Şimdi Ara

Dc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dc oldunuzmu bu topic için özür diler ve size diğer bir sorumu iletmek isterim..

Turktelekom yapım aşamasındamı o yüzden mi 1.5 haftadır lag ve dc var??

• inş yerler yiyinde giryim yaw:D
  • yeter ama gerçekten yeter kaçıncı dc bu ya alay ediyorlar bizle
  • ya zaten yeri bura değil kkeşke bölmeselermiş bağlantı sorunları karakter ve eşya pazarı diye kimse uymuyo resmen forumda mod ların ve adminlerin sesi çıkmıyo ne ayak yeter ya mrk edin sorun birşey dmiyom ama hiç değilse doğru düzgün konuya açın ya
  • Türk Telekomun dış hatlarında sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

ya zaten yeri bura değil kkeşke bölmeselermiş bağlantı sorunları karakter ve eşya pazarı diye kimse uymuyo resmen forumda mod ların ve adminlerin sesi çıkmıyo ne ayak yeter ya mrk edin sorun birşey dmiyom ama hiç değilse doğru düzgün konuya açın ya

sen git orada konu aç bizde orada yazalım böyle yaparak post kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

ya zaten yeri bura değil kkeşke bölmeselermiş bağlantı sorunları karakter ve eşya pazarı diye kimse uymuyo resmen forumda mod ların ve adminlerin sesi çıkmıyo ne ayak yeter ya mrk edin sorun birşey dmiyom ama hiç değilse doğru düzgün konuya açın ya

ne dion sen yaaaa
  • Dış hatlarla ilgili sorunumuz varsa neden düzeltilmiyor ki?Bence Türkiyenin yapabileceği birşey..

@RogueHunter

parazitlik yapma post kasma!!Girersin yanlış topic olarak buluyorsan yazı yazmadan çıkıp gidersin!
  • topic yanlış yerdeydi tamammı siz gelip burda saçma sapan konuşmayın bana post kasmayın diyonuz siz kendiniz bana laf diyene kadar kendiniz kasıyonuz bu laflar size çok .atıyosa ben napayım hayatın acı gerçekleri şimdi gidin başımdan adam olmayı öğrenin gelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkElf

Türk Telekomun dış hatlarında sorun var

inş çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.