ben Evga gtx 970 ssc kullanıyorum cherno da 30-40 fps alıyorum. Zaten chernoda fazla pvp dönmüyor çık air e en az alacağın fps 60-70 tir. Bende öyle :)
  • Oyuncuların çoğu forumlarda takılmak yerine oyunda takılıyor dayz nin facebook türk grubunda bu paylaşımı yapsan ağır eleştiri odağı olursun benden demesi :D
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.