Dc oldunuzmu bu topic için özür diler ve size diğer bir sorumu iletmek isterim..
Turktelekom yapım aşamasındamı o yüzden mi 1.5 haftadır lag ve dc var??
inş yerler yiyinde giryim yaw:D
yeter ama gerçekten yeter kaçıncı dc bu ya alay ediyorlar bizle
ya zaten yeri bura değil kkeşke bölmeselermiş bağlantı sorunları karakter ve eşya pazarı diye kimse uymuyo resmen forumda mod ların ve adminlerin sesi çıkmıyo ne ayak yeter ya mrk edin sorun birşey dmiyom ama hiç değilse doğru düzgün konuya açın ya
Türk Telekomun dış hatlarında sorun var
quote:
Orjinalden alıntı: RogueHunter
ya zaten yeri bura değil kkeşke bölmeselermiş bağlantı sorunları karakter ve eşya pazarı diye kimse uymuyo resmen forumda mod ların ve adminlerin sesi çıkmıyo ne ayak yeter ya mrk edin sorun birşey dmiyom ama hiç değilse doğru düzgün konuya açın ya
sen git orada konu aç bizde orada yazalım böyle yaparak post kasma
quote:
Orjinalden alıntı: RogueHunter
ne dion sen yaaaa
Dış hatlarla ilgili sorunumuz varsa neden düzeltilmiyor ki?Bence Türkiyenin yapabileceği birşey..
@RogueHunter
parazitlik yapma post kasma!!Girersin yanlış topic olarak buluyorsan yazı yazmadan çıkıp gidersin!
topic yanlış yerdeydi tamammı siz gelip burda saçma sapan konuşmayın bana post kasmayın diyonuz siz kendiniz bana laf diyene kadar kendiniz kasıyonuz bu laflar size çok .atıyosa ben napayım hayatın acı gerçekleri şimdi gidin başımdan adam olmayı öğrenin gelin
quote:
Orjinalden alıntı: TheDarkElf
Türk Telekomun dış hatlarında sorun var
inş çözülür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme