Bildirim
DayZ PS4 | ANA KONU | 29 MAYIS (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DayZ Trophies
https://www.exophase.com/game/dayz-psn/trophies/ -
Guzel oyun bayadir bekliyordum . Ortak almak isteyen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muthis oyun
Oyunu aldınız mı hocam? -
İroni?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben ps4 çıkarken. Çok düşük bir fiyatla falan cıkar müşteri toplar. Hatta FREE to play bile olabilir derken böyle çıkış yapması yapımcı açlığı resmen. Pc sürümüne çıktığından beri sahibim yıllar oldu yüklemeyeli. Son hali leş gibiydi. Ps4 e ne kadar değiştirebilirler bilemiyorum. Yine de alacakların pek beklentiye girmemelerini tavsiye ederim.
Yok hocam daha almadim ama epey bir ps4 oynanis videosu izledim. Beni tatmin etti. Ama tek basiniza almayin oynayacak grubunuz varsa cok keyifli oyun cidden.. silahlar da cok cesitli. Ayrica survive olayi craft olayi da baya detayli. Herkese hitap etmeyebilir amaci yok falan diyen olmus . O zaman hic birimizin amaci yok gercek hayatta da :)quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
Oyunu aldınız mı hocam?
Ortak almak isteyen var mi ? Ya da oyunu alan suan ?
-
Ben aldim oyunu evet biraz glitch var buglar
Var :) ama cok keyiflide oyun eger loot yapmayi seviyorsaniz.. craftlarda cok cesitli hersey dusunulmus .. cok inceleme sansim olmadi ama oyun baya bir zor. 5-6 zombi gelince oluyorsun resmen... eklemek isteyen varsa psnid: dembaba1453
Alan varsa bekliyorum bence kotu oyun degil.
Oyuncu durumu nasıl hocam, serverlae dolu mu?
Bu tarz oyunların modası geçti artık.
Valla baya dolu dostum. Empty server buluyorum arada giriyorum aninda medium hatta full oluyor nerdeyse..quote:
Orijinalden alıntı: Nathan - Drake
Oyuncu durumu nasıl hocam, serverlae dolu mu?
Hatta full serverlarin sayisi cok fazla.. harita cok buyukte ben surekli encounter yasiyorum sehirlerin ve askeri baselerin orda ozellikle
...
Biz 5 turk suan oynuyoruz. Oyunda suan en zorlandigimiz kisim. Haritada bulusmak. Bazi arkadaslarimiz ekipten cok aceleci ve heyecanli :) olabilir tabi ama survive oyun olunca ve ucuz ölümler biraz moral bozabiliyor. Gecen bir hangarin icinde 3 oyuncu sohbet muhabbet ediyorduk. Son anda bir siluet ve ses duydum adamin kapiyi acmasi ve soylemem bir oldu.. neyse bizim bir arkadasa belkide korkup ates etti shotgun oldugu icin bizim arkadas oracikta can verdi ama gerekeni yapip adami oldurduk. Onemli olan tetikte durmak . Evet bazen yapayanliz gibi hissediyorsun oyunda ama emin ol kesinlikle karsilasiyorsun ben sahsen surekli diken ustunde hissediyorum oyunda kendimi :)
10-15 kisi olabilirsek guzel bir base yapmayi dusunuyorum.
Suan araba uzerine calisiyorduk. Oyun tabiki loot craft uzerine..
Bazi arkadaslar base basayim kafasinda lafim yok ama Ölup dogarlar emekler bosa gider.
Oyun olmeme uzerine odakli .. tek hayatta kalmak ise cidden cok zor
Dusunen olursa detayli bilgi veririm sormak istediklerinizi sorarsiniz.
Yukarda ki arkadasa gore modasi gecmis olabilir. Bence deger bir oyun. Suana kadar hic sklmadan oynadim. Ama oyun cidden zor:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Playstation communities(topluluklar kismina)
Dayz Turk diye topluluk kurdum oyunu alanlar ve takim olmak isteyenler katilsin lutfen.
PlayStation™StoreDayZhttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP2601-CUSA05645_00-DAYZ000000000001
DayZ indirimde;
171,75 TL
-
Zombi dışında diğer oyuncularla da kapışıyormuyuz?quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Ben aldim oyunu evet biraz glitch var buglar
Var :) ama cok keyiflide oyun eger loot yapmayi seviyorsaniz.. craftlarda cok cesitli hersey dusunulmus .. cok inceleme sansim olmadi ama oyun baya bir zor. 5-6 zombi gelince oluyorsun resmen... eklemek isteyen varsa psnid: dembaba1453
Kapisiyorsun zaten en guzel tarafida o. Ya beraber survive etmeye calisiyorsun ya da birbirinizi vuruyorsunuz asla tam bir guven olmuyor tabi. Ama zombiler gercekten basa bela oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: lastwarriors
Zombi dışında diğer oyuncularla da kapışıyormuyuz?
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X