tahmınımde yanılmadım gene ruzgar gibi topic acılmıs buneya böle zırt pırt dc
bakım var deniliyordu..Ben yatarım..Byby
Bügün r1 deki dc sayesinde eslanta 11 boss kestik clanla
Dear Knight Online Players,
The Knight Online game servers will go down at approximately 4:15pm Pacific Standard Time due to our weekly server maintenance. The downtime is expected to be 4 hours however complications may extend that time. Thank you for your patience during this scheduled maintenance window.
öğlenden beri oynayamadık zaten ...arrak çalışmasımı bu bişey yapsalar bari
quote:
Orjinalden alıntı: ·
The Knight Online game servers will go down at approximately 4:15pm Pacific Standard Time due to our weekly server maintenance. The downtime is expected to be 4 hours however complications may extend that time. Thank you for your patience during this scheduled maintenance window.
Her gün mü bakım var,bu nedir böyle? Dün gece vardı.Bugün gün boyunca vardı,şimdi de bakım varsa ne diyim bilmiyorum artık.
quote:
Orjinalden alıntı: kasuna
quote:
Orjinalden alıntı: ·
haberin tarihi 28,03,2007 olarak geçiyo oglen yapılan bakımın haberi olabilir ama eger bu gece yapacakları bakımın haberi ise yaklaşaık 4 saat civarı surecek diyor.
aslında bir bakıma ii oluyo banlanmadığını anlıyosun koxp paritlerin yanından geçerken ödüm kopuyo bu tür durumlarda dc olduğumda hemen forumu açıyorum dc konulu bi topıc görürsem içim rahatlıyo
quote:
Orjinalden alıntı: judge54
tahmınımde yanılmadım gene ruzgar gibi topic acılmıs buneya böle zırt pırt dc
dünyanın en hızlı topic açan sitesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme